Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Değişiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Koşullar üzerinde etkinlik gösterme şansına sahipsiniz ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmayın. Söz konusu ilişkiniz olduğunda, bencillikten mutlaka uzak durmanız gerekiyor.

Mesleki olarak beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle mutlaka ortak nokta üzerinde buluşmanız gerekiyor. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece sorun yaşanmayacak.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Gereksiz harcamalar yaptığınız sürece her şey daha da karmaşık olabilir. Daha bilinçli ve kontrollü olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik anlamda yeni kararlar alabileceğiniz bir gün sevgili aslanlar. Kendinizi garantiye almak istiyorsunuz, bunun için sakin bir kafayla düşünmeye ihtiyacınız var. Ne kadar programlı olursanız işleriniz o kadar kolay ilerleyecek. Risk almamanız gereken bir gün.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Aslan burcundaki insanlar için enerjilerinin yüksek olduğu bir gün olabilir. Kendinizi ifade etme konusunda cesur adımlar atabilir, başkalarıyla iletişiminizi güçlendirebilirsiniz. Bugün, hayallerinize odaklanmak ve hedeflerinize biraz daha yaklaşmak için harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde tutkulu ve romantik bir atmosfer hakim olabilir. Ancak, ani tepkiler vermekten kaçınmak ve sakin kalmaya özen göstermek önemli olabilir. Bugün, kendinizi ifade etme ve liderlik yönünüzü sergileme şansı bulabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

4 Eylül 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Efor gezegeni Mars, su burcunda konumlanmaya başlıyor. Fiziksel olarak çok yoğun bir günden geçeceksin. Kendinle uzun süredir ilgilenmediğini hissedeceksin. Kuaför ve stil değişikliği yapabilirsin. Kardeşler arası ilişkilerde anlaşmazlık meydana gelebilir. Telefon trafiğin akşamüstüne doğru artabilir.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha içsel ve gizli konulara odaklanabilirsiniz. Geçmişle yüzleşme veya bilinçaltı duygularınızı keşfetmeniz gerekebilir. Kendinizi rahatlatacak ve denge sağlayacak aktiviteler yapmaya çalışın; hayatın başka türlü geçmeyeceğini bilmelisiniz.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler dikkat çekebilir. Finansal konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni ve farklı fikirler gündeme gelebilir. İş hayatınızda dikkatli olmanız gereken durumlar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde yakın çevrenizdekilerle plan yapabilirsiniz.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık konusunda operasyon düşünüyorsanız bugünler sizler için uygun. Ayrıca mesleki ya da kariyer konularında da önünüzün açık olduğunu göreceksiniz.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınıza hakim olmak zorlaşabilir. Fanatik ve iddialı bir duruş sergilemek çevrenizin size yaklaşmasını zorlaştırabilir. Kuralları ve olmasını istediklerinizi karıştırmamak sakinleşmenizi sağlayacaktır.

4 Eylül 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, sadece parayla değil aynı zamanda zaman ve enerjiyle de gelecekten borç almaktan kaçınmaya çalışın çünkü bugün işleri ertelemeye meyilli olabilirsiniz. Kendi fikrinizi kendinize saklamanız akıllıca olabilir çünkü söylenen şeyler orantısız bir şekilde abartılabilir. Nitekim gün ilerledikçe, istikrarlı ve dikkatli bir tempoya ulaşmak daha kolaydır. Daha sonra sizi rahatsız edebilecek şekillerde başkalarını desteklemekten veya yatıştırmaktan kaçınmak en iyisidir. Özellikle akrabalarınız, komşularınız ve arkadaşlarınızla dikkatli ve nazik olun ancak söz vermekten kaçının.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Etrafınızdaki insanlara karşı olan yaklaşımlarınızda ufak tefek değişimler gündeme gelebilir. Gereğinden sert tepkiler ortaya koymaktan kaçınmalı ve daha anlaşılabilir olmaya çalışmalısınız. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını arzu ediyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmanız gerektiğini unutmayın.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güç mücadeleleri muhtemeldir. Diğerlerine sizin üzerinizde haksız avantaj elde etmek için gereken araçları vermeyin veya önemli müttefikleri öfkelendirmeyin. Kazanamayacağınız savaşa girmeyin. Tehlikeli mahallelerden veya durumlardan kaçının.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir hasret kaldığınız mutluluk artık size çok yakın. Sadece gözlerinizi açıp çevrenize biraz daha dikkatli bakmanız yeterli. Küçük de olsa, sevgilinizin problemlerini dinlemeyi ihmal etmemelisiniz. Monotonluğu kırıp yok etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz, fakat koşullar sizi zorluyor. Yeni atılımlarda bulunmanın tam zamanı. Elinize geçecek bazı beklenmedik paralar sizi borca girmekten kurtaracak. Rejiminizi ihmal ediyorsunuz.

4 Eylül 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>