Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duygusal Dalgalanmalar Yaşıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Kuşkulu ve kuruntulu tarzda yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin duygularınızı ön planda tutmanız gerekmekte. Birbirinizle konuşmaktan kaçındığınız ve araya mesafe koyduğunuz sürece hiçbir şeyin üstesinden gelemeyeceğinizi de anlamalısınız. Ayrıca, birlikteliği olmayan kişilerin de karşısındaki insanı etkilemek için normalden daha farklı davranma ihtimali var.

İşbirliği içerisinde olduğunuz kişilere bazı konularda tepkisel yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Birlikteyaptığınız kişilerle aranızda gerilim oluşması emin olun size herhangi bir yarar sağlamayacaktır. Ortak noktada buluşmanız ve biraz daha planlı adımlar atmaya çalışmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi gereğinden fazla rahat hissetmeye başlıyorsunuz. Elde etmek istediğiniz bir şeye mutlaka ulaşmak isteyeceğiniz bir gün ve bu yaklaşımın da sizi finansal açıdan zorlayacağını bilmelisiniz. Beklenmeyen sıkıntılarla karşılaştığınızda biraz daha sabırlı olmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların gerçekte ne düşündüğünü her zaman bilemeyebilirsiniz. Size güven vermeyen, aklınızda şüphe uyandıran durumlar olduğunda temkinli hareket etmenizde fayda var. Kendinize saklamanız gereken konular olumsuz tepkilerden korunmanız için bir kalkan olabilir.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcundakilere, iç seslerini dinlemeleri ve sezgilerine güvenmeleri önerilir. İletişimde yapıcı ve anlayışlı olmak, duygularınızı ifade etmek için uygun bir gün olabilir. Aynı zamanda kendinize zaman ayırarak dinlenmeye, huzurlu bir atmosfer yaratmaya çalışmanız da faydalı olacaktır. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Boşanma ya da ayrılık kararı alan bir Balık burcuysan, kararının ne kadar doğru olduğunu anlayacağın gelişmeler yaşayabilirsin. Kazancından memnun olmayan bir Balık burcuysanilanlarına daha sık bakmaya başlayabilirsin. Yaşadığın duygusal iniş çıkışlar özel hayatını zora sokabilir. Sağlıklı beslenmenin önemini bir kere daha anlıyorsun.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir konuda yeterli bilgiye sahip olmamak, o konuyla ilgili insanları ve olayları anlamanızı zorlaştırabilir. Bu kişilerle aranıza mesafe koymak, kaçmak yerine nasıl ilerleyebileceğinize odaklanmalısınız. Zorluklar kaçtıkça değil, kolaylığını öğrendikçe ve uyguladıkça aşılır.  

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konular meşgul edebilir. Psikolojik olarak korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Ruhsal gelişiminiz için önemli bir durum ortaya çıkabilir. İlerleyen zamanlarda bazı şeylerin değiştiğini hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünler almak istediğiniz radikal kararları almak için çok uygun. Komşular ve akrabalık ilişkilerinin gündemde olacağı bir gündesiniz.

28 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün zor bir durumda olan arkadaşın senden destek isteyebilir. Bu kişiye destek olmak kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Bu kişinin sana saygı duyması ve senin fikirlerine önem vermesi seni çok mutlu edebilir bugün.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün ev hayatınızda ve yaşam koşullarınızda daha fazla neşe ve heyecan yaşanabilir. Kişisel hedeflerinizle ailenizin veya sevdiklerinizin hedeflerini harmanlamak, her zamankinden daha kolay gerçekleşir; bunun nedeni, kısmen her şeyin yolunda gitmesi konusunda rahat olmanızdır. Yakınlık kurma ihtiyacınız bazen kendinizi daha az bağımsız hissetmenize neden olsa da bugün bir yandan özerklik duygunuzu korumanın benzersiz yollarını bulmanıza, bir yandan da takıntılarınızın tadını çıkarmanıza yardımcı olarak kendinizi rahat bir şekilde özgür hissetmenizi sağlar.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi fazla zorlamamalısınız. Olaylar gittikçe yön değiştiriyor ve bazı şeyler sizi aşmaya başladı. Arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalarda sürtüşmeler söz konusu. Organizasyon konularında sorunlar çıkacaktır.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygusal olarak bunalmış hissedebilirsiniz. Ev, aile, taşınmazlarla ilgili şans sizinle olabilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşklarınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile; karşı tarafın kalıp düşünceleri, sizin isteklerinize belli bir kontrol getiriyor. Bugün, her türlü çevresel koşulların ve rutin yaşamın üstünde hareket edeceksiniz. Partnerinizin sizin sınırlarınızı zorlamak isteyişini biraz hoş görmeli ve içsel sisteminizi bozmamalısınız.

29 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 40' 15" R
Ay
Akrep
11° 21' 39" R
Merkür
Terazi
16° 07' 14" R
Venüs
Akrep
14° 59' 35" R
Mars
Yengeç
17° 08' 06" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 46" R
Satürn
Balık
14° 04' 25"
Uranüs
Boğa
26° 47' 41"
Neptün
Balık
28° 07' 16"
Plüton
Oğlak
29° 39' 09"
Chiron
Koç
21° 38' 09"
Lilith
Terazi
10° 51' 31"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 05/10/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>