Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Geçmişe Dikkat! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2024, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa çözümlemeniz gerekiyor. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız her açıdan çok daha önemli olmaya başlayacak.

İstenmeyen sorunları masaya yatırmalı ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. Sakinliğinizi korumayı başarmalı ve etkin adımlar atmanın yollarını aramalısınız. Dengeli olabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidecek.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Ödemelerinizi geciktirmediğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yarım kalan ve bitirmek istediğiniz konuların üzerinde durabilirsiniz sevgili aslanlar. Gelecek planlarınızı yaparken arınmış bir enerjiyle adım atmanız gerekiyor. Sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz. Gurur yapmayın.

27 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinize daha fazla zaman ayırmak için bugün biraz kendinizi geri çekmeyi düşünebilirsiniz. İçsel huzurunuzu ve dengeyi sağlamak için meditasyon ya da yoga gibi aktiviteler size iyi gelebilir. Ayrıca, duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin ve sevdiklerinizle samimi sohbetler etmeyi ihmal etmeyin. Bugün, sağlığınıza ve ruh halinize özen göstermelisiniz.

27 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik hazırlığı yapan Aslan burcuysan, bazı detayları sona ana bırakman seni strese sokabilir. Bu konu hakkında yakın bir arkadaşından yardım isteyeceksin. Geçmişte yaşadığın olaylar yüzünden bugününe odaklanmakta zorluk yaşayabilirsin. Geçmişte yaşadığın tecrübelerin sana yol gösterdiğini unutmamalısın.

27 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklaşa kaynaklar, finansal konularda daha sezgisel ve hassas olabilirsiniz. Mali durumunuzu gözden geçirerek, gerekli değişiklikleri yapma kararı alabilirsiniz. Hakkınızın yenildiğini düşünmek yerine hakkınızın gerçekten ne olduğuna bakarak hamle yapın.

27 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni fikirler üretebilirsiniz. Bunları hayata geçirmek için fırsatlarınız olacak. Bu konularla ilgili destek alacaksınız. Sorumlu olduğunuz işlerinizde bazı konuları öğrenmeniz gerekebilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çaba sarf edeceksiniz. Akşam saatlerinde tartışmalara karşı uyanık olmalısınız.

27 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilhassa eğitim konularında uzmanlık alanı ya da kurum seçmek konusunda zorlanabilirsiniz. Sezgilerinizi dikkate alın.

27 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zorlayıcı enerjiler alıyorsunuz ve bu da hata yapmanıza neden olabilir. Ufak tefek sorunları gözünüzde büyütmek yerine kendiniz toparlamanın yollarını aramalısınız. İkili ilişkilerde de sabırlı olmanız gereken bir gün. Anlaşılabilir adımlar atmanın sizin açınızdan çok daha önemli olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

27 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün daha şok sosyal ilişkilerinize odaklamak ve mutluluğunuzu ön plana almak mümkündür. Rutin işlerden sıyrılmak ve daha fazla çeşitlilik aramak isteyebilirsiniz. Ayrıca, parasal konularda yeni yaklaşımlar geliştirme eğilimindesiniz. Maddi kaynaklarınızı daha verimli kullanmak için yaratıcı fikirler üretebilirsiniz. Ev ve aile ile ilgili konularda da olumlu gelişmeler yaşanabilir. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizi güçlendirme fırsatı bulurken, bu dönemi ilişkilerinizi daha sağlam temellere oturtmak için çalışabilirsiniz. Yaratıcı çözümler ve yeni yöntemler sizin için önem kazanıyor.

27 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yarım kalan ve bitirmek istediğiniz konuların üzerinde durabilirsiniz sevgili aslanlar. Gelecek planlarınızı yaparken arınmış bir enerjiyle adım atmanız gerekiyor. Sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz. Gurur yapmayın.

27 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

27 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün sosyal çevrenizle ilgili konularda bilhassa iletişim ve düşüncelerinizi aktarırken bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

27 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beğendiğiniz kişiye duygularınızı açmak için biraz daha sabredin. Sabrınızın karşılığını alacaksınız. Bugünü gerilimsiz ve rahat bir şekilde geçireceksiniz. Amaçlarınıza rahatça ulaşabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Her şeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Kendinizi daha moralli ve zinde hissetmek için görünüşünüzü değiştirmeyi deneyin. Uzun süredir ihmal ettiğiniz sağlık probleminiz nüksedebilir.

27 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 38" R
Ay
Yengeç
20° 19' 41" R
Merkür
Akrep
15° 00' 35" R
Venüs
Yay
06° 50' 16" R
Mars
Yengeç
25° 31' 51" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:21

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>