Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Dedikodulara Kulak Asma Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Aslan burcu bugün, aşk ve ilişki hayatınızda karmaşık etkilerle karşılaşabilirsiniz. İçsel sorunların ve sıkıntıların tamamen geride kalma ihtimali bulunuyor. Olumsuzlukları geride bırakmak için çaba göstermelisiniz. Genel olarak, istediklerinize ulaşma konusunda olumlu bir dönemdesiniz ve bu süreçten fayda sağlamanız mümkün.

Aslan burcu bugünve kariyer hayatında ufak karmaşıklıklar yaşanabilir. Ancak, bu süreci doğru bir şekilde atlatmanız önemlidir. Karmaşıklıkları geride bırakabildiğinizde, her şeyin daha iyiye gitmesi muhtemeldir. Dikkatli ve stratejik bir yaklaşım sergilemelisiniz.

Bugün, gelir ve giderler arasında denge kurmak sizin için kritik öneme sahip. Elinize geçen fırsatları doğru değerlendirmediğiniz takdirde durumlar daha karmaşık hale gelebilir. Maddi konularda dikkatli olmalı ve hata yapmaktan kaçınmalısınız. Bu süreçte özenli bir planlama yapmanız faydalı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile hayatının zorlukları size yeni kararlar aldırabilir. Hep böyle devam etmesini istemediğiniz bir düzen varsa bunu gündeme getirmeden önce olayları analiz edin ve buna göre plan yapın. Doluya yakalandığınızda, kaçtığınız şeyin bir yağmur değil de küçük bir su birikintisi olduğunu gördüğünüzde pişman olabilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Projelerinizde ilerleme kaydedebilir, yeteneklerinizi konuşturabilirsiniz. Maddi konularda dikkatli olmanızda fayda var, harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Aşk hayatınızda ise romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Partnerinizle derin ve anlamlı sohbetler içinde olabilirsiniz. Enerjinizi pozitif ve yapıcı yönde kullanarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ortamında çıkan dedikodular huzurunun açmasına neden olabilir. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan aşk hayatını gölgeleyecek bir kıskançlık söz konusu. Maddi konularda sıkışmış hissetmenle beraber, har vurup harman savurduğun günlerden, harcamalarını kalem kalem not eden birisine dönüşeceksin.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi daha özgür ve cesur hissedebilirsiniz. Saç bakımınız, cildiniz, kalp sağlığınız ve duygusal konular önceliğiniz olabilir. Kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmak enerjinizi yenileyecektir. 

7 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinizi ve ailenizi ilgilendiren konuları daha fazla düşünmek durumundasınız. Duygusal alanda biraz esnek davranmak gerekiyor.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde okuma, araştırma ve öğrenme isteğiniz artacağı için kendinizi daha çok bilgi deryası içerisinde bulabilir. Sağlık sorununuz olabilir.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir çevrenizin olması önemli olsa da insanın bazen kendi başardıklarına ihtiyacı olabilir. Bugün bu ihtiyacı yoğun bir şekilde hissedebilirsiniz. Bu hisse kulak verin ve bu hisle yapabileceklerinizin çizelgesini oluşturun, hayatınıza yeni bir tasarım getirebilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün bazı gerginlikler olabilir çünkü insanlar pek de işbirlikçi görünmüyor veya fikirlerinize açık değil. Bunun nedeni, hedeflerinize ulaşamama korkularını ve istediğinizi elde etmek için strateji geliştirmeniz gerektiği hissini uyandıran enerjilerdir. İş, görevler veya günlük hayatın stresleri sizi çekebilir. Henüz yapmadığınız şeyleri yetiştirmekle ilgili gerginlikler olabilir. Ayrıca, sosyal düzeyde hassasiyet, işleri daha da kızıştırabilecek hızlı tepkilere yol açabilir. Bazı belirsizlikleri açığa çıkarmak arındırıcı olabilir ancak bugünün enerjileri özensiz yaklaşımlara yol açıyor gibi görünüyor ve sorunları ele almak için beklemenin en iyisi olduğuna karar verebilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün iyi şeylere odaklan, odaklan, odaklan… Vizyonla hareket etmeli ve lider olmalısın. Yaratıcı birinden tavsiye alıyorsun ve bu sayede motive edilmiş, idealist, hırslı ve karizmatik bir kişiye dönüşüyorsun. Birbirine rakip hedefler olabilir sakın buna canın sıkılmasın, detaylarla lütfen uğraşma ve ileriye bak.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızda herkes için faydalı olacak köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Siyasi ilerleme kaydedin. Bu gün kariyerinizde ilerlemek için mükemmel bir zaman.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır sizden ilgi bekleyen birisi var. Artık o duygularını size açmak üzere. Beklediği mesajı geciktirmeyin. Hayalini kurduğunuz aşkı onunla yaşayabilirsiniz. Son zamanlarda davranışlarını onaylamadığınız kişilerle birlikte olmanızyaşantınızda sıkıntı yaratabilir. Aileden birinin sağlık sorununun sona ermesi sizi mutlu edecek. Para durumunuz iyi. İki ayrı yerden gelir sağlayacaksınız. Bir dostlabirliği olabilir. Sağlığınız iyi, fakat kendinizi çeşitli vitaminlerle destekleyebilirsiniz

7 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 27' 36" R
Ay
Yengeç
19° 13' 58" R
Merkür
Akrep
14° 52' 60" R
Venüs
Yay
06° 44' 11" R
Mars
Yengeç
25° 29' 44" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 21" R
Satürn
Balık
13° 09' 19"
Uranüs
Boğa
26° 13' 37"
Neptün
Balık
27° 40' 45"
Plüton
Oğlak
29° 40' 22"
Chiron
Koç
20° 49' 04"
Lilith
Terazi
12° 50' 52"
True Node
Koç
06° 23' 35"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>