Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Farkındalık Kazanıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa çözümlemek isteyecek ve bu doğrultuda adımlar atmaya çalışacaksınız. İlişkinize vermiş olduğunuz değerin her açıdan belirleyici olabileceğini de unutmamanız gerekmekte. Kontrollü olmaya çalışın.

Mesleki olarak biraz köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Olumsuzlukların gündeminizi fazlasıyla meşgul etme ihtimali bulunuyor. Doğru olan ne ise, ona odaklanmaya çalışmalısınız.

Fırsatlar konusunda kendinizi daha şanslı hissedeceksiniz. İstediklerinize ulaşma noktasında biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Hata yapmaktan kaçınmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kaygılarınız adım atmanızı engelleyebilir. Kendinize bir rota çizmek konusunda aceleci olmayın. Beklemeyi bilenin her şey ayağına gelir. Bugün size gelecek fırsatları anlamak için, zihninizin "başlama" enerjisinde olmasına özen gösterin.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal açıdan hassas olabilirsiniz ve içsel dünyanızla ilgili derin düşüncelere dalabilirsiniz. İletişim konusunda dikkatli olmanız gerekebilir, çünkü yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Kendinize zaman ayırarak hedeflerinizi gözden geçirebilir ve ilerlemek için atmanız gereken adımları belirleyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek size iyi gelebilir.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Herkesten gizlediğin sakladığın sırların varsa içsel bir hesaplaşma yaşayabilirsin. Yaşadıklarını hislerini bir uzmana anlatma isteğin ağır basacak. Gerekgerekse özel hayatında temkinli adımlar atıyorsan gündelik rutinlerinde bile kaygıların yükseliyorsa bunun sebebini tespit edeceksin.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Farklı fikirleri olan kişilere karşı sabırlı olmalı ve herkesin güçlü olduğu alanlarda çalışmasına izin vermeyi düşünmelisiniz. Ekonomik durumunuzu iyileştirmek için harekete geçmek de önemli olabilir.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda yakın çevrenizden fikir alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzenlemek isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda duygusal bağların olması sizin işlerinizi zorlayabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız konularla ilgilenerek zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizi yaparken olumlu davranmalı ama gerekeni yapmaktan da çekinmemelisiniz. Daha duygusal bir süreç geçirmektense daha yaratıcılık odaklı bir gün geçirmelisiniz.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Senden uzakta olan bir arkadaşınla güzel muhabbetler edebilirsin bugün. Onu ne kadar özlediğini fark etmek seni biraz üzebilir. Ancak aranızda çok güzel ve keyifli bir muhabbet olması arkadaşlığınızı canlandıracak.

25 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerde kendinizi daha güçlü ve kontrol sahibi hissediyorsunuz. İnsanlarla güçlü bir şekilde bağlantı kuruyorsunuz ve yeni bir başlangıç yapmak için doğru bir zihniyettesiniz. Ekip çalışmalarını oldukça iyi bir şekilde yönetebilirsiniz. Genel olarak da denetleme ve organize etme arzusuna sahipsiniz. Bugün ilerleyen saatlerde, bazı kararlarınızla ilgili olarak biraz tereddüt yaşayabilir ve kendinizden şüphe duyabilirsiniz. Bir konuda sert bir tavır almanın bir şekilde ters tepebileceğini fark edip geri adım atabilirsiniz. Kesin sonuçlara varmadan önce, kalbinize, zihninizle hem fikir olmasını sağlayacak kadar zaman tanıyın.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıra dışı işler için yaratılmışsınız. Fırsatları iyi bir şekilde değerlendirdiğiniz zaman başarı sizi olacak. Sevdiğiniz kişi ile çatışma içinde olmanız sizin suçunuz. isteklerinizde ısrar etmeniz, tartışmaya yol açıyor..

25 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yurt dışı, eğitim, seyahatler ön plana çıkabilir. Partner veya ortağınızla zaman geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yardımlaşma duygularınız yoğun seyrediyor. Yaratıcılığınız konusunda kendinize güveniyorsunuz. Çevrenize karşı temkinli davranma konusunda haklı nedenleriniz olabilir. Sözlerinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz.

25 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 51' 44" R
Ay
Akrep
09° 28' 38" R
Merkür
Aslan
28° 17' 34" R
Venüs
Terazi
11° 34' 58" R
Mars
Yengeç
01° 55' 13" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 08"
Satürn
Balık
16° 02' 26"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Oğlak
29° 54' 17"
Chiron
Koç
22° 44' 58"
Lilith
Terazi
07° 49' 24"
True Node
Koç
06° 41' 51"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>