Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tahammülün Tükeniyor! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Çabalamaya devam etmeli ve ilişkinize odaklanmalısınız.

Çabalarınız konusunda destekleyici etkiler alabilirsiniz. İstediklerinize adım adım ulaşma şansınız var. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal koşullara uygunluk göstermeye çalışmalı elinizden geleni yapmalısınız. Sınırları ihlal etmediğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Rahat nefes alabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve aile hayatınıza yönelik derin düşünceler ve manevi arayışlar içine girebilirsiniz. Ruhsal ve fiziksel bir yenilenme kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Ailevi konularla ilgili köklü değişiklikler yapma fırsatı bulabilirsiniz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Balık burcundakiler için duygusal ilişkilerde daha hassas olabilirsiniz. İletişim konusunda dikkatli olmak, anlayışlı ve sabırlı davranmak önemli olacaktır. Özellikle yakın çevrenizle olan ilişkilerde anlaşmazlıklardan kaçınmak için çaba sarfetmeniz gerekebilir. Kendinize zaman ayırarak içsel denge ve huzur bulabilirsiniz. Odaklanmanız gereken alanlara yönelerek dikkatinizi yoğunlaştırmak başarıya giden yolda size destek olacaktır. Umarım gününüz keyifli ve huzurlu geçer!

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailene artık eskisi gibi vakit ayıramıyor olabilirsin. Bu konuda ailen sana karşı sitemkâr cümleler kurabilir. İş hayatında her yaşanılan olayı alttan alman artık seni rahatsız etmeye başlıyor. Her şeyi sineye çekmen ve halı altına süpürüyor olman ileride büyük bir patlamayı tetikleyebilir.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dostlarınızla uyumsuzluk yaşayabilir, beklenmedik itiraflarla karşılaşabilirsiniz; hislerinizi ve rüyalarınızı dikkate alın. İnternet üzerindeki arkadaşlıklarınızı ve sosyal medya paylaşımlarınızı gözden geçirin. Geçmişte yaşanan ve orada kalan olumsuzlukları hayatınızdan çıkarmalı ve artık yeni fırsatlara odaklanmalısınız.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aile arasında geçmişte kalan konuların arasında kalabilirsiniz. Net olmayan konuşmalar bir sonuç getirmeyebilir. Güvenlik konusuna dikkat etmenizde fayda var. Emlak işleriyle ilgili karar vermek için uygun bir gün değil. İşlerinizdeki sıkışıklar sizi yorabilir. Gün içinde olayları kontrol etmeye çalışmayı bırakmalısınız.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda araç değiştirme ya da alma işlerinde indirim ya da kalite açısından güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Şanslı bir dönemdesiniz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize bir amaç bulmak, o doğrultuda ilerlemek isteyebilirsiniz. Yoğun bir arayışında olmak ve gözünüzün başka hiçbir şey görmemesi sizi zorlayabilir. Zamanınızı, emeğinizi ve imkanlarınızı neye kullanacağınızı doğru belirlemelisiniz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ilişkilerinize özel olarak özen göstermeye çok fazla odaklanıyor sevgili Balık. Sizi önemli işler veya projeler başlatmaya motive eden özel biri olabilir veya ilişki hedefleriniz daha çok çalışmanız için size enerji verebilir. Ortak bir amaç veya odak, özel biriyle olan bağınızı geliştirmenize yardımcı olabilir. Bugün, aydınlanma ve meyve verme zamanı olabilir. Şimdi verimli olmaktan çok sosyal hayatınıza önem veriyorsunuz. Olaylara iki taraftan bakıyorsunuz, hayatınızda düzeni veya dengeyi yeniden sağlamak için değişiklikler yapmaya isteklisiniz. Bugünün enerjileri, işlerle ilgilenmek ve önceliklere odaklanmak, özellikle ev hayatınıza odaklanmak için güçlüdür.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlık sorunlarınızın tetiklenebileceği bir gündesiniz. Taşınma ve düzen değişikliği konuları gündemde olabilir. Kararlarınızı çok iyi düşünerek alın. Önemli bir konuda karar alma aşamasındaysanız birkaç gün beklemenizde yarar var.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

O kadar çok şey başardığınız halde, her zamankinden daha mutsuzsunuz. İnatçılıkla ve meseleleri zorlayarak ilerleyebileceğinizi düşünüyorsanız, ama sadece eski başarılarınızı tehlikeye atmakla kalmayıp, sağlığınızı da riske sokuyorsunuz. Bir adım geri çekilin ve rahatlamaya çalışın. Sakinleştiğinde, üstesinden gelinemez görünen bir sorunun, siz ortalığı kırıp geçirme niyetinde olmadığınızda kolayca çözümlenebileceğini anlayacaksınız.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün ailenizle, evinizle ilgilenebilirsiniz. Ancak fikirsel anlaşmazlıklar gerçekleşebilir. Kararsızlık ön plana çıkabilir. Korkularınızın üstüne gitmeniz tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

istekleriniz var ve bugün koşullarınızı zorlamamalısınız. Düşüncelerinizi başkalarına kabul ettirme konusunda ısrarcı davranmak istemiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda, suskun bir tavır içinde olacaksınız. Genelde yorumlarınızı kendinize saklayacağınız bir gün içindesiniz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 59" R
Ay
Yengeç
21° 29' 33" R
Merkür
Akrep
15° 08' 40" R
Venüs
Yay
06° 56' 45" R
Mars
Yengeç
25° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 52" R
Satürn
Balık
13° 08' 55"
Uranüs
Boğa
26° 13' 15"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Terazi
12° 52' 01"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>