Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Netsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, duygularınızı ifade ederken daha temkinli olmaya çalışın. Abartılı adımlar atmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali olduğunu da unutmamalısınız.

Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Tercihleriniz konusunda daha temkinli olmaya çalışmalısınız.

Maddiyatla ilgili beklenmedik sorunlar yaşayabilirsiniz. Gelir ve gider arasındaki problemleri tamamen ortadan kaldırmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileniz/eşiniz üzerinden size sağlanan imkanları nasıl kullanacağınızı düşünebilirsiniz. Bazı süreçlerin netleşmesiyle beraber bu düşünceler yoğunlaşabilir. Kendinizi çaresiz ya da seçeneksiz hissetmek yerine ayağınıza taş olabilecek durumların farkına varmaya çalışmalısınız.

31 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Uzun zamandır ihmal ettiğiniz konular varsa bugün harekete geçecek motivasyonu kendinizde bulabileceksiniz sevgili aslanlar. Özel hayatınızla alakalı pozitif gelişmeler var. Cesaretinizi abartısız ve dengeli bir şekilde sunmak, dengeyi kaçırmamak en doğrusu..

31 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinden uzak yaşayan bir Aslan burcuysan arandaki bu mesafe artık problem olmaya başlayabilir. Bu durumu çözmek adına keskin konuşmalar yapacaksın. İdeallerini belirlemek istiyor, geleceğe daha sağlam adımlar atmak istiyorsun. Bu konuda senden tecrübeli kişilerden yardım almayı ihmal etmeyeceksin. Telefonda fazla vakit geçirmen, ailenle aranda problem yaşanmasına neden olabilir.

31 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda ani kararlar vermeye yatkın olabilirsiniz. Sizi buna iten hissin adını koymalı ve artık bir çözüm bulmalısınız. Yalnız kalma, fırsatları kaçırma, bir daha erişememe endişesiyle hareket etmek yerine sağlıklı ilişkiler ve hayaller kurma yolunda daha umutlu ve bir o kadar aklı başında tutumlar sergilemelisiniz. 

31 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa maddi konularda biraz önlemci olmalı, gereğinden fazla beklentiye girmemelisiniz. Özellikle ortak sorumlulukların artabileceği koşullara karşı yeni çözümler bulmalısınız. Eşin para durumunda yaşanan dalgalı şartlar sizi zorlayabilir. Bir yandan da borçlarınızı düzene koymak için kaynak arayışınız var. Kendi birikimlerinizi kullanarak yeni bir akit yapmaktan sakınmalısınız.

31 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi durağan hissedebilirsiniz. Eski sevgili dönüşleri de yaşanarak olaylar değişebilir. Bu da hayatınıza oldukça neşe ve anlayış getirecek.

31 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine güveneceğin ve rahat olacağın bir gün. Kendin olmak, birçok meseleyi çözmende faydalı olacak. Halletmen gereken mevzular için çok büyük çaba sarf etmene gerek kalmayabilir. Bugün rahat edeceğin bir gün.

31 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün dünyaya bir gözlemciden biraz farklı bakıyorsunuz. Kendinizi başkahramanı oynayacak konumda bulabilirsiniz ve bu oldukça hoş karşılanabilir. Yine de gün ilerledikçe büyük resmi düşünmenin faydalarından yararlanabilirsiniz. Fikirler size ilham verebilir ve harika sohbetler ortaya çıkabilir. Birveya kariyer beklentisi, uzun vadeli bir hedef üzerinde çığır açan düşünceler ortaya çıkabilir. Size fayda sağlayabilecek sıradan veya tanıdık şeylerle yetinmiyorsunuz ancak bu zihinsel hoşnutsuzluğu abartmaktan kaçınmaya çalışın, onu geleceğinizi aydınlatmak ve hedeflerinizi ilerletmek için kullanmayı amaçlayın.

31 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pratik yönlerinizi daha güçlü kullanacağınız bir gün. Özgürlüğünüzün önemli olduğunu çevrenize anlatmak için çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Hızlı anlaşılmaya ihtiyacınız var. Çevrenizle birlikte hareket edin.

31 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

31 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün finans, özel hayat, sağlık konuları ön plana çıkabilir. Sosyal çevrenizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

31 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Tarzınızdan taviz vermeye hiç niyetiniz yok. Risklere karşı temkinli olmanız gerekiyor. Bugün, katılacağınız toplantılarda sabit ve kendinizden emin tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz. Farklı fikirlerin konuşulduğu ortamlarda mümkün olduğu kadar tartışmalara girmek istemiyorsunuz. Bu sizi daha da çekici yapıyor.

31 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>