Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Harekete Geçmeye Hazırsın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik adımlar atma şansınız var. İlişkinizin gidişatını olumlu anlamda değiştirmek isteyeceksiniz. Zorlukları gözünüzde büyütmediğiniz sürece daha huzurlu ve mutlu hissetme şansınız var.

Koşullara uygun adımlar atmanız gerekiyor. Sınırları çok fazla zorlamadığınız sürece her şey daha da iyiye gidecek. Dengeli olmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeniz gerekmekte. Kontrollü olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bağışıklık sisteminizi güçlü tutmanız gereken günlerden geçiyorsunuz. Sağlığınızla alakalı ihmal ettiğiniz konular bu aralar kendini gösterebilir. Kendinizi önemsemeli ve dinlenmeye zaman ayırmalısınız. Her şeyi kendinize dert etmeyin.

1 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün sosyal ilişkilerinizde ön planda olabilirsiniz. Enerjinizi etrafınızdaki insanlara aktarmak ve paylaşımcı olmak sizi mutlu edebilir. Ancak, ani kararlar almaktan kaçınmak ve detaylara dikkat etmek önemli olabilir. İlişkilerde daha anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışmak iyi sonuçlar getirebilir. Sağlık konularına da biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir.

1 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gözlemci tarafın öngörülerine ışık tutacak. Gökyüzü seni ve planlarını destekliyor, daha sağlam adımlar atmak için acele etmemen gerektiğini fark edeceksin. Yeni bir işe atılma aşamasındaysan iyice düşünüp tarttıktan sonra harekete geçebilirsin. Hiç ummadığın insanlardan yardım görebilirsin.

1 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim ve öğrenme konularında verimli bir gündesiniz. Bilgi alışverişi ve sosyal bağlantılarınızda güçlü bir etki yaratabilir, çevrenize daha iyi bir izlenim bırakabilirsiniz. Hayalleriniz hayatınız olabilir.

1 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer sanatla ilgiliyseniz çabalarınızı daha fazla ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Düzen gerektirebilecek konulara da özen göstermek gerekiyor.

1 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Topluluk içerisinde insanların farklı ve bazı rahatsız edici davranışlarına uyum sağlayamayabilir ve tutarlı bir şekilde kalamayabilirsiniz.

1 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İstediğiniz bir şeylere erişiminiz zorlaştığında hayatı kendinize zindan etmemelisiniz. Her şeyin bir oluru olabileceği gibi olmazı da söz konusudur ve bunların hepsi insanoğlu için ders niteliği taşır. Bugün sizin için ders olabilecek konularla, ödemelerle ve parasal gündemlerle ilgilenmeniz önünüzü daha iyi görmenizi sağlayabilir.

1 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hayatınızı küçük ve faydalı yollarla organize etmek için iyi bir enerji getiriyor, sevgili Balık. Duygusal olarak sorunları çözmek ve çeşitli görevlerle ilgilenmek için programlanmışsınız. Siz arka planda sıkı çalışırken başkalarının ilgi odağı olması sizin için sorun değil. Bastırılmış bazı duyguları yüzeye çıkarma yeteneğine sahipsiniz ancak yine de bunları sorunsuz veya tam olarak ifade edemeyebilirsiniz. Kendinizi temsil etmek ve ifade etmek için farklı ve muhtemelen daha tatmin edici kanallar bulacaksınız.

1 Eylül 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizin sorunlarıyla uğraşacağınız bir gün. Kardeşler ve yakın akrabaların sizden destek beklemeleri sonucunda, özel işlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz.. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek.

1 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şeyi birden istiyorsunuz. Bir adım geri çekilin; işyerinde durumlar aleyhinize dönebilir vearkadaşlarınızın size olan güvenleri sarsılabilir. Özel hayatınızda da sınırlar koymalısınız, aksi takdirde yanlış anlaşılırsınız. Partnerinizin ve arkadaşlarınızın görüşlerini sessizce kabul edin. Hissedebileceğiniz en ufak stres bile sizi etkileyebilir, dolayısıyla biraz egzersiz yapın ve biraz huzur bulmak için kendinize zaman ayırın.

1 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün gündelik işleriniz ve çalışma hayatınızla hayatınızda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

1 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı takındığınız bazı katı prensiplerinizden vazgeçmediğiniz takdirde, kalıcı bir beraberlik sağlamanız zor gözüküyor. Aşka bakışınızla ilgili bazı yeni düzenlemelere ihtiyacınız var. Kişilik farklılıklarından doğan sorunlarortamında gerginliklerin yaşanmasına neden olsa bile, siz tavrınızı asla değiştirmeyin. Böylece olgunluğunuzu da göstermiş olursunuz. Para durumunuzdaki düzelmeler bugünlerde iyice belirginleşecek. Böbreklerinizle ilgili şikayetlerinizi önemseyin

1 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 35" R
Ay
Yengeç
20° 19' 09" R
Merkür
Akrep
15° 00' 31" R
Venüs
Yay
06° 50' 13" R
Mars
Yengeç
25° 31' 50" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>