Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ani Planlar Yapıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda her şey istediğiniz gibi ilerleyebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturma şansınız var. Önceliklerinizi de doğru belirlediğiniz sürece huzursuzluk yaşamayacaksınız.

Mesleğinizle ilgili konuları kafanıza çok fazla takabilirsiniz. Gereksiz riskler almaktan kaçınmanız gereken bir gün. Koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız.

Maddi durumunuzla ilgili yeni tutarsızlıklar gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyacınız var. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi kendinizi ayağa kaldırmalısınız. Taşınma, yer değişiklikleri, işinizi etkileyecek tanışmalar gibi konular bugün gündeminizde yer bulabilir ve üzerinde yeni planlar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Risk almak terfi ve maddi gelir değişikliği gibi konuları daha görünür hale getirebilir.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Aslan burcu için enerjik ve hareketli bir gün olacak. Kendinizi yaratıcı ve girişken hissedeceksiniz. İş ve kariyer konularında başarılı olmak için cesaretinizi kullanmalı ve fırsatları değerlendirmelisiniz. Sosyal açıdan da aktif olacak, yeni insanlarla tanışma ve ilişkilerinizi güçlendirme fırsatınız olacak. Kendinizi özel ve değerli hissetmeniz, özgüveninizi yükseltecek. Fakat, bu enerjiyi kontrol etmeyi unutmayın ve kendinizi aşırıya kaçmaktan koruyun. Kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmemeye özen gösterin. İyi bir denge sağlayarak, mutlu ve başarılı bir gün geçirebilirsiniz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer hayatınla ilgili aldığın kararlar hayatını da düşündüğünden çok daha fazla etkileyebilir. Yaşadığın değişim olumlu yönde olabilir, ancak sinirlerine hâkim olmalısın. Öfkene yenik düşebilir, ani patlamalar yaşayabilirsin. Seni derinden etkileyen ailevi ve ilişkisel sorunlardan uzaklaşmak için beklenmedik bir seyahat planı yapabilirsin.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kalabalık ortamlarda yaşayan ya da çalışan biri iseniz ikili ilişkilerde birçok tecrübe edinebilirsiniz. Bugün bu tecrübeleri düşünerek buradan neler çıkarabileceğinizi, nasıl bir ağ oluşturabileceğinizi planlayabilirsiniz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata karşı görüşlerinizde net ve açık tavırlar sergiliyorsunuz. Yurt dışı ilişkilerin hız kazanması ile olaylara heyecan içinde yaklaşacaksınız. Uzaklardan gelecek haberler, iletişim gerektiren konular öne çıkabilir. Kendinize yaptığınız yatırımların ilerleyen süreçtehayatınıza yansımaları olacaktır. Bu kısa süreçteortamında hizmet edilmesi gereken konular ı araya almak durumundasınız.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Katı kurallara sahip olmak sizi yarı yolda bırakabilir. Aşka esnek bakış açıları ile bakmak aradığınız cevabı kolay bulmanıza ve anlamanıza vesile olabilir.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni şeylerle ilgilenebilir ve farklı konulardan ilham alabilirsin. Bu güzel enerjini neye yönlendirirsen, onunla ilgili güzel gelişmeler elde edeceksin. Özellikle yeni şeyler öğrenmek için iyi bir gün bugün.

17 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaratıcı ve romantik bir enerjiden yararlanabilirsiniz sevgili Aslan. Kendinizi son derece enerjik hissedebilirsiniz ve çevrenize ve ilişkilerinize dair daha güçlü bir anlayışa sahip olursunuz. İnsanlar yardımsever, destekleyici tavrınızdan etkilenir ve benzersiz tarzınızı kabul edip takdir ederler. Birisiyle pekala özel, kaliteli bir bağlantı kurabilirsiniz. Bugünün ilerleyen saatlerinde huzursuz, hoşnutsuz bir ruh haline girmek çok daha kolaydır. Şimdi zor bir konuda sağlıklı bir konuşma yapmanın zamanı değil. Problemler genellikle çalışma hayatınızdaki disiplin eksikliğinden kaynaklanır. Kendinizi merkeze almak veya fazla zihinsel enerjiyi üretken bir şeye yönlendirmek için elinizden geleni yapın. Düşüncelerinizi çözmek için kendinize biraz duygusal alan verin.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi duygusal anlamda kısıtlanmış hissediyor ve duygularınızı istediğiniz gibi sergileyemiyorsunuz. Çok farklı ve çeşitli düşüncelere sahip olmanıza rağmen, sizi tanıyan bir çok kişiye olumlu örnek oluyorsunuz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her zaman için en kötüsünü bekleme lütfen. Kendi kendini dolduruşa getirip uykusuz geceler geçiriyorsun. Buna bir son ver ve değişimi evet de. İnandığın her şey köklü bir değişime uğruyor çünkü. Direnç gösterirsen üzülürsün. İnsanlar isterse huyları dahil kendini baştan yaratabilir, bunu unutma.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı denetim altına almanız gerekiyor. Biraz katı bir tavır içinde bulunabilir bazı baskılarla karşılaşabilirsiniz. İş konularındaki güvensizliklerinizi, hatalı kararlara yöneltebilecek boyutlara götürmekten kaçının. Bu günler içinde fazlasıyla önemli iki görüşmeniz var. Biri sizi birtakım sonuçlara ulaştırabilir. Harcamak sizin hobiniz gibi. Önümüzdeki günler biraz hesaplı olmak zorunda kalabilirsiniz. Cildinizi sigara dumanından uzak tutun.

17 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 24' 17" R
Ay
Koç
22° 28' 47" R
Merkür
Başak
18° 02' 13" R
Venüs
Terazi
26° 03' 32" R
Mars
Yengeç
08° 47' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 04"
Satürn
Balık
15° 08' 34"
Uranüs
Boğa
27° 07' 07"
Neptün
Balık
28° 32' 47"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 21"
Lilith
Terazi
09° 08' 10"
True Node
Koç
06° 37' 05"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>