Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İlgiye Cevap Veriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek anlaşmazlıklar yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki iletişim belirleyici olmaya başlıyor. Anlaşılabilir olmanız gereken bir süreçtesiniz.

İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle aranızın açılmamasını sağlamalısınız. Elinizden gelenin fazlasını isteyenler için biraz daha sabırlı olmalısınız. Gerginlikten uzak durmanız gerekiyor.

Finansal anlamda yeni kararlar alabilirsiniz. Normalde yapmış olduğunuz harcamaları biraz olsun kısıtlayacaksınız. Dengeli olduğunuz sürece sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınızda eski alışkanlıklar ve tabulara bağlı kalmaktan kaçının. Stres yönetimi veyükü konusunda dikkatli olun, eski yöntemlerle ısrar etmeyin. Destek arayışında, yeni ve etkili çözümler bulmaya odaklanın.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dikkatiniziprojelerinize odaklayabilirsiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizi belirlemek ve planlamak için uygun bir gün olabilir. Enerjinizi doğru şekilde yönlendirmek, sizi başarıya bir adım daha yaklaştırabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizle ilişkilerinizi güçlendirebilir ve destek alabilirsiniz. Özellikle duygusal ilişkilerde anlayışlı ve sabırlı olmak bugün önemli olabilir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin de çevrendekileri ihmal ettiğini fark etmenle beraber, sosyal hayatına yoğunlaştığın bir gün olacak. Baskın karakterin sabit burçta geri giden Uranüs ile beraber artacak, kendini daha güçlü ve hırslı hissedebilirsin. Beraber yaşadığın bir ev arkadaşın varsa, yaşam alanınızı ferahlatmak için temizliğe girişebilirsiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ilişkiler ve grup çalışmalarında güçlü bir etkileşim içinde olabilirsiniz. Yeni ortaklıklar kurma ve ekip çalışmalarında başarı elde etme olasılığınız yüksektir. Aklın akıldan üstün olduğu bir gündesiniz, fikir paylaşımına açık olun. 

2 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bütçenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Gün içinde kendinizi dağınık hissedebilirsiniz. Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmayın. Parasal konularda kopmalar olabilir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizden geçen bazı işler için somut planlama yapmak ve realistik olmak önemli olacak, sizi bu hedefe götürecek. Kendinizi ifade edeceğiniz bir pozisyon yakalayabilirsiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyi niyetinizi korumakla bunun sömürülmesine müsaade etmek aynı şeyler değildir. Gerekgerekse sosyal çevrenizden bu ayrımı yapmanızı zorlaştıran ilişkileriniz varsa, bugün zamanınızı bunlara ayırabilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek, iyi işlerin içinde tutmak ve hakkınız olanı alabilmek adına daha gözü açık hareket etmelisiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün enerjileri, önemli bir ilişkide sorunları çözmenin size rahatlama ve iyileşme getireceğini işaret ediyor. Bu dönemde, yeni girişimlerden kaçınmak ve mevcut durumunuzu değerlendirmek en iyisi olacaktır. Pratik işler ve sağlık konularında bir şeyleri yeniden düşünme zamanı olabilir. Hayatınızdaki detaylara aşırı odaklanma eğilimlerinizi dengelemek, bu süreçte size fayda sağlayabilir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal anlamda güçlü olmak için daha planlı programlı hareket etmeniz gereken bir gün. Kendinizi güçlü hissetmek isteyeceksiniz fakat bunun için daha detaylı bir çalışma programına ihtiyacınız var. Risk almamanız gereken bir gün.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni süreçler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi siz arayın. Hep onun aramasını beklemeyin. Ona küçük hediyeler verip gönlünü alın, şımartın. İş yerinizdeki arkadaşlarınızla inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Her şeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli. Parayı elde etmek için çok çalışmanız gerekebilir. Harcamalarınızı dikkatli yapın, yoksa zararını siz görürsünüz. Sürekli değişen havalara dikkat edin!

2 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>