Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Uyarılıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışmalı ve kendinizi daha net ifade etmelisiniz. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durun.

Çabalamaya devam edecek ve elinizden geleni yapacaksınız. Beklenmedik gelişmeler söz konusu olsa da üstesinden gelme şansınız var. Her şeyin daha iyiye gitmesi için biraz daha beklemede kalmanız gerekebilir.

Gelir ve gider arasındaki dengeyi kurmakta zorlanmayacaksınız. İstediklerinizi elde etmek için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Kendi kendinizi baskı altına almaktan da kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik olarak rahatlayabilirsiniz; doğru çalışmanın olumlu geri dönüşlerini alıyorsunuz. Kazancınıza ve şu anki motivasyonunuz güvenerek işlem yapabilirsiniz ama yine de harcamalarınızı dengede tutun. Kamu ve hizmet sektörlerinde ilgi çekebilir, yenifırsatları ve maddi kaynaklar elde edebilirsiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, kendinizi daha kararlı hissedeceksiniz ve doğru kararlar alma konusunda daha istekli olacaksınız. İletişim becerilerinizin güçlü olduğu bir gün olabilir, fikirlerinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Sevdiklerinizle yapacağınız paylaşımlar sizi mutlu edebilir. Bugün kendinize zaman ayırarak hedeflerinizi gözden geçirebilir ve yeni projelere odaklanabilirsiniz. Keyifli ve verimli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesiyle yaşayan Aslan burcuysan, ailen seni arkadaşların konusunda uyarabilir. Fakat ailene karşı sert bir tepki göstermen onları üzebilir. Ailenin söylediklerini kulak ardı etmemelisin. Evli Aslan burcuysan, yakın akrabalarının tarafından eşinin duygularının suistimal edildiği fark edebilirsin.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik olarak rahatlayabilirsiniz; doğru çalışmanın olumlu geri dönüşlerini alıyorsunuz. Kazancınıza ve şu anki motivasyonunuz güvenerek işlem yapabilirsiniz ama yine de harcamalarınızı dengede tutun. Kamu ve hizmet sektörlerinde ilgi çekebilir, yenifırsatları ve maddi kaynaklar elde edebilirsiniz. 

29 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz koşullar sizi zor duruma sokabilir. Stresler yaşayabilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Kendinizi zor durumlara sokacağınız durumlar olabilir. Gün içinde iletişimde olduğunuz kişilerle çatışmaya girmeyin. Karasızlık yaşayabilirsiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi rahat hissettiğiniz alanlarda aksiyon alabilirsiniz. Maddi anlamda girdiğiniz kısa süreli darlık bugünlerde biterek sizi rahatlatabilir.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mantığınızın sesine daha fazla önem vereceksiniz. Olaylar üzerinde etkinlik gösterme şansınız da bir hayli fazla. İç dünyanızdaki karmaşıklıktan doğru anlamda yarar sağlamanın yollarını aramalısınız. Her türlü olumsuzluğun üstesinden gelebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Tek yapmanız gereken kendinize güvenmeniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iletişimdeki aksaklıkların ve belirsizliklerin yakında sona ereceğini fark edeceksiniz. Yine de aceleci davranmaktan kaçınmanız önemli. Şimdi, planlarınız ve iletişimleriniz konusunda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde, kendinizi ifade ederken kelimelerinizi dikkatli seçmekte fayda var. Belirsizlikler ve kafa karışıklıkları nedeniyle yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Özellikle maddi konularda dikkatli olmalısınız. İnsanlar sizden faydalanmaya çalışabilir, bu nedenle sınırlarınızı belirlemek ve korumak önemlidir. Bugünün enerjileri karmaşık olabilir ancak ilerleyen günlerde bilgi akışının açılmasıyla birlikte daha net ve kararlı olabileceksiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün birtakım belirsiz ve gizli saklı konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz sevgili aslanlar. Kafa karışıklığınız sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Kendinizi çok fazla zorlamayın. Biraz sabır gösterirseniz problemler kendiliğinden çözülecek.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygusal olarak biraz huzursuz olabilirsiniz ve rüyalarınız aktif olabilir. Ayrıca ev, aile konularında ani sorunlar gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsle olan ilişkilerinizde daha duyarlı olmaya çalışın. Sizin bu yaklaşımınız, onu da daha ılımlı davranmaya yönlendirecek. Aranızdaki iletişim sorununu bu sayede çözebilirsiniz. Ailevi bir sorunla ilgili olarak daha kararlı ve kesin davranmanız gerekiyor. Pozitif davranışlarınızla çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz. İş hayatınızda bir süredir kötü giden talihiniz artık değişiyor. Beklediğiniz olumlu gelişmeler her an gerçekleşebilir. Para konusunda oldukça talihli ve şanslı olduğunuz bir gün

29 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 33' 00" R
Ay
Yengeç
20° 24' 34" R
Merkür
Akrep
15° 01' 09" R
Venüs
Yay
06° 50' 43" R
Mars
Yengeç
25° 32' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 06" R
Satürn
Balık
13° 09' 06"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Terazi
12° 51' 28"
True Node
Koç
06° 23' 29"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>