Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sağlığına Dikkat Ediyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Aslan burcu bugün, aşk ve ilişki hayatınızda kendi kendinizi baskı altına alma eğiliminde olabilirsiniz. Kişisel sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Pozitif enerjilerle dolu bir süreçten geçiyorsunuz ve bu, ilişkinizdeki uyumu artırabilir.

Aslan burcu günlük yorumuve kariyer alanında, istenmeyen sorunları ve sıkıntıları önlemenizi öneriyor. Yoğun bir süreçten geçiyorsunuz ve bu durum her şeyi daha karmaşık hale getirebilir. Biraz geri çekilip, elinizden gelenin en iyisini yapmanız faydalı olacaktır.

Bugün, Aslan burcu maddi durumunuza dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir. Finansal durumunuzu zorlayabilecek her türlü riskten uzak durmalısınız. Ayrıca, istenmeyen sorunların son bulma ihtimali bulunuyor. Sınırları gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmanız, mali durumunuzu korumanıza yardımcı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Açık konuşulmayan her konu başka bir yanlış anlaşılma doğurabilir. Taşınma ve değişiklik yapmakla ilgili fikirleriniz varsa, bunları işi bilen kişilerle planlamanızda fayda var. Maddi imkanlarınızın zorlanması, sürecin olumlu ilerlemesini mümkün kılmayabilir; pahalı istek ve takıntılardan uzak durmaya çalışın.

8 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik ve motive hissedebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artarken, hedeflerinize daha kararlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Özellikle iletişim yeteneklerinizi kullanarak etrafınızdaki insanlarla daha iyi anlaşabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın ve içsel dengenizi korumaya önem verin. Hayatınızda olumlu gelişmelere açık bir gün olabilir.

8 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer inatçı ve “ben bilirim” tavrını kontrol altına almazsan, bu durum karşısında ezildiğini düşünen yakın bir dostunla fikir anlaşmazlığına düşmeniz nedeniyle problemler çıkabilir. Aile fertlerinden biriyle yaşanacak gelişme, coşkulu bir kutlamaya dönüşebilir. Son zamanlarda artan eklem ağrılarına dikkat etmelisin. Beslenme düzenini rayına oturtmak isteyeceksin.

8 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde pürüzler ortaya çıkabilir; değişiklik yapma ve konular hakkında netleşme ihtiyacı doğabilir. Ani ve fevri kararlar vermektense iletişiminizi güçlü ve olumlu tutmanız önemlidir. Mali konularda ise sürprizler ve toplu ödemelerle karşılaşabilirsiniz.

8 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve yönelik adımlar ya da hassasiyetler bugünlerde sizi daha fazla meşgul ediyor olabilir. Ailevi konular anne babanızı ilgilendiren olaylarla ilgili verirsiniz.

8 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan partnerinizi anlamaya çaba gösterseniz de beklediğinizi anlamayabilirsin. Aile ilişkilerinde ise farkında olmadan söylediğiniz sözler kırıcı olabilir.

8 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Motivasyon sizin için su gibi hayati bir konu olabilir. Ruhsal olarak içe dönük bir gün yaşadığınızda da kendinizi yüksekte taşıma isteği, en zorlu konuların üstesinden gelmenize yardım edecektir. Hakkınızda söylenenlere, bir şekilde önünüze düşen bilgilere itimat etmemek bunların kaynağı olan insanları da hayatınızdan uzaklaştıracaktır.

8 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün bazı gerginlikler olabilir çünkü insanlar pek de işbirlikçi görünmüyor veya fikirlerinize açık değil. Bunun nedeni, hedeflerinize ulaşamama korkularını ve istediğinizi elde etmek için strateji geliştirmeniz gerektiği hissini uyandıran enerjilerdir. İş, görevler veya günlük hayatın stresleri sizi çekebilir. Henüz yapmadığınız şeyleri yetiştirmekle ilgili gerginlikler olabilir. Ayrıca, sosyal düzeyde hassasiyet, işleri daha da kızıştırabilecek hızlı tepkilere yol açabilir. Bazı belirsizlikleri açığa çıkarmak arındırıcı olabilir ancak bugünün enerjileri özensiz yaklaşımlara yol açıyor gibi görünüyor ve sorunları ele almak için beklemenin en iyisi olduğuna karar verebilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi göstermek, ön planda olmak, sevdikleriniz tarafından onaylanmak istiyorsunuz ama sonuçlar sizi pek tatmin etmiyor. Dış etkenlerle mücadele etmeyi bırakıp kendinizi geliştirmeye odaklandığınızda hak ettiğiniz yerde olacaksınız.

8 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

8 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ev, aile konularında duygusal olarak biraz gergin olabilirsiniz ancak finansal alanda kalıcı ve uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

8 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize son günlerde yaşattığınız duygusal yalnızlığı belli bir mantık çerçevesinde açıklamaya çalışmanız, bu ilişkide size de ikna edici gelmiyor. İlişkinizle ilgili derin yanılgılar içinde görünüyorsunuz. İş hayatında uzun zamandan beri yerine oturtmaya çalıştığınız dengeler birtakım sebeplerle yerinden kıpırdayabilir. Sorun yapmayın, tekrar doğru yolu bulacaksınız. Kendinizi yalnız ve çözümsüz gördüğünüz durumlarda, ummadığınız kişiler tarafından destekleneceksiniz.

8 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 38" R
Ay
Yengeç
18° 08' 37" R
Merkür
Akrep
14° 45' 28" R
Venüs
Yay
06° 38' 09" R
Mars
Yengeç
25° 27' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 35" R
Satürn
Balık
13° 09' 31"
Uranüs
Boğa
26° 13' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Terazi
12° 50' 18"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>