Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Mücadelecisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2024, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Yüzünüzün gülmesini ve kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak etkiler altındasınız. Dengeleri lehinize çevirmekte çok da zorluk yaşamayacaksınız. Rahat hareket ettiğiniz için özgürlük açısından da sorun olmadığını düşünüyorsunuz. Olumlu gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Aklınızdan geçenleribirliği içerisinde olduğunuz kişilere doğrudan aktarmak isteyeceksiniz. Risk oluşturabilecek her şeyden uzak durmaya çalışın. Destek arayışına yönelmeniz gereken bir gündesiniz. Yalnız hareket etmeniz tahmin ettiğinizden daha yorucu olabilir.

Parasal konular gündeminizi fazlasıyla meşgul edebilir. Kişisel güvenliğinize önem verdiğiniz bugün içerisinde maddiyatla ilgili konulara normalden daha fazla önem verme ihtimaliniz var. Yoğun düşüncelere sahipsiniz ve bu da alışık olmadığınız adımlar atabileceğinize işaret etmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda daha özgür ve yenilikçi yaklaşımlar benimseyebilirsiniz. Partnerinizle veyaortağınızla birlikte yeni projeler planlamak ve ortak hedefler belirlemek için bugün yapacağınız konuşmalar etkili olabilir. İlişkilerde bireysel özgürlüğe ve esnekliğe önem verin.

23 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba, tabii ki! Bugün, Aslan burcundakilere keyifli ve enerjik bir gün geçirmeleri tavsiye edilir. Pozitif enerjinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşarak güçlü bağlar kurabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için içgüdülerinizi kullanmalı ve yaratıcılığınızı konuşturmalısınız. Bugün hedeflerinize odaklanın ve hayal gücünüzü harekete geçirerek yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Ayrıca sabırlı ve anlayışlı davranarak çevrenizdeki insanlara destek olmayı da unutmayın.

23 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine koyduğun hedefleri yerine getirmek için çok çaba harcıyorsun. Herkes gibi sıradan bir hayatın olmasını istemiyorsun. Çalışmanın karşılığını aldığını er ya da geç fark edeceksin. İlişkisi olmayan Aslan burcuysan, geçmişinde edindiğin yanlış tecrübeler seni olumsuz etkileyebilir.

23 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizden beklentiler sizi yorabilir. Bazen sizin çabalarınızın yetmediği durumlar yaşayabilirsiniz. Bunlar karşısında öfkelenmek, pes etmek ya da tam tersi hırslanmak yerine yaşadıklarınızı paylaşmayı, yapabileceklerinizi ve yapmak istediklerinizi gündeme getirmeyi denemelisiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda hassaslaşabilirsiniz. Karşıt fikirlerle uğraşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular üzerinde daha fazla çalışmanız gerekebilir. Düzeltebileceğiniz konularda yeni şeyler üretebilirsiniz. Bazı işlerinizde eksikleri tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir. Duygusal olarak yıprandığınızı hissedebilirsiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son birkaç gün içerisinde yaşadığınız sorun ve umutsuzluk geçici olarak hayatınızda olduğu için çıkacak ve eski ruh neşenize döneceksiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında esnekliğe fırsat tanıman gerekecek. Bu esneklik daha rahat kararlar almana vesile olmalı. Kendin için daha rahat hareket etmek daha güzel enerjilere kendini açmana vesile olabilir bugün.

23 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, şimdi kendinizi yeniden keşfetme ve ifade etme dönemine giriyorsunuz. Bu, daha da parlamanızı ve bazı açılardan kendinizi yeniden keşfetmenizi sağlayacak. Nitekim, bu dönemde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. İçsel çatışmalar veya zorlu insanlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Birileri size meydan okuyabilir veya kontrol etmeye çalışabilir ve bu durum sizi engellenmiş hissettirebilir. Bu tür zorlukları aşmak için, kendinizi rahatlatacak yollar bulmanız gerekebilir. Bu süreç, sizi güçlendirici değişiklikler yapmaya teşvik edebilir.

23 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıra dışı işler için yaratılmışsınız. Fırsatları iyi bir şekilde değerlendirdiğiniz zaman başarı sizi olacak. Sevdiğiniz kişi ile çatışma içinde olmanız sizin suçunuz. isteklerinizde ısrar etmeniz, tartışmaya yol açıyor..

23 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün partner veya ortağınızla beraber sosyalleşebilir, topluluk-dernekler gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

23 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle birlikte mantıklı davranışlar içinde olacak ve bazı planlarınızı birlikte hayata geçireceksiniz. Zevklere düşkünlük söz konusu olacak. Ortak kararlar alacak, birçok aktiviteye birlikte katılacaksınız. Hareketlenme var.

23 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 16' 33" R
Ay
Boğa
05° 09' 44" R
Merkür
Akrep
06° 54' 02" R
Venüs
Yay
00° 26' 18" R
Mars
Yengeç
23° 13' 54" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 20" R
Satürn
Balık
13° 22' 40"
Uranüs
Boğa
26° 24' 34"
Neptün
Balık
27° 47' 55"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 16"
Lilith
Terazi
12° 16' 12"
True Node
Koç
06° 35' 59"
Son Güncelleme : 18/10/2024 07:10

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>