Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sükûnet Altındır Diyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aslan burcu bugün aşk ve ilişki hayatınızda yaklaşımlarınızı biraz olsun değiştirmeye çalışmanız gerekmekte. Anlaşılması güç adımlar attığınız sürece her şey daha da karmaşık hale gelebilir. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz takdirde herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, mesleki olarak bir miktar moral bozukluğu yaşamanız olası. Tam olarak istediklerinize ulaşamayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz. Sakin kalmalı ve sınırları gereğinden fazla zorlamaktan da kaçınmalısınız.

Aslan burcu günlük yorumunda, maddi anlamda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. İstediklerinize adım adım ulaşmaya başladığınızı hissedebilirsiniz. Olumsuzlukları ortadan kaldırmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ve finansal hayatınızda olumlu değişiklikler yaparak, kendinizi daha güçlü ve güvenli hissedebilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına alarak, birikimlerinizi artırabilir ve yatırımlar yapabilirsiniz. Kendi değerlerinizi belirleyerek, olumsuz etkilerden uzak durmalı ve geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemelisiniz.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik ve hevesli hissedebilirsiniz. Projelerinizi başlatmak ve hedeflerinize odaklanmak için harika bir gün olabilir. İletişim becerilerinizin üst seviyede olacağı bir zaman dilimindesiniz. Diğer insanlarla olan ilişkilerinizde ise anlayışlı ve nazik olmaya özen göstermelisiniz. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak yaratıcı projeler geliştirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin ve ruhsal dinginliğiniz için de küçük adımlar atın.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hırslı yapını törpülüyorsun. İletişim gezegeni Merkür, bugün itibariyle burcundan ayrılıyor. Çıkan tartışmalara karşı sessizliğini korumayı tercih edeceksin ki senin için daha hayırlı olacak. Arkadaşlarının ilişkilerinde arabulucu bir rol oynayabilirsin. Uzun süredir aynı işte çalışan bir Aslan burcuysan,değişikliği konuları gündeme gelebilir.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda eski alışkanlıklar ve tabulara bağlı kalmaktan kaçının. Stres yönetimi veyükü konusunda dikkatli olun, eski yöntemlerle ısrar etmeyin. Destek arayışında, yeni ve etkili çözümler bulmaya odaklanın. 

9 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili aldığınız kararlarda gerçekçi olmaya çalışın. Ticari konularda aldanmalar olabilir. Etrafınızdaki insanlara fikir danışmak bazı konularda kararlar vermek isteyebilirsiniz. İşlerinizle ilgili yeni farkındalıklar içinde olabilirsiniz. Duygusal konularda zorlanabilirsiniz.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Saç, imaj ya da estetik konularında güzel sonuçlar alabilirsiniz ancak sonradan pişman olabileceğiniz çok radikal kararlar almamaya dikkat edin.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşça büyük ve tanımadığınız kadınlardan gelen tavsiyelere kulak vermelisiniz. Bununla ilgili bir gündem söz konusu olduğunda kendi bildiğiniz doğrultuda kalmak adına çekimser durabilirsiniz. Her şeyi kendiniz yapacak ve yaşayacak kadar zamanınız olmayabilir, zamanı olabilenleri dinleyin.

9 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün kişisel hayatınıza veya evle ilgili aktivitelerinize daha fazla duygu besleme eğilimindesiniz. Bugün öne çıkmak ve uyum sağlamak arasında gidip gelebilirsiniz ancak sorunlarınız veya özel bir ilgi alanınız hakkında daha fazla düşünmek için harika bir formdasınız. Hayatınıza ve çeşitli bölümlerine henüz dengeli bir şekilde yaklaşmadıysanız, biraz huzursuzluk hissedebilirsiniz. Konuşmalar kısır döngülere girebilir, aradığınız cevapları alamayabilirsiniz ve gidişat çok güvenilir olmayabilir ancak özellikle para veyahakkında bazı yeni fikirlerden hoşlanma eğilimindesiniz.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün dikkatini çekecek ani olaylar olabilir. Zaman çok önemli senin için, zamanı iyi yönetebilirsen zaten hiçbir sorun yaşamazsın. Her şeyi dikkatlice düşün ve sana en doğru geleni yap. Tutkulu, maceraperest ve kendinden eminsin tek kötü yanın birazcık tez canlısın; lütfen sabırlı olmayı başar. Sabır ve cesaret sana mutluluğu getirecek.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ev, aile konularında bazı tartışmalar gerçekleşebilir. Ayrıcahayatınızda veya kaderinizde bazı süreçlerde ani dönüşümler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgi ihtiyacınızın arttığı bu dönemde yoğunlaşan duygularınızdan dolayı karamsarlığa kapılıp, kaygılarınızı sevdiğinize yansıtmayın. Duygularınızın sizi yönlendirmesine izin verebilirseniz ve ani kararlar almazsanız bu gün sizin için iyi olacak. Aceleci tutum içine girmeyin. Maddi açıdan çok büyük beklentiler içine girebilir ve bütçenizi aşan yatırımlarda bulunabilirsiniz. Her ne kadar enerjiniz yerinde olsa da, hava değişimlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var.

9 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 38" R
Ay
Yengeç
18° 08' 37" R
Merkür
Akrep
14° 45' 28" R
Venüs
Yay
06° 38' 09" R
Mars
Yengeç
25° 27' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 35" R
Satürn
Balık
13° 09' 31"
Uranüs
Boğa
26° 13' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Terazi
12° 50' 18"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>