Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendini Şımartıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızdan yana sizi zorlayabilecek bazı anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmak için harekete geçmelisiniz. Önceliklerinizi doğru belirlediğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermelisiniz. Bakış açınızdan doğru anlamda yararlanmayı başardığınız takdirde herhangi bir sorun yaşanmayacak. Daha dengeli olmanız gerekmekte.

Ödemelerle ilgili bazı aksaklıklar yaşanabilir. Tam olarak istediğiniz adımları atamayacaksınız ancak yine de her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali de var. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aynı fikirde olmadığınız kişilerle zıtlaşmamak için saygıda kusur etmemeye çalışabilirsiniz. Ancak bunun sınırını bilemediğinizde, sessiz kaldığınızda ve farklı bir görüş olabileceği ihtimalini düşünmediğinizde kendinize ayıp edebilirsiniz. Birine ya da bir şeye olan bağlılığınızı bu fikir üzerinden yeniden değerlendirmelisiniz.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik hissedebilirsiniz. İçinizdeki tutku ve özgüven artabilir. Bu enerjiyi doğru şekilde kullanarak önemli projeler üzerinde çalışabilir ve ilerleyebilirsiniz. İnsanlarla iletişiminizde de etkileyici bir tavır sergileyebilirsiniz. Ancak, özgüveninizi abartmamaya ve başkalarının görüşlerini önemsemeye dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerde anlayışlı ve paylaşımcı olmak, olumlu sonuçlar doğuracaktır. Aşk hayatında ise romantik bir gün geçirebilirsiniz. Sizi mutlu eden kişiyle samimi bir bağ kurabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza da dikkat ederek enerjinizi yüksek tutmalısınız.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, ekibini motive etmek adına bazı organizasyonlar düşünebilirsin. Onların mutluluğu seni de etkiliyor. Gün içinde uzun zamandır almak istediğin kıyafeti almak için kendine vakit yaratabilirsin. Bu yıl, yeni yerler görmek ve keşfetmek istiyorsun. Bu konularla ilgili planlamanı şimdiden yapacaksın.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eleştirilerin sizi geliştirmek için olduğunu fark ettiğinizde bu konularda adım atmanız kolaylaşacaktır. Kimsenin size engel olduğu yok, engeli kendi kendinize koyduğunuzu fark edeceksiniz. Eski ilişkilerinizin, gündemlerinizin şu an önünüze gelmesiyle bazı konuların ve insanların dünde kalmasının ne kadar önemli, gerekli olduğunu görebilirsiniz. niz.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz yoğun olabilir. Etrafınızdaki insanlarla uyum içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde yeniden harekete geçmek için mücadele edebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Ticari anlaşmalar için uygun zamanlar var. Sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar yakın bir dostunuzdan mali destek almanız moralinizi daha fazla yükseltecek. Herkesin ne yapmanız gerektiğini söylediğini duyabilirsiniz.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işleri aceleye getirmekten kaçınman gerekebilir. Her şeyi bir acele içinde yapmaya çalışmak hata yapmana ve üzülmene sebep olabilir çünkü. Sakin kalıp mantıklı düşünmek senin için daha iyi olabilir. Verimini artırmak için hızını azaltman gerekebilir.

3 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün temel ihtiyaçlarınızla ve pratik işlerinizle ilgilenmenin verdiği hazzı hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirdikçe, maddi ve işlevsel ihtiyaçlarla ilgilendikçe kendinizi iyi hissetme duygusu artar. Uzun vadeli planlar yapmanın gerçek faydaları var ve bugün bunu gerçekten hissediyorsunuz. Özellikle geçmişte tutkunuzu ateşleyen belirli kavram ve fikirleri yenidenkeşfetmek söz konusu olduğundan, bir kenara bıraktığınız projelere yeniden yatırım yapma zamanı. Bugün ilerleyen saatlerde, gerginliği hafiflemenize yardımcı olacak bazı konuşmaların veya eğlencelerin tadını çıkarabilirsiniz.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda cesur davranışlar içindesiniz. Bugün, partnerinizle birlikte kişisel ve özel çalışmalar içinde olmak isteyebilir ve onun fikirleri ile çarpışmak zorunda kalabilirsiniz. Kendinize her konuda güveniyorsunuz.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Girişim ve cesaret isteyen konularda daha dengeli adımlar atma şansınız var. Ortaya koyacak olduğunuz mücadele gücünden doğru anlamda yararlanmayı başarabilirseniz, istediklerinize de ulaşmayı başarırsınız. Zorluklarla mücadele etmeye hazırlıklı olmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz. Maddi kaynaklar, aile, ev kavramlarıyla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize olan özleminizi az da olsa hafifletmek için kalabalıklara karışın. Eski dostları ziyaret edin. Arkadaşlarınıza zaman ayırmaya çalışın. Oturduğunuz yere yeni taşınan biri sizi çok etkiliyor olabilir. Ona açılmanın tam zamanı. Yıldızlar sizin şarkınızı söylüyor ve size büyük bir şans veriyor. Birkaç gün uzaklara gidip her şeyden ve herkesten uzak kalıp istediklerinizi yapma duygunuz ağır basmaya başladı. Yakında yolculuk var. Parasal konulara yönelik çalışmalarınız hızlanıyor. Böbreklerinizi üşütmeyin.

3 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 43' 01" R
Ay
Koç
27° 16' 34" R
Merkür
Başak
18° 37' 45" R
Venüs
Terazi
26° 26' 54" R
Mars
Yengeç
08° 58' 27" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 15"
Satürn
Balık
15° 07' 10"
Uranüs
Boğa
27° 06' 49"
Neptün
Balık
28° 32' 16"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 34"
Lilith
Terazi
09° 10' 17"
True Node
Koç
06° 37' 15"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>