Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sabrın Zorlanıyor! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, gerekli olan adımları atabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidecek. İlişkinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmayın. Ayrıca, birlikteliği olmayanlar için de yeni bir heyecan söz konusu olmaya başlıyor.

Amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmalısınız. Doğru bildiklerinizi uygulamayı başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Dengeleri tamamen lehinize çevirmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Sınırları gereğinden fazla zorlamadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Kontrollü olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşantınıza dahil ettiğiniz işler ve alışkanlıklar açısından önemli bir gündesiniz. Yenilenmek, dinlenmek, motive olarak çalışmak sizi olumlu yönde besliyor. Bugün hayatınızdaki olumsuz, gereksiz konuları belirleyebilir, tutumlarınızı değiştirebilir ve yaratıcı enerjinizi kullanarak yaşam kalitenizi yükseltebilirsiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Bugün, Balık burcu için duygusal konularda derin düşüncelere ve içsel keşiflere odaklanabileceğiniz bir gün olabilir. Başkalarının duygularını anlama ve empati kurma yeteneğiniz artabilir. Aynı zamanda, içsel dengenizi korumak ve kendinize zaman ayırmak önemli olacaktır. Kararlarınızı mantıklı bir şekilde değerlendirmek ve duygusal kararlar almaktan kaçınmak da faydalı olacaktır. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak yaratıcı projelere odaklanabilir ve duygusal olarak tatmin edici ilişkiler geliştirebilirsiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evcil hayvanı olan Balık burcuysan hayvanın sağlık problemleri gündemde olabilir. Bugün evcil hayvanınla daha yakından ilgilenmek isteyeceksin. İş hayatında karşına çıkan problemlerde yapıcı olan taraf olmak istiyorsun. Fakat sabrının fazla zorlanması seni çileden çıkarabilir. Sakin olmaya özen gösteriyorsun.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim ve bilgi alışverişinde başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Önemli konuşmaları tamamlayabilir ve yazılı işlerinizi halledebilirsiniz. Sosyal medya ve çevrimiçi platformlarda dikkat çekici paylaşımlar yapabilirsiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Severek yaptığınız bir işe daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Ancak hizmet sağlık ve düzen konuları da sizi meşgul edebilir.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi olarak potansiyelinizi tamamen açabilmek için bolluk bilincinde kalmayı istikrarlı bir hale getirmelisiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki bazı insanların yaklaşımları sizi fazlasıyla rahatsız edebilir. Atak davranmak istiyorsunuz ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabileceğiniz bir gündesiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sosyal hayatınızda ve ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Gelecek için planlar yapmak ve arkadaşlarınızla bağlantı kurmak için artan bir motivasyon hissedebilirsiniz. Bu dönemde, eskide kalmış bazı şeyleri yeniden hayata getirme şansınız yüksek. Ayrıca finansal konularda daha iyi bir konumda olabilirsiniz. Duygusal ve maddi ihtiyaçlarınızı daha net bir şekilde anlayabilir ve bu alanlarda iyileştirmeler yapabilirsiniz. Bu dönemde, ilişkilerinizde derinlik ve bağlanma duyguları artabilir ve zor konuları çözmek için daha kararlı olabilirsiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızla alakalı gizli saklı konuların canınızı sıkabileceği bir gün. Sorunları yok saymayın. Sağduyulu bir şekilde üzerine gidin. Üzülüp durmayı bırakıp gerçekçi çözümlerle sıkıntıların üstesinden gelebilirsiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bir şeylere ulaşma arzusu ile bu konuda sınırlamaların olduğuna ilişkin gerçekleri anlama arasında ikilem yaşıyorsunuz. Denetimsiz özgüveninizi bu sınırları aşmak için kullanmayın, çevrenizdekilerin sabrı taşabilir ve sizi yüzüstü bırakabilirler. Ortalık sakinleşinceye kadar bekleyin ve diğerlerine daha fazla anlayış ve sabır gösterin.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün gündelik işleriniz ve çalışma hayatınızla ilgilenebilirsiniz ve gündelik rutinlerinizi gözden geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz hayatınızda başka biri olduğundan şüpheleniyor. Ona, yanlış kurgular içinde olduğunu anlatmanın tek yolu, daha fazla ilgili davranmak olacak. İlişkinizde son günlerde onun karşısında pek güven verici durmuyorsunuz! İşinizde can sıkıcı durumlarla karşılaşmamak için, biraz gayret ederek konsantre olmalı ve öncelik sırasıyla görevlerinizi yerine getirmeye kendinizi zorlamalısınız. Beklediğiniz para, istediğiniz zamanda olmasa bile, kısa sürede geliyor.

31 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 10" R
Ay
Yengeç
20° 13' 43" R
Merkür
Akrep
14° 59' 53" R
Venüs
Yay
06° 49' 43" R
Mars
Yengeç
25° 31' 40" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 08" R
Satürn
Balık
13° 09' 08"
Uranüs
Boğa
26° 13' 27"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 52"
Lilith
Terazi
12° 51' 22"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>