Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Akıllısın! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek anlaşmazlıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Siz, ilişkinize değer verdiğiniz sürece mutluluğa ulaşmanız zor olmayacak. Hatalı adımlar atmamanız gereken bir gün.

Olumsuzlukları ortadan kaldırmayı başaracak ve etkin adımlar atacaksınız. İstenmeyen sorunları da ortadan kaldırma şansınız var. İstediklerinize ulaşmanızın çok da zor olmayacağı bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırları yeniden belirleme şansına sahipsiniz. Odaklanmalı ve elinizden geleni yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ilişkiler ve grup çalışmalarında güçlü bir etkileşim içinde olabilirsiniz. Yeni ortaklıklar kurma ve ekip çalışmalarında başarı elde etme olasılığınız yüksektir. Aklın akıldan üstün olduğu bir gündesiniz, fikir paylaşımına açık olun.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün üzerinizde biraz huzursuzluk hissedebilirsiniz. Duygusal dengeyi korumak için kendinize zaman ayırmalı ve içsel sakinliğinizi yeniden sağlamalısınız. İletişimde olduğunuz insanlarla daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Kendinize olan güveninizi arttırmak için de küçük adımlar atabilirsiniz. Hayırlı günler dilerim!

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli Aslan burcuysan, eşinle aileni ilgilen bazı konular ufakta olsa tartışma yaşayabilirsin. Eşin ve ailen arasında denge kurarak olayları sakinleştirmek istiyorsun. Hayatını önemli ölçüde değiştirecek kararlar alabilirsin. Yapacağın hamleler ile rakiplerini kolayca önüne geçiyorsun.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ilişkilerinizde kalite ve güven arayışındasınız, bu yüzden zorlayıcı insanlarla olan ilişkilerinizi gözden geçirin. Abartılı tepkilerden kaçınarak, sabırlı ve objektif bir yaklaşım benimsemelisiniz. Ticari konularda, güvenilirlik ve deneyim önemlidir; özellikle internet üzerinden yapılan işlerde ve alışverişlerde daha dikkatli olmaya özen gösterin. 

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili belirsiz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde sosyalleşerek rahatlamayı seçebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları detaylandırmak durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizi toparlayabilmek için yardım alabilirsiniz. Akşam saatlerinde planlarda aksaklıklar olabilir. Keyfinizi kaçırmayın.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi duygusal olarak kararlı hissedebileceğiniz kadar güçlü de hissedebileceksiniz. Çizginizi belirtmeniz tarzınızı oturtacaktır.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yoğun bir gün olabilir. İşlerinizi tamamlamak ve kendinize zaman ayırmak adına iyi bir planlama yaptığınızda bunu sürdürmek kolay olacaktır. Bir kere yapabildiğinizi her defasında yapabilmek için bu psikolojiyi korumanız önemlidir.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslanlar, bu kendinize odaklandığınız ve güvenli hissettiğiniz bir gün. Mali konularda da kendinizi güvene almak istiyor, daha fazla birikim yapıyor olabilirsiniz. Bu sizin için en yenilikçi dönem değil ancak halihazırda sahip olduğunuz şeyi geliştirmek için iyi bir zaman. İşlerinize, özellikle kişisel eşyalarınıza ve mali durumunuza daha kapsamlı ve tutumlu bir yaklaşım size büyük fayda sağlayacaktır. Özellikle iyileşmenize ve arınmanıza yardımcı olan dünyevi, rahatlatıcı ve doğal aktivitelere odaklanabilirsiniz. Kendinizi projelere ve para kazanma hedeflerine odakladığınız bir gün olabilir. Bugünün enerjileri aynı zamanda daha uzun vadeli hedefler belirlemek için güçlü görünüyor.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün gereğinden fazla hareketli ve enerjik bir gün sizi bekliyor. Kendinizi ön plana atmak, göz önünde olmak veya fikirlerinizi kabul ettirmek için uygun bir gündesiniz. Yeteneklerinizi çekinmeden sergileyerek kendinizi gösterirseniz aldığınız sonuç beklentinizi karşılayacak.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla ilgili konulardan dolayı fazla harcama yapabilirsiniz ancak yepyeni arkadaşlıklar ve yeni kişiler hayatınıza katılabilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiklerinize kendinizi anlatma konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz. Onların sorunlarını çok fazla sahipleniyor ve onlar adına karar veriyorsunuz. Bugün, iletişim konusunda daha ılımlı davranırsanız, istediğiniz sonuca alabileceksiniz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 59" R
Ay
Yengeç
21° 29' 33" R
Merkür
Akrep
15° 08' 40" R
Venüs
Yay
06° 56' 45" R
Mars
Yengeç
25° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 52" R
Satürn
Balık
13° 08' 55"
Uranüs
Boğa
26° 13' 15"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Terazi
12° 52' 01"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>