Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sınırlarını Genişletmek İstiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sizi rahatsız edebilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Kendinizi ifade ediş tarzınızın tamamen değişiklik gösterme ihtimali var. Sınırları tamamen lehinize çevirmek için biraz daha beklemeniz gerekebilir.

Mesleki durumları tamamen kontrol altına almak isteyeceksiniz. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız ancak hızlı hareket ettiğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Maddi durumunuzu yakından ilgilendiren sorunları tamamen geride bırakmaya çalışın. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Çok daha sağlam adımlar atmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi keyiflendirecek yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Zevk alabileceğiniz etkilerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Şartlar ne kadar karmaşık ve zorlayıcı olsa da üstesinden gelebileceksiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edebildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

19 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi öne çıkarmak ve liderlik rolünüzü ele almak için harika bir fırsatınız var. İlginç projelerde yer alabilir veya yeni bir hobiye başlayabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz ve karizmanız çevrenizdekileri etkileyecek ve başarı elde etmenizi sağlayacak. Ancak, abartılı davranmaktan kaçınmalı ve başkalarının fikirlerine de önem vermelisiniz. Aşk hayatınızda ise, romantik bir atmosfer sizi bekliyor olabilir. Keyifli bir buluşma veya sürpriz bir jest sizi heyecanlandırabilir. Kendinizi özel hissetmek ve hissettirmek için bu fırsatları değerlendirin.

19 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularla ilgili planladığın işlerin gündeme gelmesi, seni rahatlatacaktır. Sınırlarının genişlemesini istiyorsun. Olaylara yaklaşım tarzın kendine özgü olmalıdır. Yaşamına yeni bir bakış açısı gelmesini istiyorsan, zihnini geliştirecek aktivitelere yönelebilirsin. İlişkisi olanlardansan, partnerine romantik bir sürpriz hazırlamak isteyebilirsin.

19 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygu ve düşüncelerinizi dile getirmek sizi rahatlatacaktır. İlişkilerde bu şeffaflığın önemli olduğunu unutmayın. Bugün gerek işinizde gerekse özel hayatınızda ertelenen konuşmaları yapmak için fırsat yaratın.

19 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınıza giren değişiklikler sizi karamsar kılmamalı. Gerek aileye ait sorunlar gerekse işle ilgili sorumlulukları aşacak adımlar atacaksınız. Ancak üstlerle ilişkilerde daha dengeli ve ölçülü olmak gerekebilir. Bu dönemde kardeşler ve yakın çevre ile ilgili konular da gündeme geliyor. İletişim ve eğitim çalışmalarınız oldukça hareketli geçebilir.

19 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayattan keyif almak ve küçük şeylerle mutlu olmak isteyebilir ve bu isteğiniz doğrultusunda oldukça güzel şanslar da yakalayabilirsiniz.

19 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dedikodulara kulak verme. Bazı kişiler hakkında yalan haberler çıkarsa bunlara dahil olmamaya çalış. Etrafındaki kişiler hakkında emin olmadığın kaynaklardan duyduklarına inanmamalısın.

19 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün eğlenmenin farklı yollarını keşfetmeyi hedefleyin ancak şimdilik insanlara bağlamaktan kaçının. Gün daha tutarlı bir şekilde ilerliyor ve odaklanmanız mümkün oluyor. Daha derindeki tutkularınızdan yararlanıyorsunuz. Güçlenme noktasına gelmeden önce bir sorun üzerinde çalışabilirsiniz ve ne zaman bırakmanız gerektiğini bilmek önemlidir. Biraz dürüstlükle bu, ilerleyebilmeniz, büyüyebilmeniz ve hedeflerinize ulaşabilmeniz için yaşamınızın budama gerektiren alanlarını tanımak için mükemmel bir zaman olabilir.

19 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı konuları kendinize göre gizleme gereği duyacaksınız. Kişisel kuşkularınızı ilişkilerinize yanlış yansıtabilirsiniz. Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. Fazla abartmayın.

19 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

19 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kariyer,hayatınızda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Ani olaylar içinde kalabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

19 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz sizden güven istiyor. İlişkinizin bir tehlike altında olmadığını ona kanıtlamalısınız. Ona bu güveni verebilmeniz, beraberliğinizi daha da anlamlı hale getirecek. Bazı işlerinizi tamamlamakta, sonuca ulaştırmakta gecikmeler olabilir. Bu nedenle sabırlı davranmalı, disiplin göstermekte devam etmelisiniz. Neyse ki motivasyonunuzun yüksek olduğu bir dönem! Bu durum direncinizin artmasını ve kendinizi daha güçlü hissetmenizi sağlayabilir. Ek bir işten dolayı bol kazanç elde edebilirsiniz.

19 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 24' 42" R
Ay
Koç
22° 35' 03" R
Merkür
Başak
18° 02' 59" R
Venüs
Terazi
26° 04' 03" R
Mars
Yengeç
08° 47' 54" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 05"
Satürn
Balık
15° 08' 33"
Uranüs
Boğa
27° 07' 06"
Neptün
Balık
28° 32' 47"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 20"
Lilith
Terazi
09° 08' 13"
True Node
Koç
06° 37' 05"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>