Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yapıcısınız Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda yeni olgular söz konusu. İlşkinize karşı olan bakış açınızın tamamen değişiklik gösterme ihtimali var. Doğru olan ne ise, onu yerine getirmeye çalışın.

Daha kontrollü olmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini unutmayın.

Parasal konularda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Etkin adımlar atmak için en doğru zamandasınız. Fırsatları lehinize çevirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi zorlayan koşulların tamamen değişiklik gösterme ihtimali var. Enerjinizi doğru kullanmayı başardığınız takdirde genel olarak istediklerinize de ulaşabileceksiniz. Dengeleri zorlamadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir gündesiniz.

3 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Aslan burcu için enerjiler oldukça olumlu ve hareketli olabilir. İş konularında veya kariyerle ilgili adımlar atmak için uygun bir gün olabilir. Kendinizi güçlü ve kararlı hissedebilirsiniz, bu nedenle hedeflerinize odaklanmak ve onlara doğru ilerlemek için iyi bir zaman olabilir.Bugün ayrıca iletişim konularında da başarılı olabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz bilgileri bulmak veya fikirlerinizi etkili bir şekilde ifade etmek konusunda kolaylık hissedebilirsiniz. İnsanlarla iletişim kurmak, fikir alışverişi yapmak veya işbirliği yapmak için iyi bir zaman olabilir.Ancak unutmayın, egonuzu kontrol altında tutmak ve sabırlı olmak önemlidir. Başarıya giden yol bazen engellerle dolu olabilir, bu yüzden soğukkanlılıkla ve adım adım ilerlemek önemlidir. Kendinizi diğer insanların üzerinde göstermeye çalışmak veya inatçı bir tutum sergilemek, olumsuz sonuçlara yol açabilir.Genel olarak, bugün Aslan burçları için olumlu ve hareketli bir gün olabilir. Enerjileri iyi değerlendirerek hedeflerinize doğru ilerleyebilir ve iletişim becerilerinizi kullanarak başarıya ulaşabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

3 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çevrenize karşı daha yapıcı olmak isteyebilirsiniz. Aldığınız kararları gözden geçirmek isteyeceksiniz. Çevrenizdeki kişilere hızlı güvenmemelisiniz. İlişkisi olan bir Aslan burcuysanız, partnerinizle geçirdiğiniz her ânı daha özel kılmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Bu tutumunuz partnerinizi mutlu ediyor. Haberci rüyalar görebilirsiniz.

3 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İnsanların düşüncelerinin sert olduğunu, çözüm getirmediğini düşündüğünüzde kendi çözümünüzü kendiniz bulmalısınız. Profesyonel olun, ne yaptığınızı bilin ve her zaman bir b planı ile ilerleyin.

3 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal alanda kendinizi daha tepkili ya da sabırsız hissedebilirsiniz. Özellikle evde daha sakin kalmaya çalışmalısınız.

3 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar kendinizi strese sokmak yerine manevi yönünüzü yükseltin. Ufak aksaklıkların bile bazen hayrınıza olabileceğini keşfedebileceksiniz.

3 Aralık 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mantıkla ve sükunetle hareket etmek seni çok daha pozitif etkilere götürebilir bugün. İnsanlarla daha uzlaşmacı konuşmalara girdiğinden emin olmalısın. Parasal olarak daha iyi bir noktaya gelebilmek için çevrendeki şartları daha sakin bir ruh haliyle kontrol etmen gerekebilir.

3 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işleri daha ciddiye alıyorsunuz ve özellikle üretken olabilirsiniz. Etkili bir şekilde bir problemlerin temeline inebiliyorsunuz. Hırslısınız ve istikrarlı bir tempoyu tercih ediyorsunuz. Bu verimli enerjiden yararlanmak için elinizden geleni yapın. Bu, sabrın, küçük ama etkili çabaların ve adım adım ilerlemenin değerini gerçekten görmenin zamanıdır. Esas olarakveya sağlıkla ilgili planlar yapmak için iyi bir gün ancak aynı zamanda bunları sizin için açıklığa kavuşturmaya yardımcı olacak yeni ve yararlı bilgiler edinmenin de zamanıdır. Özellikle araştırma veya inceleme söz konusuysa, kendinizi bir projeye veya arayışa kapılmış halde bulabilirsiniz.

3 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün özellikle her şeyi mantık süzgecinden geçirdiğiniz için, hata yapma olasılığınız son derece zayıf. Duygusal sezgilerinizin yoğun olmasına karşın, acele verilmiş kararların sizi yanıltabileceğinizi çok iyi biliyorsunuz...

3 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz ve bedeniniz son derece formda ve neye elinizi atsanız başaracağınızı hissediyorsunuz. Bu enerjiyi, uzun süredir aklınızda olan bir projeyi başlatmak için kullanın. Şimdi en uygun zaman. Projenizin başarılı olması için ne gerekiyorsa, hepsini temin edin ve hedefinize odaklanın.

3 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kendinizi zinde, enerjik hissedeceksiniz. Ancak gündelik uğraşlar, kronik rahatsızlıklar bazı sorunlara sebep olabilir. Gününüz güzel geçsin.

3 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilgili bazı konularda duygularınızdan emin olamayabilirsiniz. Önyargı, sizin, olayları tam tersi açıdan ele almanıza sebep olabilir. Pek fazla ümitlenmeden giriştiğiniz bir işten veya bir teşebbüsten ilk olumlu sonuçları alacaksınız; üzerine düşerseniz mutluluk ve başarılar sizin olur. İhtiyaç ve zevklerinize harcadığınız paranın, kazancınızın üzerine çıkmasına izin vermeyin. Mide rahatsızlığından şikayet etmemek için yediklerinize dikkat edin.

3 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 07' 26" R
Ay
Boğa
03° 29' 38" R
Merkür
Başak
19° 24' 09" R
Venüs
Terazi
26° 57' 23" R
Mars
Yengeç
09° 12' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 47"
Satürn
Balık
15° 05' 19"
Uranüs
Boğa
27° 06' 26"
Neptün
Balık
28° 31' 34"
Plüton
Oğlak
29° 44' 58"
Chiron
Koç
22° 16' 33"
Lilith
Terazi
09° 13' 03"
True Node
Koç
06° 37' 30"
Son Güncelleme : 20/09/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>