Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Takdir Görüyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, duygularınızı ifade ederken daha temkinli olmaya çalışmalısınız. Yolunda gitmeyen her ne varsa üzerine gitmeli ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz.

Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da toparlanma şansınız var. Doğru noktalara odaklandığınız sürece başarıya yaklaşacaksınız.

Maddi anlamda kendinize çok fazla yüklenmekten kaçının. Elinize geçen fırsatları doğru değerlendirmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadıklarınızın stresi sağlığınızı riske atabilir. Emin olmadığınız, uzmanından bilgi almadığınız durumlarda kendi aklınıza göre adım atmamalısınız. Haklarınızın size dönüşü ekonomik açıdan da rahatlamanıza yardımcı olabilir.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim konularında dikkatli olman gerekebilir. Karşındaki insanlarla daha anlayışlı ve uyumlu bir şekilde iletişim kurmaya özen göstermelisin. Ayrıca bugün kendine zaman ayırarak ruhsal dengeye odaklanabilir ve iç huzurunu yeniden sağlayabilirsin. İletişimin gücünü doğru şekilde kullanarak olumlu ilişkiler geliştirebilirsin. Keyifli bir gün geçirmeni dilerim.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün tekrar spora başlamaya karar verebilirsin. Spor ve düzenli beslenme ile yaza sağlıklı ve güzel bir vücutla girmek istiyorsun. Ailende kronik hastalığı olan biri varsa, onun daha fazla yanında olmak isteyeceksin. Bu hareketin ailen tarafından takdir edilmene neden oluyor.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı sergileyebileceğiniz projeler üzerinde çalışmalısınız. Becerilerinizin farkında olmak ve bunları kullanmak hayatınızda yeni pencereler açar. Kalbinizi havalandırmaya ihtiyacınız olduğunu göz ardı etmeyin; duygusal konularda yeni haberler alabilirsiniz.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularda stresler yaşayabilirsiniz. Ortaklı konularda karar almanız gerekebilir. İş hayatında sizi zorlayacak koşullar gündeme gelebilir. Yaşadığınız krizlere çözüm getirmek durumunda kalabilirsiniz. Aldığınız kararlarda dikkatli olmanız gereken günlerdesiniz. Ön göremediğiniz konularda yardım almanızda fayda var.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnız zaman geçirmekten çekinseniz de düşünmek için zaman ayırmalısınız. İçsel olgunluğunuz ile kendinize zaman ayırıp bunu çözümlemeniz gerekmekte.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Canını sıkan mevzularla başa çıkmak ve bunları dile getirmek senin için iyi olacak. Ancak bu süreçte sinirlenmemeli ve sakin kalmalısın. Kendini ifade etmek için sesini yükseltmemen gerekebilir. Daha dikkatli davranman gerekecek bugün.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek ve işleri halletmek için güçlü bir enerji var. Başkaları sizi bağlılığınız ve sorumluluğunuzla tanıyabilir. Üretken olmak bugün sizin için derin bir ihtiyaç olabilir. Kendini ifade etme, arkadaşlık ve olumlu bir öz imaj için mükemmel enerjiler mevcut. Artan mutluluk ve sağlık hedefine odaklanmak önemlidir. İnsanlar size güveniyor ve bu da sizi motive ediyor. Rutinlerinizi iyileştirme çabaları şu anda çok değerli olabilir. Bugün, enerjinizi yapıcı bir şekilde kullanmak için harika bir zaman.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son günlerde partnerinizin sizi de ilgilendiren bir karar alarak adım atmasını bekliyor olabilirsiniz. Ancak bu gün, o gün olmayacak.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konular, bankalar, krediler gündemde olabilir bugün sevgili aslanlar. Sağlık konularında bir gündeminiz varsa bugün tetiklenebilir. Hem para hem sağlık alanında risk alınmaması gereken bir gün. Önemli kararlarınızı birkaç gün sonrasına bırakın.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz.Arkadaşlarınızın her türlü sorunlarına çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız.

24 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 31" R
Ay
Akrep
09° 13' 46" R
Merkür
Aslan
28° 15' 57" R
Venüs
Terazi
11° 33' 26" R
Mars
Yengeç
01° 54' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 01"
Satürn
Balık
16° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 14' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 45' 01"
Lilith
Terazi
07° 49' 16"
True Node
Koç
06° 41' 49"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>