Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kötü Hislerden Kurtuluyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamaya çalışın. İletişim gücünüzden dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız da var. Amaçlarınıza uygun hareket ettiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi biraz olsun toparlamaya çalışın. Atağa geçmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Tüm sorunları ve sıkıntıları yavaş yavaş geride bırakmayı başaracaksınız.

Parasal durumunuzla ilgili bazı zorluklar yaşanabilir. İstemeyen sorunların önüne geçmeye çalışmalısınız. Kontrolü elinizde bulundurmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizle olan iletişimizden en iyi şekilde yarar sağlamaya çalışmalısınız. Keyif alabileceğiniz etkiler söz konusu. Zaman zamana çekimserlik yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansına sahipsiniz. Düşünceleriniz değişim gösterecek olsa da üstesinden gelmeye çalışın. Çabalamanız gereken bir gün.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün oldukça enerjik ve canlı bir gün geçireceksiniz. Kendinizi özgür hissedecek ve girişimci yanınızı ortaya çıkarmak için fırsatlar arayacaksınız. İçinizdeki liderlik yeteneklerini kullanarak önemli adımlar atabilirsiniz. Ancak, aşırı özgüven veya gururunuzun sizi aşırı riskli durumlara sürüklemesine izin vermemeniz önemlidir. İş ve kariyer alanında başarıya odaklanın, ancak diğer insanların fikirlerine de önem verin. Aşk hayatınızda tutkulu ve romantik bir gün geçirebilirsiniz. Eşinizle veya partnerinizle keyifli bir vakit geçirmek için planlar yapabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmek ve fazla enerjinizi doğru kullanmak önemlidir. Harekete geçmek ve hayatınızın kontrolünü ele almak için ideal bir gün.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı ve düşüncelerinizi açıklamaktan sıkıldığınızı fark ediyorsunuz. Bu histen kurtulmak istiyorsunuz. Kendinizi yenilemeye kararlısınız. Odanızda vakit geçirirken bazı eksiklikler gözünüze çarpıyor. Alışverişe çıkmaya karar verebilirsiniz. Evli bir Aslan burcuysanız, eşinizle uzun konuşmalar yapabilirsiniz.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerle ilgili bazı sorunlar yeniden gündeme gelebilir. Her defasında aynı şeyleri konuşmaktan sıkıldıysanız bunu yapıcı bir şekilde ele alarak çözüm aramalısınız. Alttan almayı, dinlemeyi, empatiyi gösteren siz olun insanlar sizi takip etsin.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün bazı sorumluluklar ve işle ilgili konular dikkat çekebilir. Beklenmeyen durumlar karşısında daha esnek olmalısınız.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ortamlarda kendinizi göstermeyi tercih edebilirsiniz. İşiniz konusunda vizyonunuzu genişletecek yeni ilhamlarla dolabilir ve yeni planlamalar yapabilirsiniz.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini teknik konularda geliştirmek yeni imkanlarla karşılaşmanı sağlayabilir bugün. Hayatına farklı bir yönde hareket kazandırmak için çalışmak isteyebilirsin o yüzden. Bunu yaparken normal düzenini koruyarak hareket etmek biraz çaba ve zaman gerektirebilir.

23 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, rolünüz veya sorumluluklarınız konusundaki rahatlığınız bugün güzel bir şekilde dışarıya yansıyor. Ayrıca, bugün sorunlara farklı bir açıdan yaklaşıyorsunuz. Bu yararlı bir süreçtir; hayatınızın daha önce gözden kaçırdığınız bazı ayrıntılarını görürsünüz. Bir iş, ev işi veya sağlık sorunuyla ilgili anlamlı bir iç görü kazanabilirsiniz. Şimdi bulduğunuz fikirler daha sonra büyük önem taşıyabilir. Yardım veya bilgi almak için başvurulacak kişi sizsiniz ve bugün bu rolün tadını çıkarıyorsunuz! Tamamen yenilerini başlatmak yerine mevcut proje ve fikirleri geliştirmek ve değiştirmek için neler yapabileceğinizi düşünmek daha iyidir ancak bu konudaki düşünceniz yaratıcıdır.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostluk duygularınız ön planda. Kendinize güveniyor; yaratıcılığınız ve girişimciliğinizi ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda çevrenizi olumlu etkilerken, geleneksel kişileri yargılamamalısınız.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

23 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugünhayatınız ön planda olabilir ancak aile hayatınızda bazı aksilikler gerçekleşebilir. Şans sizinle olsun.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevgilinizle olan iletişiminizde sivri dil kullanmamaya ve onu eleştirmemeye dikkat edin. Ufak tefek hatalarınızı görerek, ilişkinizi daha objektif değerlendirmeye çalışın. İş yerinde ortaya çıkabilecek beklenmedik bir sorun, gerilmenize yol açabilir. Bu işin içyüzünü öğrenmek için çaba harcamalısınız. Duygularınız denetlemeniz bugün zor olacağı için ufak konuları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Maddi konular yüzünden etrafınızdakileri kırmamaya özen gösterin. Hazımsızlık probleminiz, sağlıksız beklenmenizden kaynaklanıyor olabilir.

23 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 52' 22" R
Ay
Koç
29° 39' 55" R
Merkür
Başak
18° 55' 32" R
Venüs
Terazi
26° 38' 36" R
Mars
Yengeç
09° 03' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 51"
Satürn
Balık
15° 06' 27"
Uranüs
Boğa
27° 06' 40"
Neptün
Balık
28° 31' 60"
Plüton
Oğlak
29° 45' 07"
Chiron
Koç
22° 17' 11"
Lilith
Terazi
09° 11' 21"
True Node
Koç
06° 37' 20"
Son Güncelleme : 20/09/2024 11:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>