Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yalnız Kalmak İstiyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha anlaşılabilir adımlar atmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ve sıkıntıları tamamen ortadan kaldırmanız gerekiyor. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalın.

Sizi meşgul edebilecek yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Çevresel koşullardan yana istediklerinize ulaşmayı başaracaksınız. Tersliklerin önüne geçmeyi başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

Maddi amaçlarınıza uygun adımlar atmalısınız. Sahip olduğunuz yeteneklerden doğru anlamda yarar sağlayıp yeni gelirler de elde edebilirsiniz. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi endişelendirecek bazı gelişmeler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanın her açıdan daha belirleyici ve önemli olabileceğini unutmamalısınız. Sakinliğinizi korumayı başardığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak. Adım adım ilerlemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Seni geride tutandan uzak tut. Detoks yapmaya ihtiyacım var. Özgüven eksikliği, temelli gereksiz endişelerini at.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüze güç katmak adına, kendini daha fazla geliştirmeniz gerektiğini siz de biliyorsunuz. İnternet üzerinden araştıracağınız sertifika eğitim programları ilerde çok işinize yarayabilir. Konuşkan yanınızı bugün çevrenizden sakındığınız görülebilir. Yalnız kalmak istiyor oluşunuz, yakınlarınızın da ilgisini çekecek.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdan bazı insanların ya da imkanların gitmesi psikolojik olarak olumsuz etkilenmenize neden olabilir. Herkesin ve her konunun sizin için bir görevi olduğunu bildiğinizde yaşadıklarınıza kayıp olarak bakmayı bırakabilirsiniz. Aldığınız dersleri kullanarak yeni işlere ve çevrelere kendinizi açabilirsiniz.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ailenizle ilgili olayları ihmal etmemeye çalışmalısınız. Beraber çalıştığınız kişilerden gün içinde destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha hassas durumlar ortaya çıkabilir. Akışta kalmaya çalışın.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdeyerinizde problemler yaşayabilirsiniz. Özellikle sizi kendisine rakip olarak gören ve başarılarınızı hazmedemeyen kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz yalnız kalma şansın olabilir. Bu bir şans olabilir, evet. Çünkü kafanı toparlayacak, istediğin ve öncelik vermeye odaklandığın şeylere fırsat bulabilirsin. Keyfine göre bir gün geçirmek sana çok iyi bir enerji katabilir.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, şimdi günlük rutinlere veya ayrıntılara odaklanmak rahatlatıcı olabilir. Ev işleriyle ilgilenmek, hayatınızın diğer alanlarını fazla düşünme baskısını ortadan kaldırmanıza yardımcı olabilir. Başkalarını desteklemek veya yardım etmek için kendi yolunuzdan çekilme eğilimindesiniz. Gün ilerledikçe finansal veya ilişkisel bir gerçekle yüzleşmek gerekebilir. Birisi sizi onaylamıyor veya pek anlayışlı davranmıyor olabilir ya da bazı sınırlar çizmeniz gerekebilir. Neyse ki, şimdi meydana gelen gecikmeler daha sonra daha iyi koşullara yol açabilir, bu nedenle sabırlı olun. Sorunları yönetmek, kaynaklarınıza daha iyi bakmanızı sağlayabilir.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerimizin sizi yorduğunu fark ediyor ve bu konuda gerekli önlemleri almıyorsunuz. Kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmalısınız... Alışkanlıklarınızı gözden geçirecek ve eski olayları bitirme kararı alacaksınız.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, tatil, eğlence konularında şans sizinle olacak. Ancak harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beğendiğiniz kişiye duygularınızı açmak için biraz daha sabredin. Sabrınızın karşılığını alacaksınız. Bugünü gerilimsiz ve rahat bir şekilde geçireceksiniz. Amaçlarınıza rahatça ulaşabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Her şeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Kendinizi daha moralli ve zinde hissetmek için görünüşünüzü değiştirmeyi deneyin. Uzun süredir ihmal ettiğiniz sağlık probleminiz nüksedebilir.

28 Ağustos 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 37' 27" R
Ay
Boğa
25° 54' 08" R
Merkür
Başak
22° 15' 15" R
Venüs
Terazi
28° 49' 38" R
Mars
Yengeç
10° 03' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 09"
Satürn
Balık
14° 58' 35"
Uranüs
Boğa
27° 04' 57"
Neptün
Balık
28° 29' 01"
Plüton
Oğlak
29° 44' 06"
Chiron
Koç
22° 12' 47"
Lilith
Terazi
09° 23' 15"
True Node
Koç
06° 38' 31"
Son Güncelleme : 22/09/2024 06:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>