Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hislerine Güvenerek Hareket Et Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Değişimlerden yana beklenmedik gelişmeler de gündeme gelebilir. Üzerinizde baskı oluşturabilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız.

Mesleki olarak ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Dengenizi korumayı başardığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte. Kontrollü olmaya çalışın.

Finansal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Ufak tefek aksaklıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Daha bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özel hayatını renklendirecek pozitif gelişmeler olabilir. Çocuksu yapınız insanların size sempati duymasına sebep oluyor. Bugün hayalini kurduğunuz konularda adım atabilirseniz istediğiniz sonuçları alabilirsiniz.

1 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün ilişkilerinizde daha hassas ve duygusal olabilirsiniz. Sevdiklerinizle olan iletişiminize özen göstermelisiniz. Bugün kendinize zaman ayırarak içsel dengenizi sağlayabilirsiniz. Sosyal çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir, ilginç ve keyifli sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. İş hayatınızda ise sabırlı ve kararlı adımlar atarak hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Ayrıca bugün, sağlığınıza özen göstermek ve dengeli beslenmeye özen göstermek de faydalı olacaktır.

1 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlu bir ilişkinin içindeysen objektif olman gerektiğini öğretiyor gökyüzü, partnerine karşı kendini ifade ediş şeklin netlik kazanacak. Bugün ilerleyen günlere yönelik planlar yapabilir, kafandaki projeleri hayata geçirmek adına adım atabilirsin. Spora başlama, kilo kontrolü gibi konularda hassas davranıyorsun.

1 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve kariyer konularında somut başarılar elde etme şansınız var. Planlı ve dikkatli çalışmalarınız, uzun vadeli hedeflerinize ulaşmanızda size yardımcı olabilir. Statü ve gelir değişikliği konusunda iyi haberler alabilirsiniz.

1 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konular ya da şahsi alanda değişiklikler sizi daha fazla meşgul ediyor. Kendi kişisel düşüncelerinizi toparlayabilirsiniz.

1 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde isteklerinizin daha hızlı realiteye geldiğini görerek şaşırabilirsiniz. İyi düşünmeniz, iyi olması konusunda önünüzü açacaktır.

1 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenizdeki ya da ailenizdeki kişilerin söylemlerine fazlaca takılabilirsiniz. Haklılık paylarının olabileceğini düşünmekle kendinizi zorla haksız çıkarmaya çalışmak arasında bir fark olduğunu hatırlamalısınız. Bugün kendinizle ve bireysel sorumluluklarınızla, isteklerinizle vakit geçirmek daha sağlıklı düşünebilmek ve hareket edebilmek noktasında sizi destekleyecektir.

1 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün duygusal ihtiyaçlarınızı fark etme ve hislerinizi tatmin edici şekillerde ifade etme zamanı. Duygularınız belirgin ve ruh haliniz başkalarının etkisine daha açık. Neyse ki çoğunlukla ileriye dönük, ifadeci ve olumlu bir ruh halindesiniz. Kendinizi adeta yeniden şekillendiriyor ve esas olarak statünüz veya mesleğiniz aracılığıyla benzersiz bir kimlik oluşturuyorsunuz. Şimdi, analiz etme, planlama ve yeniden değerlendirme zamanı. Geri çekilmek veya bir şeylerden uzaklaşmak, yaşam hedeflerinizi ve hırslarınızı yeni bir ışıkta görmenize yardımcı olabilir.

1 Eylül 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. Sağlam bir akılcılıkla, engeller karşısında pes etmiyorsunuz. Çevresel koşullarınızı yeniden biçimlendirmek sizin elinizde. Maddesel isteklerinizde fazla bir artış var.

1 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

1 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kişisel gelişim, imajınızla ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

1 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize mesafeli davranmanız aranızın açılmasına neden olabilir. Öncelikle iyi iletişim kurmaya çalışın. İş yerinde projelerinizi geliştirmek için elinize fırsat geçebilir. Önünüze konan programları kabul ederseniz gerçekten çok farklı fırsatlarla karşılaşacaksınız. Bugün sizin için her şey harika gidiyor. Hiç ummadığınız bir şekilde gelirleriniz artabilir. Geçmişte yaptığınız yatırımlarınız değerlenecek. Metabolizma hızınız bu aralar yavaş, kilo problemi yaşamanız olası.

1 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 10" R
Ay
Yengeç
20° 13' 43" R
Merkür
Akrep
14° 59' 53" R
Venüs
Yay
06° 49' 43" R
Mars
Yengeç
25° 31' 40" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 08" R
Satürn
Balık
13° 09' 08"
Uranüs
Boğa
26° 13' 27"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 52"
Lilith
Terazi
12° 51' 22"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>