Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İlgi Görüyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, enerjinizdeki yoğunluktan dilediğiniz gibi yarar sağlayacaksınız. Duygularınızı doğru ifade edebildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşamayacak olmanız da önemli. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün.

Daha kontrollü adımlar atmak isteyeceksiniz. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yararlanabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Harcamalarınızı abartmadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Kontrolü elinizde bulundurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruhsal olarak iyileşip enerjinizi yenileyebilirsiniz. Motivasyon kaybına neden olan engelleri aşarak yeni fırsatlara odaklanıyorsunuz. Bugün, Temmuz ayındaki girişimlerinize dair iyi haberler alabilir, ödüllendirilebilir, terfi, zam gibi konularda destek görebilirsiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün duygusal anlamda ince ayarlar yapabilir ve hislerinizi daha açık bir şekilde ifade edebilirsiniz. İletişim konularında başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda eski arkadaşlarınızla iletişime geçebilir, geçmişe dönük konuları çözümleyebilirsiniz. Bugün maddi konularda dengeli olmaya özen göstermelisiniz, ani harcamalardan kaçınmalısınız. Sevdiklerinizle vakit geçirmek size iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

30 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan Balık burcuysan, katılacağın bir organizasyonda birçok kişi tarafından ilgi görüyorsun. Bu kadar ilgi karşısında alçakgönüllü olmaya özen göstermelisin. Uzun zamandır haber beklediğin bir kurumdan olumlu bir geri dönüş olabilirsin. Bu haberi bir an önce sevdiklerinle paylaşmak isteyeceksin.

30 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda ve kişisel güvenlik alanında yeni hamleler yapmalısınız. Daha pratik, hızlı ve sonuç getiren işlerle ve konularla ilgilenmenizde fayda var. Ev ve aile ile ilgili konularda destekleyici fırsatlar karşınıza çıkabilir.

30 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çocuklarınızla ilgili işlerle fazlasıyla oyalanabilirsiniz. Gereksiz harcamalarınızı kısmalısınız. Hobilerinizle ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Kendinizi yaratıcı bulduğunuz konularda daha fazla ilerlemek isteyebilirsiniz. Bazı konularda risk almak için acele etmeyin. Etrafınızdaki insanların duygusal olarak sizi zorlandığını hissedebilirsiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda duygusal anlamda güven veren ilişkiler kurmuş olabilirsiniz. Geçmişte yaptığınız hataları telafi etmek adına mevcut yakın ilişkileriniz size fırsat veriyor. Duygularınızla mantığınızı dengeye getirdiğinizde ilişkileriniz daha sağlıklı ve uzun vadeli olacaktır.

30 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi her açıdan güvence altına almak isteyeceksiniz. Olumsuzluklara çok fazla takılı kalıyorsunuz ve bu da her şeyin daha karmaşık olmasına neden oluyor. Uyumsuzluk yaşanabilecek her türlü sorunun ve sıkıntının önüne geçmeye çalışmalısınız. Dengeler istediğiniz gibi olmaya başlayacak ancak bunun için acele etmemeniz gerekmekte.

30 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hayatınızdaki önemli insanlarla ilişkilerinizi derinleştirme ve paylaşımlarınızı artırma arzusu içinde olabilirsiniz. İç dünyanızı güçlendirmek, duygusal yaşamınızı dengelemek ve algılarınızı geliştirmek için uygun bir zamandasınız. Bu süreçte, derinlemesine bir inceleme yaparak, hayatınızda önemli olan konulara daha yakından bakabilirsiniz. Ayrıca, özel bir kişiyle olan ilişkinizi daha anlamlı hale getirebilir veya bir proje üzerinde yoğunlaşarak bu projeyi başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Bugün, anlamlı içgörüler elde edebilir ve kendi arzularınızı daha iyi anlayabilirsiniz. Özel bağlantılar kurmak ve derinlemesine tartışmalar yapmak için harika bir zamandasınız. Ayrıca, zararlı alışkanlıklarınızdan kurtulmak veya sizi olumsuz etkileyen bir durumu geride bırakmak için bu zamanı değerlendirebilirsiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili balıklar, sevdiklerinizle duygusal anlar yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi oldukça hassas hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizden destek görüyorsunuz. Bugün hayatınızdaki negatif enerjilerden arınmak ve şifalanmak için harika bir gün.

30 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedef ve isteklerinize giden yolda ilerlemek için pek uygun bir dönemde değilsiniz. Her zamankinden daha fazla geri adım atacaksınız, ileri adım ise pek olmayacak. Sabırlı olun, güzel zamanlar gelecek. Bu fırsattan yararlanarak, hatalarınızdan ders çıkarın ve aynı hatayı bir daha tekrar etmemeye çalışın. Olur da hayat yine size karşı gelirse, kaderinizi zorlayamayacağınızı unutmayın. Her işte bir hayır vardır, belki de böylesi sizin için daha iyi olacak.

30 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün gündelik işleriniz ve çalışma hayatınızla ilgili konularda ani sorunlar ve çatışmalara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

30 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle küçük bir tartışmanız olabilir. Yeni bir ilişkinin ihtiyacı içinde olduğunuzun siz de farkındasınız. Karşınızdakini incitmek istemiyorsunuz, ama ne yapsanız olmuyor. Uygun bir dille ayrılık kararınızı açıklamaya çalışın. Bol kazançlı yeniprojeleri yapacaksınız. Şansınız açılıyor. Hayatta olumlu düşünmenin yararlarını göreceksiniz. Çabalarınızın karşılığını almaya az kaldı. Gün içinde fazla harcama yapmayarak yatırımlarınıza dikkat ediniz. Yanılgılar yaşamanız mümkün.

30 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 33' 00" R
Ay
Yengeç
20° 24' 34" R
Merkür
Akrep
15° 01' 09" R
Venüs
Yay
06° 50' 43" R
Mars
Yengeç
25° 32' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 06" R
Satürn
Balık
13° 09' 06"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Terazi
12° 51' 28"
True Node
Koç
06° 23' 29"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>