Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sağlığına Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2024, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Duygusal olarak yoğun çekim içerisindesiniz ve bu da birlikte olduğunuz kişiyle uzun zamandır yaşamadığınız kadar tutkulu bir gün yaşayabileceğiniz anlamına gelmekte. Sonucunun sizi memnun edebileceği yaklaşımlarda bulunacaksınız. Gün içerisinde mutluluğa ulaşmanız hiç de zor olmayacak.

Kendinizi sorumluluklarınızdan ve çalışmalarınızdan biraz olsun uzaklaşmış hissedebilirsiniz. Sizin açınızdan yeterli olan bazı şeylerin, üstünüz olan kişileri memnun etmeyeceğini de bilmelisiniz. Ortak yol bulmanın tam zamanı. Aksi halde istenmeyen sorun ve sıkıntılar sizi bir hayli meşgul edebilir.

Söz konusu finansal durumunuz olduğunda kendi sınırlarınızı bilmeli ve insanların bu konudaki görüşlerini de çok fazla kafaya takmamaya çalışmalısınız. Siz kendinizi ve kendi durumunuzu, nasıl hareket etmeniz gerektiğini bildiğiniz halde sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geride bıraktığınız her şey sizi ileriye taşır. Fikirleriniz değişebilir, koşullarınız değişebilir ve bunlar hayatın olağan durumlarıdır. Kendinizi bir sabitliğin içinde tutmak yerine bu değişimin getirdiği ve gerektirdiği durumlara adapte olmaya çalışmalısınız.

28 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda hassas olabilirsiniz. İç sesinizi dinlemek ve duygularınıza odaklanmak için zaman ayırmanız faydalı olacaktır. İletişim konularında dikkatli olun, sevdiklerinizle olan iletişiminizi güçlü tutmaya çalışın. Keyif aldığınız aktivitelere yönelerek stresinizi azaltabilir ve kendinize zaman ayırabilirsiniz.

28 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylara odaklanman işlerinin yavaş ilerlemesine neden olabilir. Rutin görevleri tamamlamak ve geleceğe dönük planlar yapmak için harika bir zaman! Aynı zamanda, sağlığına dikkat etmek de önemli. Düzenli egzersiz yapmak, sağlıklı yemekler seçmek ve stresten uzak durmak için adımlar atabilirsin.

28 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kalbinizin sesini dinleyerek hareket ettiğinizde bazı pişmanlıklar yaşadığınızı düşünebilirsiniz. Ancak belki de, duyduklarınızı nasıl yorumlayacağınız konusunda kendinizi geliştirmeniz gerekiyordur. Bugün sosyal ve ruhsal imkanlarınızın, bunlarla yapabileceklerinizin farkında olmak adına çeşitli platformlarda araştırmalar yapabilir, kendinize yakın bulduğunuz kişilerle görüşebilirsiniz.     

28 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farkında olmadığınız yerlerden gelecek sorunlarla başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Enerjinizi doğru kullanmaya çalışın. Yaşayacağınız kayıplarla ilgili kabullenme içinde olabilirsiniz. Sizi hapseden dış olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Akşam saatlerinde sorumlu olduğunuz konulara yön vermek isteyebilirsiniz.

28 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünler almak istediğiniz radikal kararları almak için çok uygun. Komşular ve akrabalık ilişkilerinin gündemde olacağı bir gündesiniz.

28 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün teknolojiye çok fazla güvenmemelisin. Elektronik cihazların bozulması, göndermen gereken maillerde sıkıntı çıkması gibi konular canını sıkabilir. O yüzden her şeyin yedeğini aldığından emin olmalısın.

28 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugünün enerjileri güven verici olabilir. Ayrıntılara veya gözden kaçırdığınız ev işlerine özellikle dikkat ederseniz, muhtemelen kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Akıllı kararlar veriyorsunuz ve önceliklerinizi açıkça görüyorsunuz. Kapsamlı bir yaklaşım bugün en iyi sonucu veriyor. Şu anda ciddi işleri konuşmak için harika bir konumdasınız. En iyi sonuçları elde etmek için adımları atlamayın; eksiksiz olun. Muhtemelen iyi tavsiyeler vereceksiniz ve şu anda ç sağduyulu biri olarak tanınacaksınız. Başkaları sorunlara karmaşık cevaplar ararken, size çok açık görünen noktayı gözden kaçırıyor olabilirler.

28 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyin kendi denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Çevrenizde istediğiniz konuma geliyorsunuz. Sağlığınız oldukça iyi.

28 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

28 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Kişisel bakımınıza ve sağlığınıza dikkat etmeniz tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

28 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalışma şartlarınızdan memnun olmayabilirsiniz. Sizin,konusunda yüksek ideallere sahip olmanız, dar çevre koşulları ile ilintili ilerliyor ve bazı isteklerinizi yaşama geçirme konusunda zorlanıyorsunuz. Temel şartlarınızı yeniden gözden geçirirken, daha aktif kişilerlebirliği içine girmelisiniz. Kendinize güveniyorsunuz.

28 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 44' 46" R
Ay
Akrep
12° 16' 17" R
Merkür
Terazi
16° 15' 05" R
Venüs
Akrep
15° 05' 09" R
Mars
Yengeç
17° 10' 25" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 50" R
Satürn
Balık
14° 04' 08"
Uranüs
Boğa
26° 47' 34"
Neptün
Balık
28° 07' 09"
Plüton
Oğlak
29° 39' 08"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Terazi
10° 52' 01"
True Node
Koç
06° 37' 52"
Son Güncelleme : 05/10/2024 15:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>