Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Geleceğini Planlıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal karmaşa içerisine giriyorsunuz. Daha net ifade ortaya koyduğunuz sürece sorun yaşanmayacak. İlişkinize verdiğiniz değeri net olarak belli etmelisiniz.

Odak noktanızın değişiklik gösterme ihtimali var. Sınırları yeniden belirleyecek ve ona göre adımlar atacaksınız. Hata yapmamanız gerekmekte.

Harcamalar konusunda biraz daha kontrollü olmalısınız. Ufak tefek sorunlar yaşanabilir ancak bunların da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Hata yapmamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerde mantığınızı daha etkin kullanabilir ve standartlarınızı koruyarak düzen oluşturabilirsiniz. Evlilik ve ortaklık kriterleriniz netleşebilir, yapıcı eleştirilerle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Hukuksal sorunlarda dikkatli olmalı, adli tatilleri fırsat bilerek kendinizi korumalısınız.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün mantıklı kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Duygularınızın etkisinde kalarak ani kararlar vermeye meyilli olabilirsiniz. Ancak, sabırlı ve ılımlı bir tutum sergilerseniz, güzel gelişmelerle karşılaşabilir ve sorunları daha kolay çözebilirsiniz. İletişim konusunda dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizi güçlendirmek için zaman ayırmanız gerekebilir.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır yaptığın birikimi gayrimenkul almak için kullanmaya karar verebilirsin. Mevcut bütçenin çok fazla üstüne çıkmayıp biraz para artırmak isteyebilirsin. İlişkisi olan Balık burcuysan, artık partnerinle geleceğe dair kararlar almaya başlıyorsunuz. Ailelerinizi tanıştırmak isteyebilirsiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde mantığınızı daha etkin kullanabilir ve standartlarınızı koruyarak düzen oluşturabilirsiniz. Evlilik ve ortaklık kriterleriniz netleşebilir, yapıcı eleştirilerle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Hukuksal sorunlarda dikkatli olmalı, adli tatilleri fırsat bilerek kendinizi korumalısınız.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başarılı olmak için yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte olmak için zaman yaratabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz konusunda kendinizi daha iyi ifade etmeye çalışmalısınız. Gereksiz harcamalardan uzak durun. Stres yaratan konular gündeme gelebilir. İlişkilerinizde dalgalanmalar olabilir.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar gün ortasında fazla sorumluluk almamaya özen gösterin bir süre sonra bunalmış hissedebilirsiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önceliklerinizi belirleme konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Yoğunluk altındasınız ve bundan doğru anlamda yarar sağlamanız gerekiyor. Amaçlarınız doğrultusunda adımlar atmaya odaklanın. Karşınıza ne çıkarsa çıksın üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Sizi tedirgin edebilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız.

29 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, önümüzdeki günlerde zor olabilecek bazı kararlar almaya hazır olacaksınız. Şimdilik, kafa karıştırıcı planlar ve iletişimler hala olasıdır, bu yüzden geçici olarak ciddi tartışmalardan kaçınmak daha iyi olabilir. Yönetilmesi gereken karışık sinyaller veya kafa karıştırıcı durumlar olabilir. Ruh haliniz inişli çıkışlı olabilir. Sizi yönlendiren duyguları anladığınızda, daha önce kaçındığınız veya fark edemeyecek kadar meşgul olduğunuz bazı ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi keşfedebilirsiniz. Bunları dikkate alın ancak yanıltıcı olabilecekleri için, anın hislerine dayanarak önemli kararlar almaktan kaçının.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili balıklar, bir süredir anlaşılmadığınızı hissetmek sizi yoruyordu fakat bugün duygusal bağ kurabileceğiniz insanlarla ilişki içerisinde olmak iyi hissettirecek. Yalnız olmadığınızı hissedeceksiniz. Sizi gerçekten düşünen insanları kaybetmemek için çaba sarf etmelisiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınıza dikkat, bugün biraz yorulabilirsiniz. Başka sorunlarla da karşılaşmanız mümkün. Sorunlarınızı sabırla kabul etmeyi öğrenin ve bunları paldır küldür saldırarak çözmeye kalkışmayın. Enerjinizi dış dünyanıza harcamak yerine içinizdeki dengeyi sağlamak için kullanırsanız, bu dönemi çok daha keyifli geçireceğiniz kesin.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz ve aşk, tatil, çocuk konularında desteklenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle sıkça gereksiz tartışmalarınız var. Çok hareketli olmayan ortamları tercih ediyor, bu konuda sevgilinizle çelişiyorsunuz. İş yerinde canınızı sıkan bazı huzursuzlukların doruğa çıktığı günler yaşayabilirsiniz. Bazı şeylere kulaklarınız tıkamak size iyi gelecek. Ne de olsa onlarla bir arada çalışıyorsunuz. Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler olabilir. Son zamanlarda maddi konularda oldukça tembel davrandınız ve bir takım sıkıntılar çekebilirsiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 33' 00" R
Ay
Yengeç
20° 24' 34" R
Merkür
Akrep
15° 01' 09" R
Venüs
Yay
06° 50' 43" R
Mars
Yengeç
25° 32' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 06" R
Satürn
Balık
13° 09' 06"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Terazi
12° 51' 28"
True Node
Koç
06° 23' 29"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>