Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Buzları Eritiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, şartlara uygun hareket etmenin daha doğru olabileceğini unutmayın. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir gündesiniz. Olumsuz düşünceleri tamamen ilişkinizden uzak tutun. Daha anlaşılabilir adımlar atmanız gerekiyor.

Mesleki olara daha sabırlı olmalısınız. Her şeyin hemen olmasını arzu ediyorsunuz ancak bunun için tüm şartların uygun düzeyde olması gerektiğini de unutmayın. Hataya yer vermemeniz gereken bir gündesiniz.

Maddi anlamda kendinizi biraz daha sıkışık hissedebilirsiniz. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almanız gerekiyor. Kontrolü olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlara yaklaşımlarınız, iletişim becerileriniz dikkat çekebilir. Bunu bir fırsata dönüştürerek yeni insanlarla farklı bir ortamı paylaşmaya çalışabilirsiniz. Bu sayede eski kırılganlıklarınızı aşabilir, bir şeyleri yeniden düşünebilmenin getirdiği özgüveni tazeleyebilirsiniz.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi ön plana çıkarmak ve liderlik yeteneklerinizi sergilemek isteyebilirsiniz. Fikirleriniz diğer insanlar tarafından takdir edilebilir ve desteklenebilir. Ancak, egonuzun kontrol edilmemesine dikkat etmelisiniz. Başkalarının da fikir ve düşüncelerini dinlemek, işbirliği yapmak ve empati kurmak önemlidir. Ayrıca, enerjinizi doğru yönlendirmek için fiziksel aktivitelere veya hobilerinize zaman ayırmanız da iyi olabilir. Unutmayın, güçlü bir liderlik, empati ve işbirliği ile birleştiğinde daha etkili olabilir. Hayırlı bir gün geçirmenizi dilerim.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş’in Kova burcuna geçmesi sıradan bir geçiş olmayacak. Jenerasyon gezegenleri ile sıfır derecelerde kavuşacak. Arkadaşlıktan doğan aşk hikayeleri gündemine gelebilir. Bu hikâyenin başrolünde olabileceğin gibi yakınlarının anlarına da şahitlik edebilirsin. Çalışan bir Aslan burcuysan, yöneticinle arandaki buzlar eriyebilir.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size doğru gibi gelen bazı davranış ve kuralların karşı tarafta nasıl bir etki bıraktığından emin değilseniz, insanlara karşı peşin hükümlü olmamalısınız. Bu noktada hataya düştüğünüzü dile getiren kişilerle görüşebilirsiniz. Kalıcı ve geliştiren ilişkilerin temelinde karşılıklı anlayış ve saygı vardır; bu sınırları korumalısınız.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha fazla dikkat çekeceğiniz adımlar atabilirsiniz. Kendinize daha fazla güven duyduğunuz koşullar var.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde içinde bulunduğunuz topluluğa aykırı bir takım fikirlere sahip olduğunuzu da keşfedebilirsiniz. Kendinizi herhangi bir konuda yeterli görebilirsiniz.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygu değişimlerini sıkça yaşayabileceğin bir gün. Sabah kafan bulanık kalkabilir ancak günün ortalarında kendini çok enerjik hissedebilirsin. Sonra bir bakmışsın bu enerji yine düşmüş… Vücudunun dengesini özellikle kurman gereken bir gün olacak.

20 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün mümkün olduğunca kendinize karşı dürüst olmayı hedefleyin. Yaşamın bu alanlarını iyileştirmek ve dönüştürmek için neler yapabileceğinize dair güçlü mesajlar alıyorsunuz. Bugün başkalarına, özellikle de bir partnere olan ihtiyacınızı ön plana çıkaracak. Etkileşimleriniz aracılığıyla kendinizi keşfediyorsunuz. Başkalarının ihtiyaçlarına uyum sağlamaya her zamankinden daha istekli olacaksınız. Hayatınıza farklı bir bakış açısına olan ihtiyacın farkına varmak ve temel ilişkileri geliştirmek için mükemmel bir zaman. Ayrıca başkalarından beklentilerinizi incelemek ve ilişki hedeflerinizi formüle etmek için de ideal bir zamandır.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda anlaşılmamakla suçlanıyorsunuz. Düşünmeden konuştuğunuz konular başınızaaçabiliyor. Paylaşım konusunda cimri davranıyor ve işinizi hiç kimseye emanet edemiyorsunuz. Çevrenize güvenmeyi öğrenmelisiniz.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Normalde alışık olduğunuzdan çok daha yüksek düzeyde bir enerji hissediyorsunuz. Ne yazık ki bu enerji her an şaşırtıcı bir şekilde patlayabilir. Öfke, kibir veya saldırganlık şeklinde tezahür ederek, sizin için tatsız olabilecek sonuçlar doğurabilir. Bu yüzden şimdilik elinizden geldiğince çatışmalardan kaçınmaya çalışın ve mümkün olduğunca uzlaşma yoluna gidin.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kariyer,hayatınızda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Ani olaylar içinde kalabilirsiniz. Ancak harcamalarınız artabilir. Değerli eşyalarınız kaybolabilir. Gününüz güzel geçsin.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mantığınızdan çok duygularınızla hareket etmeniz özel hayatınızda sorunlar yaratıyor. Çevrenizdeki birtakım söylentilerin sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Kariyerinizle ilgili çalışmalarınızla olumlu gelişmeler var. Enerjiniziyerinde çalışarak kullanmanız sayesinde üstlerinizin takdirini alabilirsiniz. Grup çalışmalarında esnek davranmaya çalışın. Elinizde istemediğiniz paraların çıkması söz konusu olacak. Maddi konularda çıkmazlara girmek istemiyorsanız büyük borçlardan kaçının.

20 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 06" R
Ay
Koç
22° 41' 19" R
Merkür
Başak
18° 03' 45" R
Venüs
Terazi
26° 04' 33" R
Mars
Yengeç
08° 48' 08" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 07"
Satürn
Balık
15° 08' 31"
Uranüs
Boğa
27° 07' 06"
Neptün
Balık
28° 32' 46"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 19"
Lilith
Terazi
09° 08' 15"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>