Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Organize Ediyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, şartların değişim göstermesiyle beraber tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceksiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Mesleki anlamda olumlu haberler alabilirsiniz. Tüm istediklerinizin gerçekleşme ihtimali var. Şartlara uygun hareket edebileceğiniz bir gündesiniz.

Parasal durumunuzda bazı sorunlar yaşanabilir. Gelir ve gider arasındaki sorunları ortadan kaldırmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fiziksel olarak kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz. Yorucu, hareketli programlar yerine daha sakin kalmayı tercih edebilir, el becerisi, resim, müzik gibi konulara ağır verebilirsiniz. Toplumsal beklentilerin ve normların üzerinizde bir baskı kurmasına müsaade etmeyin.

7 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, ilişkilerinizde daha duygusal bir yaklaşım sergileyeceksiniz. Sevdiklerinizle iletişiminiz güçlenecek ve onların desteğini hissetmek size iyi gelecek. İş hayatınızda ise yoğun bir gün sizi bekliyor olabilir, ancak kararlı ve hırslı tutumunuz sayesinde başarılı olacaksınız. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın ve pozitif enerjinizi yüksek tutmaya özen gösterin.

7 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Teknolojik bir aletin aninden bozulmasıyla güne tatsız bir başlangıç yapabilirsin. Bu duruma hemen çözüm yolu üretmeye çalışacaksın. Uzun zamandır arkadaşlarının buluşma tekliflerini geri çeviriyorsun. Bugün sen onlara bir teklifte bulunabilirsin. Evli bir Aslan burcuysan, eşinin ailesini ve kendi aileni evine davet etmek isteyebilirsin.

7 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öğrendiklerinizi kullanmak ve uygulamak adına bazı fırsatlar edinebilirsiniz. Sizde yük hissi oluşturan durumları hayatınıza dahil etmek bakış açınızı değiştirecektir. Kariyerinizle ilgili konularda önemli ve belirleyici kararlar almak için günün ikinci yarısı daha uygun olabilir.

7 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen ay sizi daha girişken ve duygusal açıdan hareketli kılıyor. Kendinizi ifade etme yönünde daha kararlı davranabilirsiniz.

7 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan oluşabilecek problemlere karşı alacağınız önlemler ilişkinizi en az hasar ile kurtaracaktır. Biraz çabayla mutluluğunuz sekteye uğramayacak.

7 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün enerjin biraz düşük olabilir. Ev dışı aktiviteler yerine kuvvetini toparlayacağın bir ortamda sakin bir gün geçirmek sana daha iyi gelebilir. Sağlığını göz önüne alarak hareket etmelisin bugün.

7 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün karar almak her zamankinden daha kolay olabilir. Hayatınızın bazı alanlarında hala geri planda kalıyorsunuz ve yepyeni girişimleri daha sonraya saklamak iyi bir fikir olmaya devam ediyor. Nitekim, daha açık sözlüsünüz ve bilgi topluyor, düşünüyor ve planlıyorsunuz ve ayrıca başkalarıyla daha spontane bir şekilde bağlantı kuruyorsunuz. Düşünceleriniz ve kararlarınız üzerinde daha fazla kontrole sahip olduğunuzu hissedersiniz. Aynı zamanda zihinsel olarak meşgul hissediyorsunuz. Bugün, dikkatinizi sizin için en önemli olan şeylere çekiyor. Biraz daha fazla çalışmak, daha güçlü bir bağlılık ve amaç duygusu hissetmek, ayrıntılı planlar ve programlar yapmak için iyi bir zaman.

7 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili aslanlar, tüm çocuksu halinizle kendinizi sevdiğiniz insanlara kanıtlayabileceğiniz, özgüveninizin çok yüksek olduğu ve şanslı hissedeceğiniz bir gün. Yine de önemli kararlar almadan önce biraz düşünmeniz iyi olacaktır.

7 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

7 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

7 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarılı birdönemi yaşadığınız halde hedeflerinizde zorlanıyorsunuz. Çevrenizle kuracağınız olumlu iletişim, size yardımcı olacaktır. İhtiyacınız olan; sizi engellemeyecek ve yapacağınız işlerde pürüz çıkarmayacak güçlü bir ortak.

7 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>