Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ani Kararlara Dikkat! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişinin sizinle uyum içerisinde bulunacak olması, duygu ve düşüncelerinize yakından ilgi gösterecek olması fazlasıyla hoşunuza gidecektir. Var olan tüm problemleri bugün içerisinde ortadan kaldırma şansınız var. İstekleriniz doğrultusunda hareket ederken, birlikte olduğunuz kişiyi de umursamayı unutmamalısınız.

Arzularınız doğrultusunda hareket ederken mesleki sorumluluklarınızdan biraz olsun uzaklaştığınızı hissedeceksiniz. Düşündüklerinizi uygulama noktasında zaman zaman sorunlar yaşanacak olsa da kendinizi toparlamanın yollarını aramayı unutmayın. Pes etmenin size yakışmayacağı bir güne gündesiniz.

Maddiyata dayalı konularda isteklerinizi sıralama içerisine koyacak ve her şeyin plan içerisinde olmasını arzulayacaksınız. Parasal rahatlığınıza kavuşmak istiyor olabilirsiniz ancak bunun da kolay olmayacağını, biraz mücadele gerektirdiğini de aklınızda bulundurun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde ve iç dünyanızda bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. Fazlaca dağılan her şey, bekledikçe, erteledikçe daha da dağılarak büyüyebilir. Aldığınız bazı geri dönüşlerde haklılık payı olup olmadığını değerlendirmelisiniz; açık vermiş olmanıza değil, kapatabilecek olmanıza odaklanın.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, içsel huzurunuzu ve dengenizi korumak için daha fazla vakit ayırmanız gerekebilir. İletişimde bulunduğunuz kişilerle anlaşmazlıklar yaşamamak adına sabırlı ve anlayışlı olmanız önem taşıyor. Duygularınızı net bir şekilde ifade etmek sizi rahatlatabilir ve ilişkilerinizi daha olumlu biçimde şekillendirebilir. Kendinize ve iç dünyanıza özen göstermek, bugün size iyi gelebilir. Enerjinizi dengelemek adına meditasyon veya yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinden memnun olmayan bir Aslan burcuysan, her an ani bir kararla işten çıkmayı düşünebilirsin. Ama ani bir karar almadan önce biraz daha gözlem yapmanda fayda var. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, çalışanlarının birtakım talepleri karşısında yeni düzenlemeler yapman gerekebilir.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öğrendiklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. Hem kariyerinizde hem de kişisel yaşamınızda size faydalı olacağınız düşündüğünüz konularda bir öncelik ve gereklilik sıralaması yapmanız gerekebilir. Kesin kararlar almak için günün ikinci yarısını beklemenizde fayda var.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı endişeler ya da huzursuzluklar gündeme gelebilir. Sabırlı olmaya çalışmalısınız. Öğleden sonra kendinize güveniniz çok daha artmış olacak.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ikna kabiliyetiniz çok yüksek olabilir olaylara adil yaklaşabilirsiniz. Üzüldüğünüz konuları içinize atarak dostlarınızla pek konuşmak istemeyebilirsiniz.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir arkadaşınla vakit geçirebilirsin. Bir süredir görüşmediğin veya muhabbetinden keyif aldığın bu kişiyle vakit geçirmek, enerjini yenilemek için sana iyi gelecek. Sosyal olmak için iyi bir gündesin bugün.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugünkü etkiler biraz gergin olabilir. Başkalarıyla çatışmalar olabilir veya güvenilmez insanlarla uğraşmanız gerekebilir. Bu durum, birine yakın olmak istemek ve bağımsızlığınızı arzulamak arasındaki içsel bir çatışma olarak deneyimlenebilir. İnsanların kendi sorunlarına dalmış olduğunu ve sizin işinizi yapmanız için size sağlanan alanın tadını çıkarabilirsiniz. Bugün ilerleyen saatlerde, duygular düzelir ve sabır, hedeflerinize ulaşmanın anahtarıdır. Ruhsal olarak sıkıştığınız anlarda geri dönüşü olmayan sözler söylememeye dikkat edin.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularla ilgili gizlilik söz konusu olabilir. Venüs’ten aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyorsunuz. Her şey mükemmel gelişiyor. İstediğiniz başarıya çeyrek kaldı.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirlerinize ve planlarınıza yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla yapacağınız sohbetler veya dış görünümünüzde yapacağınız bir değişikliğin faydası olabilir. Size sunulan yeni fikirlere ve deneyimlere açık olun, ama sizi asıl yolunuzdan fazla uzaklaştırmalarına da izin vermeyin. Kendinize sadık kalın.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygusal olarak bunalımlı, biraz yalnız hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz tavsiyemdir. Ancak sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çeşitli nedenlerden dolayı bilinçaltınızın sizi yönlendirmesine izin veriyor ve yaşamı her konuda sorguluyorsunuz. İçsel sesinizin meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmasından dolayı, bilgi dağarcığınızı entelektüel düzeyde arttırabilirsiniz.

3 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>