Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendine İnanıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken daha sabırlı olmanız gerekmekte. Gereğinden fazla hızlı hareket ettiğiniz sürece ilişkinize zarar verebilirsiniz. Karmaşık durumları tamamen geride bırakmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamanız gerekmekte. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başaramadığınız sürece her şeyin daha karmaşık olmasına neden olabilirsiniz.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Finansal durumunuzla herhangi bir karar alırken acele etmemeniz de gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarını önemsediğiniz bir gün olabilir. Bir arada olmak, vakit geçirmek, iyi anılarınıza yenilerini eklemek adına bir girişimde bulunabilirsiniz. Birbirini engellemekle birbirine zaman ayırmanın farklı konular olduğunu idrak ettiğinizde evdeki huzurunuzun artacağını unutmayın.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İç dünyanızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmak isteyeceksiniz. Karmaşık gibi görünen tüm sorunları yakın zaman içerisinde çözüme kavuşturma ihtimaliniz de var. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Enerjiniz yüksek ve bundan da en doğru şekilde yararlanmanız gerekmekte.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı bir ülkeye gitmek için planlar yapıyorsun bu konuda önemli gelişmeler yaşayabilirsin. Yeni yerler keşfetmek sana iyi gelecek. Çevrendeki kişiler desteklerini hiç esirgemiyorlar. Onların bu tutumu özgüvenini arttıracak ve kendinden daha emin adımlar atmanı sağlayacak.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı kontrol altında tutmak zorlayıcı olabilir. Kendinizi serbest bırakmayı, hisseliklerinizi fark etmeyi deneyin. Gün içinde ne kadar yoğun olsanız da kendinizi dinlemek için yarım saatlik bir zaman dilimi ayırmanız bile rahatlamanıza yardım edecektir.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve yönelik bir konu ya da anne babanızla ilgili olabilecek bir durum sizi şaşırtabilir. Evde daha dengeli olmaya çalışmalısınız.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı etkileyecek konularda görüşebileceğiniz herkesle görüşüp fikir almaya çalışın. Bugün sıkılganlığınızı bir kenara bırakın.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, uzun zamandır gerçekleşmesini beklediğin bir dileğine kavuşabilirsin. Ancak sevdiğin kişiler bu durumu kutlamayı istemeyebilir. Herkesin kendi hayatında olan bitene yoğunlaştığı bu dönemde anlayışlı olman gerekebilir.

3 Şubat 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün iş, sağlık, ev ve aile meseleleriyle ilgili bilgilerden yararlanma eğilimindesiniz. Yeni olasılıklar ortaya çıkıyor. Elle yapılan işler, işleri yaparken düşünmenize olanak tanıdığından, evinizi veya çalışma alanınızı organize etmenin faydası olabilir. İşinizle ve motivasyon depolarınızla olan bağlantınızı güçlendirdikçe daha etkili olursunuz. Becerilerinizi güncellemek şu anda çekici olabilirancak onarıcı faaliyetler muhtemelen bugün en değerli olanıdır. Strese yol açan fazlalıklardan kurtulmak faydalı olabilir. İster entelektüel ister duygusal düzeyde ilişki kuruyor olun, yüzeysel olarak değil, gelişmiş anlayış nedeniyle ne söyleyeceğinizi bilme eğilimindesiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İddialı yönleriniz ortaya çıkıyor. Kendi düşüncelerinizi savunma ortamları yaratabilirsiniz. Özgürlükçü yapınızı destekleyen kişilerle birlikte olmak ,size motivasyon kaynağı oluyor. Çevrenizin tepkisel sözlerine aldırmayın.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Henüz gerçekleşmemiş bir dileğinize duyduğunuz istek artıyor. Bazen sırf bu dileğinizi yerine getirebilmek için tüm ilke ve ideallerinize boşvermeyi düşündüğünüz bile oluyor. Bu düşünce oyunlarına hiç kapılmayıp, arzularınıza biraz gem vurmaya çalışın. Elinizdekilerin kıymetini bilin ve hayatta insanı mutlu edenin çoğu zaman en basit ve küçük şeyler olduğunu unutmayın.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ev, aile, gayrimenkulle ilgili konularda, kariyer hayatınızdan dolayı bazı değişimler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çocuk saflığında ve temizliğinde, tamamıyla çıkarsız ve iyi niyetle bezenmiş bir ilişki ya da yakınlığı yaşıyorsunuz. Yaşamda basit şeylerin, aslında büyük mutluluk kaynağı olabileceğini deneyimleyeceksiniz. İş yerinde rekabet ortamları oluştu. Çıkarlarınızı savunmak durumunda kalacağınız yarışlar yaşayabilirsiniz. Girişim konularında çekimserliği bir kenara atma zamanı. Bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Zararınızı kapatmanız zor gibi!

3 Şubat 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>