Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Lüksünüz Ön Planda Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Aralık 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, odaklanma açısından zorluklar yaşanabilir. Daha dengeli ve planlı olmayı başardığınız sürece aslında pek sorunla da karşılaşmayacaksınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Olumsuz düşünceleri tamamen kendinizden uzaklaştırmaya çalışın. Amaçlarınızın karşılık bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Güzel gelişmelerle karşılaşacaksınız.

Parasal konular yine odak noktanız olmuş durumda. İstediklerinize ulaşmak için ne gerekiyorsa onu yapacaksınız. İstediklerinize ulaşacaksınız ancak yine de abartıya kaçmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Dengeli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Aksi halde her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmayın. Sabırlı olduğunuz sürece tüm sorunları ve sıkıntıları geride bırakma şansınız var. Hata yapmamaya çalışın.

22 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Aslan burcunda doğanlar için enerjik bir gün olacak. İçinizdeki tutkuyu ve yaratıcılığı ortaya çıkarmak için mükemmel bir zaman dilimindesiniz. Sosyal etkileşimlerde aktif olabilir ve çevrenizdeki insanlarla güçlü bağlar kurabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için cesaretlendirici bir atmosfer söz konusu olacak. Kararlılıkla hedeflerinize doğru ilerleyebilir ve başarılar elde edebilirsiniz. Ancak, büyük bir özgüvene sahip olmanız önemli bu süreçte, egonuzun sizi yönetmesine izin vermemelisiniz. Dengeli bir şekilde hareket etmek, ilişkilerde uyum sağlamak ve işbirliği yapmak da önemlidir. Dışa dönük enerjinizle etrafınızdaki insanları etkileyebilir ve pozitif etkiler yaratabilirsiniz. Kendinizi sevdiğiniz aktivitelere yönlendirmek ve keyif almak için zaman ayırmayı unutmayın. İyi bir gün geçirmenizi temenni ederim!

22 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Aslan burcuysanız düğüne dair her detayı mükemmel olmasını isterken bazı aile bireylerinin kendi doğrularını dayatma çabalarına kayıtsız kalamayacaksınız. Lüks tüketiminize önem verebilir, üzerinizdeki ağırlığı alışveriş ile atmak isteyebilirsiniz.

22 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düzenlemek istediğiniz alanlarla ilgilenebilirsiniz. Bu sadeceya da ev ortamında değil, kafanızın içinde de mümkün olabilir. Belli bir düzende kalmanıza engel olan düşüncelerinizi fark edip bunları nasıl çözeceğinize odaklanırsanız sorumluluk almanız kolaylaşacaktır.

22 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aileye ve anneye dair konularda uğraştırıcı durumlar ortaya çıkabilir. Duygularınıza kendinizi kaptırırsanız olayların büyüme ihtimali var. Soğukkanlılığınızı korumalısınız. Öte yandan işle ilgili konularda daha olumlu koşullar gözüküyor. Çalışmalarınızda daha rahat ilerleme sağlayacağınız bir gündesiniz.

22 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda aradığınız güven ihtiyacına tezat olarak gösterdiğiniz ilgisizlik partnerinize göndereceğiniz karmaşık ve çelişkili sinyallere işaret edebilirsiniz.

22 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini çok daha iyi hissedeceğin bir gün olacak bugün. Bu güzel ve keyifli günden olabildiğince verimli bir enerji alman gerekebilir. İşlerini yoluna koyarak hayatında daha iyi şeylere yer açabilirsin.

22 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dikkatinizi kişisel bakıma, günlük rutinlere,projelerine ve kendinizi geliştirmeye çeviriyor. Şimdi günlük işlerinizin sorumluluğunu üstlenmeniz için iyi bir enerji yanınızda. İşinizle, sağlığınızla veya sağladığınız hizmetlerle daha fazla gurur duyuyorsunuz. Günlük işlerinizi organize etmek, planlarınızı geliştirmekle başlayarak hayatınıza daha fazla düzen getirmek için ideal bir zamandır. Ayrıntılara odaklanmak artık ödülleri de beraberinde getiriyor. Bugün gönül meseleleri de ön plana çıkıyor, yaratıcı ve romantik düzeyde bazı kazanımlar elde ederken planlarda bazı zorluklar yaşanabilir. Planlarda değişiklik olması muhtemeldir.

22 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Hiç kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz. Günün ilerleyen diliminde kendinizle ilgili planlarınızı aktif ve hızlı bir şekilde uygulayacaksınız.

22 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

22 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugünhayatınız ön planda olabilir ve çalışma arkadaşlarınızla yeni planlamalar yapabilirsiniz. Şans sizinle olsun.

22 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizin kronikleştiğini düşünüp, düzeltmek için bir çaba harcamıyorsunuz. İnceldiği yerden kopmasını beklemeyin! İşinizin riskli alanlarında acele etmeden, iyice analiz ederek karar almaya çalışın. Böylelikle muhtemel hataları da önceden önlemiş olursunuz. Arkadaşlarınızın detaylı planları sizi heyecanlandırıp maddi girişimlerde bulunmanıza neden olabilir. Bu tür yatırımları gerçekçi bir biçimde değerlendirmeye dikkat edin. Bedensel ve ruhsal olarak gücünüz yerinde.

22 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 53' 11" R
Ay
Koç
29° 52' 21" R
Merkür
Başak
18° 57' 05" R
Venüs
Terazi
26° 39' 37" R
Mars
Yengeç
09° 04' 17" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 54"
Satürn
Balık
15° 06' 24"
Uranüs
Boğa
27° 06' 40"
Neptün
Balık
28° 31' 58"
Plüton
Oğlak
29° 45' 07"
Chiron
Koç
22° 17' 09"
Lilith
Terazi
09° 11' 26"
True Node
Koç
06° 37' 21"
Son Güncelleme : 20/09/2024 11:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>