Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sakin Bir Gün! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, Venüs\'ten alacak olduğunuz etkiyle beraber aşk hayatınızda daha aktif olacaksınız. Kendinizi en doğru şekilde ifade etme şansına sahipsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle daha yoğun aktiviteler altında olacaksınız. Aşkı doya doya yaşama isteğiniz var. Sabırlı ve sorumlu olduğunuz sürece ilişkinizin temelinde sorun olmayacaktır.

Liderliğinizi kabul ettirmek isteyecek ve ifade anlamında bu yolları tercih edeceksiniz. Birlikteyaptığınız kişiyle aranızda sorun olmasına izin vermeyin. Çevrenizde bulunan insanlar nasıl çalıştığınız üzerinde meraklı gözlerini gizleyemeyecek. Mesleki anlamda canlılık göstereceğiniz bir güne giriyorsunuz.

Finansal durumunuzun yakın zaman içerisinde alacak olduğu etkiyle beraber inişli çıkışlı durumlarla karşı karşıya kalma durumunuz var. Cömert davranışlarınızın ortaya çıkması, elinizdeki parayı doğru değerlendiremeyeceğiniz anlamına gelmekte. Hızlı ancak etkili çözümler üzerinde yoğunlaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstediğiniz imkanlara sahip olmadığınız için kendinizi değersiz hissedebilirsiniz. Bu hissi taşımak dışında bu duruma nasıl tepkiler verdiğinizi, bunu değiştirmek için neler yaptığınızı düşünmelisiniz. Eğer bir şey yapmadığınızı düşünüyorsanız, bugün hamle yapmak ve maddi-manevi yeni kaynaklar bulmak adına araştırmalar, girişimlerde bulunmak için iyi bir gündesiniz.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcunu bekleyen olumlu bir gelişme var. Sezgileriniz bugün oldukça kuvvetli olacak ve içsel rehberliğinizi dinleyerek kararlarınızı başarıyla alabileceksiniz. İletişim konularında da başarılı olabilir ve sevdiklerinizle derin ve anlamlı sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Fırsatları iyi değerlendirin ve keyifli bir gün geçirin.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün her zamankinden daha sakin bir gün geçirmek isteyeceksin. Evde yalnız kalarak meditasyon yapmak isteyebilirsin. Havaların ısınmasıyla beraber arkadaşlarınla daha fazla vakit geçiriyorsun. İlişkisi olmayan Balık burcuysan, arkadaşının aracılığıyla yeni biriyle tanışabilirsin.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizden öğrenecekleriniz olabilir. Kendinizi yetersiz hissetmek, başkalarına özenmek yerine burada gördüklerinizi nasıl uyarlayabileceğinizi düşünün. Kendi halinizde kalmanın, artık yeni kararlarla bazı planlar yapmanın önemli olacağı bir gündesiniz.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para durumunuzu daha iyi hale getirebilecek adımlar atabilirsiniz. Biraz cesaret göstermek kazançlarınızı olumlu yönde etkileyecek.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkatinizi toplayıp olaylara bakınca sorun olmadığını göreceksiniz. Kimse sizi karar almaya zorlamasa da almadığınız kararlar ilerde yük olabilir.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün halletmen gereken meseleler için çok fazla zaman ve çaba sarf edebilirsin. Halledilmesi gereken sorumluluklar için koşuşturman yorulmana sebep olacak. Bazı işleri günün erken saatlerinde halletmen sana daha iyi gelebilir.

1 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, özellikle çalışmalara ve yaratıcı projelere başvurmak için kolay, üretken bir enerji bugün yanınızda. Gün ilerledikçe, sorumluluklarınızla ilgili endişelerden arınmış bir şekilde zaman geçirmenin keyfini çıkaracaksınız. İnsanlar makuldür ve konuşmalar faydalıdır. Önemsediğiniz insanlardan olumlu geri bildirimler almak için iyi bir zaman. Fikirleri paylaşmak ve zengin yeni fikirler geliştirmek ödüllendirici ve motive edici olabilir. Yeteneklerinizi ve becerilerinizi faydalı bir şekilde kullanmak istiyorsunuz! Özellikle yaratıcı veya eğlence etkinlikleriyle ilgili olarak kendinizi ifade etmek için bazı iyi yollar bulabilirsiniz.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi savunma ihtiyacı içindesiniz. Güzel sohbetinizle çevrenizi etkileyecek ve zıt fikirlere karşı etkileyici bir konuşma yapacaksınız. Kendinizi anlatma çabaları içindesiniz. İlginç bir gün.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün maddi kazanç, para konularında güçlü destekler gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda düşünce bazında bazı şeyleri gerçekleştirebilirisiniz. Fakat, yaşama geçirme konusunda hata yapmamanız gerekiyor. Karşı tarafın olanaklarını, kendi istekleriniz uğruna yanlış yönlendirebilirsiniz. İş yaptığınız ortamlarda; istekleriniz net bir şekilde ortaya koyarsanız, spekülasyona dayalı davranışları ortadan kaldırmış olursunuz.

1 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 40' 15" R
Ay
Akrep
11° 21' 39" R
Merkür
Terazi
16° 07' 14" R
Venüs
Akrep
14° 59' 35" R
Mars
Yengeç
17° 08' 06" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 46" R
Satürn
Balık
14° 04' 25"
Uranüs
Boğa
26° 47' 41"
Neptün
Balık
28° 07' 16"
Plüton
Oğlak
29° 39' 09"
Chiron
Koç
21° 38' 09"
Lilith
Terazi
10° 51' 31"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 05/10/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>