Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendine Odaklanıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, anlamlandırmakta zorlanabileceğiniz bazı sorunlar gündeme gelebilir. İlişkinize karşı gereğinden fazla tepkisel yaklaşımlar da ortaya koymaktan kaçınmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz gereken bir gün.

Mesleki açıdan ufak tefek zorluklar yaşanabilir. Koşullar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidecek. Gözden geçirmeniz gereken çok fazla konu var. Sınırları zorlamaktan da kaçının.

Gelir ve gider arasındaki sorunları masaya yatırmalı ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki zorluklardan sonra fiziksel ve sosyal enerjinizi yeniden kazanabilirsiniz. Yeni kararlar alarak sağlık sorunlarınızın iyileşmesi ve uğraşlarınızın sonuç vermesi mümkündür. Artık hayatınızda olmayan insanları geride bırakarak yeni anlaşmalar ve görüşmeler için harekete geçeceğiniz bir gün olabilir.

30 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Aslan burcu insanları duygusal olarak özellikle hassas olabilirler. İletişimde karşılıklı anlayışa ve empatiye önem vermeleri gerekebilir. Aileleriyle olan ilişkilerinde sabırlı ve anlayışlı olmaları, gerekebilir. İş hayatlarında ise dikkatli ve planlı hareket etmeleri, olası belirsizliklerle başa çıkmalarına yardımcı olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

30 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında beklemediğin bir gelişme yaşanabilir. Bu olayla birlikte kendi hayatına odaklanmaya başlayacaksın. Evli Aslan burcuysan, eşine fazla yardım etmediğini düşünmeye başlıyorsun. Eşine ev işlerinde yardımcı olarak yükünü hafifletmek isteyeceksin. Geçmişinle yüzleşmeni gerektirecek bir mesaj alabilirsin.

30 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çekinmeseniz bile geride durduğunuz konular olabilir. Bugün hislerinizi, düşüncelerinizi paylaşmak, aklınızdan geçenler için bir yol aramak isteyebilirsiniz. Öne çıkmanın, kendinize yeni planlar ve yerler bulmanın her zaman daha iyi bir fikir olacağını unutmayın.

30 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ihmal ettiğiniz konular nedeniyle bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sizi kısıtlayan koşullar oluşabilir. Kendinizi stres altında hissedebilirsiniz. Finansal konularda kafanızı kurcalayan durumlar gündeme gelebilir. Başkalarına yardım etmek isteyebilirsiniz. Ticari konularla ilgilenebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkinizde parlayabilirsiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda onay alma ihtiyacınız için gösterdiğiniz çaba bugün zihnen yorgun hissettirebilir. Tansiyon ve kalp sorunlarınız varsa tetiklenebilir. Aile büyükleriyle gerilim yaşayabilirsiniz. Bırakın sizi anlamayan anlamasın. İnatçılığınız en çok da size zarar veriyor.

30 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi iç dünyanızdaki dengeyi korumaya çalışmalısınız. Toparlanma açısından herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile de karşılaşmayacaksınız. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece her şey istediğiniz gibi olabilir. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekmekte.

30 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugünün enerjileri hayatınızda yeni bir sayfa açmanıza yardımcı olabilir. Bazen, bazı sorunlar sizi bir karar alma noktasına getirebilir. Hatta hayatınızı kritik şekillerde değiştirebilirler. Sizinle benzer dertleri paylaşan biriyle konuşmak iyi gelebilir. Dürüst, açık bir sohbet bir ilişkiyi geliştirebilir veya bir sohbetten yeni bir ilişki gelişebilir! Bugün, bir fikir veyaüzerinde çalışmak ve onu muhteşem bir şeye dönüştürmek için uygundur. Şu anda birini veya bir şeyi daha derinlemesine anlamanız ve gelişmelere yol açmanız muhtemeldir. Beyin fırtınası yapmaktan ve sorun çözmekten büyük keyif alabilirsiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnsanları memnun etmek için gösterdiğiniz çabanın bugün sizi yormaktan başka bir işe yaramadığını deneyimleyeceksiniz. Memnun etmeniz gereken tek kişi kendinizsiniz. Kendinizle aranızı iyi tutun. Aksi takdirde sağlığınızdan olabilirsiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

30 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün atak ve girişken olabilirsiniz. Fiziksel değişim, kişisel bakım yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

30 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize olan özleminizi az da olsa hafifletmek için kalabalıklara karışın. Eski dostları ziyaret edin. Arkadaşlarınıza zaman ayırmaya çalışın. Oturduğunuz yere yeni taşınan biri sizi çok etkiliyor olabilir. Ona açılmanın tam zamanı. Yıldızlar sizin şarkınızı söylüyor ve size büyük bir şans veriyor. Birkaç gün uzaklara gidip her şeyden ve herkesten uzak kalıp istediklerinizi yapma duygunuz ağır basmaya başladı. Yakında yolculuk var. Parasal konulara yönelik çalışmalarınız hızlanıyor. Böbreklerinizi üşütmeyin.

30 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 38" R
Ay
Yengeç
20° 19' 41" R
Merkür
Akrep
15° 00' 35" R
Venüs
Yay
06° 50' 16" R
Mars
Yengeç
25° 31' 51" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:21

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>