Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Köklü Adımlar Atıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmanız gerekiyor. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakmak için harekete geçin.

Mesleğinizle alakalı bazı problemler gündeme gelebilir. Zaman zaman nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceksiniz. Tüm sorunları geride bırakmaya çalışın.

Maddi anlamda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Her şeyin hemen olmasını istiyorsunuz ancak bunun şu an için pek mümkün olmayacağını da bilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakin bir ruh hali, günü de sakin geçirmenize yardımcı olabilir. Hayatı zorlaştıran bir sürüve durum varken bunlara yenisini eklememelisiniz. Parasal konuşmalar yaparken sınırları koruyun.

18 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba!Bugün Aslan burcu için olumlu bir gün olacak. İçinde bulunduğunuz projelerde başarıya ulaşabilirsiniz. İş hayatında liderlik becerilerinizi gösterme fırsatı bulabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız ve fikirlerinizi paylaşacağınız bir gün olacak. İlişkilerinizde ise enerjik ve tutkulu bir yaklaşım sergileyeceksiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirirken keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Sağlık açısından güçlü ve enerjik hissedeceksiniz. Bu arada, sabırlı ve anlayışlı olmanız önemli olabilir. Enerjinizi doğru yönlendirmeli ve gereksiz streslerden uzak durmalısınız.Umarım harika bir gün geçirirsiniz.

18 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Çalışan bir Aslan burcuysan, özellikle işinle alakalı atacağın adımlar oldukça köklü olabilir. Alacağın kararların üzerinden tekrar tekrar geçmen önemli olacaktır. İlişkisi olmayanlardansan, aşk hayatında beklenmedik olumlu gelişmeler gerçekleşebilir.

18 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanın yapacağı en iyi yatırım kendine olandır. Bugün kendinize verdiğiniz sözleri, fiziksel ve psikolojik takviyeleri düşünerek ne kadar doğru biryaptığınızı görebilirsiniz. Hayatınızı zorlaştıran her şeyden sıyrılıp daha düzenli ve gerçekçi olan konularla ilerlemeye başlıyorsunuz.

18 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sizi sıkıştıran konular var. Daha fazla beklentiye girmeden, bu dönem eldeki işlere odaklanma zamanı. Biraz kölelik etmek, aynı zamanda yeteneklerinizi geliştirmek için gayretli olmalısınız. Kariyer planlarında başlayan yenilikler zaman içinde ilerleyecektir. Bu konudaki engelleri aşacak gücünüz var. Bu dönem sabırlı olmak gerekiyor.

18 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceğiniz, seveceğiniz ve sevileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle işinizde de duygusal destek ve motivasyon görebilmeniz de mümkün.

18 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün parasal konuların daha ön plana çıkacağı bir gündesin. Bir süredir planladığın bazı harcamaları bugün yapabilirsin. Eline geçmesini beklediğin paraların eline kolaylıkla geçmesi seni rahatlatacak. Sevdiklerinle de vakit geçirirken daha rahat olabilirsin.

18 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi konuşmalarınız ve etkileşimleriniz özellikle ileriye dönük olabilir. Pratik işlerinize olumlu bir yaklaşımla yaklaşıyorsunuz ve işiniz veya itibarınızla ilgili iyi haberler gelebilir. Bu doğrultuda daha önce yaşanan bir sorun çözülebilir. Bugünün ilerleyen saatlerinde ve yarına kadar, çevrenizden hangi ipuçlarını göreceğinizi ve hangilerini göz ardı edeceğinizi seçme eğiliminizi izleyin. İlişkilerinizle bazı sınırlar bulanıklaşabilir veya belirsiz duygular yaşayabilirsiniz. Sahip olamadığınız veya ulaşamayacağınız şeyler ilginizi çekebilir. Mantıksız beklentilerden kurtulduğunuzda çok daha iyi bir duygusal alana girebilirsiniz.

18 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Hiç kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz. Günün ilerleyen diliminde kendinizle ilgili planlarınızı aktif ve hızlı bir şekilde uygulayacaksınız.

18 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

18 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kariyer,hayatınızda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Sakin kalmanız tavsiyedir. Gününüz güzel geçsin.

18 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde sevgilinize kırıcı davranıyorsunuz. Fakat sevginizi ortaya koyarak, duygularınızı açıkça paylaşmayı denerseniz birlikteliğinizde değişim yapmayı başarabilirsiniz. İş yerinizde çalışkanlığınızdan dolayı size yeni sorumluluklar verilebilir. Çok çalışmak zorunda kalacağınızla ilgili olumsuz düşünceler üretmemelisiniz. Bu beraberinde yeniteklifleri de getirebilir. Fatura ödemelerinizin tarihlerini tekrar gözden geçirirseniz cezalı ödemelerden kurtulabilirsiniz.

18 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 06" R
Ay
Koç
22° 41' 19" R
Merkür
Başak
18° 03' 45" R
Venüs
Terazi
26° 04' 33" R
Mars
Yengeç
08° 48' 08" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 07"
Satürn
Balık
15° 08' 31"
Uranüs
Boğa
27° 07' 06"
Neptün
Balık
28° 32' 46"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 19"
Lilith
Terazi
09° 08' 15"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>