Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Karar Aşamasındasın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Kendinizi biraz olsun gergin ve çekimser hissedebilirsiniz. Normal yaklaşımlarınızdan uzaklaşabileceğiniz bugün içerisinde yanlış anlaşılmalar da gündeme gelebilir. Hislerinizi daha net ifade etmeye çalışmalı ve anlaşılabilir adımlar atmalısınız. Çok da rahat hissedemeyeceğiniz bir gün.

Mesleki açıdan kendinizi belirsizlik içerisinde hissedebilirsiniz. İstediklerinize ulaşma noktasında istenmeyen sorun ve sıkıntılarla karşılaşabileceğiniz bir gün. Karar almanız gereken noktalarda ufak tefek belirsizlikle karşı karşıya kalabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygunluk göstermeniz gerekmekte. Mantıklı adımlar attığınız sürece sorun yaşamayacaksınız.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi biraz daha rahat ve özgür hissetmeye başlıyorsunuz. Sıkışıklık yaşadığınız anlarda dilediğiniz yardımı bulmakta zorlanmayacak olmanız da önemli. Her açıdan rahat edebileceğiniz bir gün ve mutlaka bundan da yarar sağlamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hislerinizi, isteklerinizi anlayan ve bunlara saygı duyan insanlara çekilebilirsiniz. Kendinizi anlatmak için uzun uğraşlar vermek zorunda kalmadığınız ilişkiler her zaman besleyici ve uzun vadelidir. Bugün bazı insanlarla işlerin neden yürümediğini, bazı sorunların neden çözülmediğini daha iyi anlayabilirsiniz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim yetenekleriniz ön planda olacak. İnsanlarla daha kolay etkileşim kurabileceksiniz. Fikirlerinizi rahatlıkla ifade edebilecek ve karşınızdakileri ikna edici bir şekilde konuşabileceksiniz. Duygularınızı açıkça ifade etmekten çekinmeyin. Aynı zamanda sosyal çevrenizde önemli destekler alabilirsiniz. Keyifli bir gün geçireceksiniz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir çalışan bir Aslan burcuysan, finansal kaygılara kapılabilirsin. Üstlerinden zam talebinde bulunacaksın. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan kendini duygusal anlamda baskı altında hissedeceksin. Doğru kararlar vermeye çalıştığın bir süreçten geçiyor olabilirsin. Karşılıklı anlayış beklerken tek taraflı düşünmemende fayda var.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile bireylerinizle ortak karar vermeniz bir konu olabilir. Bu noktada birbirinizi anlama gayretinde olmanız, açık konuşmanız ve herkesin buna uyum sağlamanız önemlidir. Birbirinizin beklentilerine saygı duymalısınız.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşınızdaki kişilerle denge içinde olmaya özen gösterebilirsiniz. Bazı konularda daha toleranslı olmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konuların yönünü netleştirmek için konuşmalar yapmanız gerekebilir. Bu gibi durumlarda karşıt fikirler doğabilir. Sizi uğraştıran durumlara, kişilere karşı daha akılcı yaklaşmanızda fayda var.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda hedefleriniz çok büyük, bu hedeflere ulaşmak istikrar gerektireceği için olumlu olmanız çok önemli olacak.

28 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çevrendeki insanlara daha arkadaşça davranabilirsin. İnsanlara selam vermek ve güler yüzlü olmak senin de enerjini yükseltecek. İnsanlarla güzel şeyler paylaşabileceğin bir gündesin. Bugünün güzel enerjisini iyi değerlendirmelisin.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün size yeni yollar keşfetmeniz için harika fırsatlar sunuyor sevgili Aslan. Bir ilişkiye yeni bir açıdan bakabilirsiniz. Bir yanınız ilişkilerinizde daha fazla yakınlık veya derinlik arzuluyorsa ancak diğer yanınız özgürlüğünüzden ve ilişkilerinize daha hafif bir yaklaşımdan hoşlanıyorsa, bu normalde bir ikilem oluşturabilir ancak uygun orta yolu veya karışımı bulmayı başarıyor gibisiniz. Maalesef ki birisi, rekabetçi ruhunuzu yanlış anlayabilir veya yanlış yöne çekebilir. Bu durum sizi yolunuzdan alıkoyamaz ancak küçük düzenlemeler yapmaya ve dikkat dağıtıcı şeylerle başa çıkmaya alışırken sizi biraz yavaşlatabilir.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişiliğinizle çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyeceksiniz. İş yaşamınızda aksayan durumlar sizi çok fazla ilgilendirmemeli. Siz sorumluluklarınızı yerine getirmesini biliyorsunuz. Bugün yalnız kalmak istemeyeceksiniz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün partner veya ortağınızla beraber sosyalleşebilirsiniz. Duygularınız inişli-çıkışlı olabilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızda duygusal bağlarınızın güçlü olduğu bir gün. Aile bağlarınızı güçlendirme adına başlatacağınız olumlu çabalarınız, mutlu olayları da beraberinde getirecek. İş ortaklarınızla yeni projeler üretecek ve işinizin yaratıcılık yönünü daha da geliştireceksiniz. Sosyal ilişkilerinizde oldukça seviliyorsunuz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>