Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Basamakları Tırmanıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak kendinizi toparlama ve ilişkinize odaklanma şansınız var. Moralinizi bozabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. İlişkiniz açısından doğru olduğuna inandığınız adımlar atmaya çalışın.

Mesleki açıdan yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Ufak tefek aksaklıkları çözümlemeye çalışın. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha kontrollü olmaya çalışın. Anlamsız harcamalar yaptığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmayın. Genel olarak çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizden güç aldığınızı düşünebilirsiniz. Sizi samimiyetle destekleyen birilerinin olması motivasyon verebilir ama kendinizi buna bağımlı hale getirmemelisiniz. Bugün yaşantınıza kişisel ve sadece sizin ilgileneceğiniz konular, zamanlar dahil etmeyi düşünmeli ve bunun için plan yapmalısınız.

5 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dikkatinizihayatınıza odaklayabilirsiniz. İş yerinde önemli kararlar almak veya yeni projeler başlatmak için ideal bir gün olabilir. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekebilir. İş arkadaşlarınızla iletişiminizi güçlendirmek ve birlikte çalışmalarınızı daha verimli hale getirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Bugün kendinizi daha enerjik ve motive hissedebilirsiniz. Kişisel hedeflerinize ulaşmak için adımlar atabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak projelerinize farklı bir bakış açısı getirebilirsiniz. Kişisel gelişiminize önem vermek ve yeni yetenekler kazanmak için de bugün uygun bir zaman olabilir.

5 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklına koyduğun ne varsa hepsini bir bir gerçekleştirdin. Meyvelerini toplama zamanın geldi. Son bir yılda aranın açıldığı bir dostun ansınızın kapında belirebilir. Eğitim hayatı olan bir Aslan burcuysan, okuduğun bölümle ilgili farklı düşüncelere girebilirsin. Plansız hareket etmen, seni biraz yorabilir.

5 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni hedefler koyarak mesleki ve sosyal açıdan yenilenmek, enerjinizi değiştirecektir. Önemli kadınlar ve sanatsal yönü güçlü kişiler size yol gösterebilir. Ticari anlaşmalar ve görüşmelerde şanslı olup, ikna kabiliyetinizle başarıya ulaşabilirsiniz. 

5 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak yoğunsunuz. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Yakın arkadaş çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Yeni başlayacağınız konularla ilgili hazırlık yapma fırsatı bulacağınız bir gündesiniz. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Ticari konularda yeni kararlar gündeme gelebilir. Tartışmalardan uzak durun.

5 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hediye alabilir ve hem maddi hem manevi açıdan olan konularda değer ve değerli hissedebilirsiniz. Enerjiniz artabilir.

5 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizi daha iyi hale getirmek için önce bu işi yaptığınız koşulları ve kendinizi geliştirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Projeli işler, yeni görüşmeler, çalıştığınız alanlardayapmış kişilerin tecrübelerinden yararlanmak kendi yolunuzu oluşturmanıza yardımcı olabilir. Parasal konularda şansınızı denemek isteyebilirsiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün rahatlamanızı zorlaştıran bir yanı var. İşleri halletme baskısı sizi zaman zaman bunaltabilir. Hayatınızda bazı güç oyunları yaşanabilir veya geride kaldığınızı düşünüyorsanız kendi hedefleriniz sizi rahatsız edebilir. Birinin yöntemleri sinirlerinizi bozuyorsa, onları görmezden gelmeye çalışın. Şu anda en iyi sonuçlar için kendinize odaklanın ve işleri basit tutun. Gün fiziksel ve duygusal yenilenme için daha fazla zamana ihtiyaç duyduğunuzu işaret ediyor. Buna kulak vermelisiniz! Uzun süredir devam eden sorunlar üzerinde harekete geçmek, dinlenmek adına daha fazla zaman bulmanız için önemlidir.

5 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı kullanarak kendinizi gösterebileceğiniz bir gün sevgili aslanlar. Yeni başlangıçlara hazırsınız. Yakın çevrenizden destek görebilirsiniz. Eğitimle alakalı bir gündeminiz varsa bugün pozitif anlamda sonuçlanabilir.

5 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

5 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün seyahat, eğitim, kardeşler veya yakın çevrenizle beraber yeni kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

5 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbiniz boşsa aşk hayatınızda olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Bir partneriniz varsa onunla ileriye dönük yapacağınız konuşmalar ikinizin de moralini yükseltecek. Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Parasal konulara yönelik harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Hesapta olmayan ödemeler ve harcama gerektiren konular çıkabilir.

5 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 27' 36" R
Ay
Yengeç
19° 13' 58" R
Merkür
Akrep
14° 52' 60" R
Venüs
Yay
06° 44' 11" R
Mars
Yengeç
25° 29' 44" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 21" R
Satürn
Balık
13° 09' 19"
Uranüs
Boğa
26° 13' 37"
Neptün
Balık
27° 40' 45"
Plüton
Oğlak
29° 40' 22"
Chiron
Koç
20° 49' 04"
Lilith
Terazi
12° 50' 52"
True Node
Koç
06° 23' 35"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>