Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tahammül Seviyen Düşüyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, aktif adımlar atmakta zorlanmayacaksınız. İstediklerinize ulaşmanızın çok da zor olmayacağı bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzluklara takılı kalmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gitmesini sağlayabilirsiniz.

Önceliklerinizi doğru belirlemeye çalışmalısınız. Etkin adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizdeki düzeninizden rahatsızlık duyabilirsiniz. Eşyalarınızda, yeme-içme ve uyku gibi saatlerinizde bir değişikliğe gitmek daha iyi hissettirebilir. Buna bugüne kadar boşuna direndiğinizi gördüğünüzde ve mutlu olduğunuzda, aile bireylerinizle olan ilişkinizin de iyileştiğini görebilirsiniz.

2 Şubat 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjik ve kararlı bir gündesiniz. Kendinize olan inancınız sizi başarıya götürebilir. İş hayatında liderlik vasıflarınız ön plana çıkacak ve projelerinizde başarılı olacaksınız. Aşk hayatınızda ise kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İlişkinizde iletişim sorunları yaşanabilir, ancak anlayışlı olmak ve karşınızdakini dinlemek önemlidir. Kendinizi gereksiz streslerden uzak tutmaya çalışın ve kendi ihtiyaçlarınızı önemseyin. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz sürece, bugün olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

2 Şubat 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenden kronik rahatsızlıkları olanlar varsa sende kontrollerini aksatmamalısın. Sağlığına daha fazla özem göstermeye başlamalısın. İş arkadaşınla yaşadığın sorunlar günden güne artarak devem ediyor. Sen ne kadar orta yolu bulmak istesen de karşındakinin anlamsız tavırları sinirlenmene neden oluyor. Bu konuyu yöneticinle konuşmak isteyebilirsin.

2 Şubat 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadıklarınızın hayatınızdaki etkisini gözlemleyerek bunu nasıl geliştireceğinizi düşünebilirsiniz. Bununla mücadele verirken kendinizi huzursuz ve mutsuz hissederseniz kendinize mola tanıyın. Bu sayede hem daha dingin bir zihne kavuşacak hem de olumsuz hislerin etkisiyle çevrenizle kırgınlıklar yaşamanızın önüne geçeceksiniz.

2 Şubat 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Toprak ve emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Hassas olduğunuz konularla ilgili mücadele vermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yoğunluk yaşayabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz.

2 Şubat 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrendekilerle yakın ilişkiler kuruyorsun. İnsanlarla daha güzel anlaşmalar sağlayabilirsin bugün. Ama önce duygusallığını bir kenara koy lütfen. Kendini kapana kısılmış gibi hissetme sakın. Gereksiz yere özgüven eksikliği duyup da harekete geçmekten de korkma. Çünkü bu sayede önemli psişik yeteneklerin de ortaya çıkıyor.

2 Şubat 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini çok iyi hissedeceksin. Ve aynada gördüğün kişi de seni çok mutlu edecek. Bugünün güzel enerjisini sosyal ortamlarda keyifli sohbetlerle harcayabilirsin. Kendini eve kapatma bugün.

2 Şubat 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün biraz aşinalık ve nezaket arzuluyorsunuz. Neyse ki, gün zihninizi rahatlatmak için çok fazla potansiyel barındırıyor ancak bu, boş durmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Kendinizi gerçekten keyif aldığınız sakinleştirici bir şeyle meşgul edebilirsiniz. Bu daha sakin zihin halinde zor bir duygusal sorunu veya durumu çözebilirsiniz. Sezgi sizi doğru bilgiye yönlendirebilir. Yakın ilişkiler gelişebilir. Hayal gücünüzün sizi ilham verici yerlere götürmesine izin vermek için iyi enerji yanınızda. Herhangi birinin kendisini ilginç hissetmesini sağlama yeteneğiniz bugün her zamankinden daha güçlü. Ayrıca yardım ve destek yoluyla birine değer verdiğinizi göstermenin zamanı da olabilir.

2 Şubat 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizdeki yoğunluktan dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. İstediklerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Çevresel koşullar sürekli olarak değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Ayrıca, paylaşımlarınız konusunda yeni gelişmeler de gündeme gelebilir. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçtesiniz.

2 Şubat 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar her zamankinden daha saldırgan bir şekilde çatışmalara girdiğinizden, insanları kendinize hasım hatta düşman edebilirsiniz. Kendinize daima eleştirel bir gözle bakın ve başkalarıyla aynı fikirde olmadığınız durumlarda da ılımlı davranmaya çalışın. Sonradan pişman olacağınız, ama artık geri alamayacağınız bazı sözler sarf etme eğilimindesiniz. Bu nedenle, yüzde yüz emin olmadığınız durumlarda bir şey söylemeden önce iki kere düşünün.

2 Şubat 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ev, aile, gayrimenkulla ilgili konularda ani sorunlar ve değişimler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

2 Şubat 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi yükseltecek bir aşka hazır olun. Duygularınızı harekete geçirecek durumlarla karşılaşmanız mümkün. Son derece ilginç gelişmeler meydana gelebilir ve siz isteklerinizi açıklamaktan endişe duymayacaksınız. Hareketliortamlarını seviyorsunuz. Ama belli bir zamandan beri yorgunluk kendini iyice hissettiriyor ve belli ki, bu şekilde bir süre daha götürmek zorunda kalacaksınız. Bu günlerde hiç beklemediğiniz bazı yan gelirler karşınıza çıkabilir.

2 Şubat 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>