Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Düşüncelerini Dile Getiriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Duygularınızı daha dolu dizgin ifade etmek isteyeceksiniz. Fırsatları doğru anlamda değerlendirmeyi başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Sınırlara uygun hareket etmeye devam etmelisiniz. Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Karmaşık durumların önüne geçmeyi başardığınız sürece her şey istediğiniz gibi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedeflerinizi gerçekleştirmeye bugün bir adım daha yakın hissedebilirsiniz. Sosyal çevreniz tarafından desteklenmek inancınızı arttırıyor. Önemli görüşmeler için uygun bir gün. Bugün attığınız adımların sonuçları uzun vadede etkili olacak.

26 Mayıs 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcunun kişisel ilişkilerinde daha hassas ve anlayışlı olabileceği bir dönem olabilir. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirmek ve duygularınızı ifade etmek için uygun bir zaman. Ayrıca içsel huzuru ve dengeyi sağlamak için meditasyon veya yoga gibi aktivitelere zaman ayırabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın, bugün kendi ihtiyaçlarınızı da göz önünde bulundurmalısınız. İyi günler!

26 Mayıs 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatı devam eden bir Balık burcuysan, yeni bir bölüme geçme fikrini iyice düşünmeye başlayabilirsin. Partnerinden şüphe duymaya başladıysan eğer, bu konuyu onunla açık açık konuşmaya karar verebilirsin. Akşam saatlerinde davetsiz bir misafir kapını çalabilir. Öğreneceklerin karşısında şoke olabilirsin.

26 Mayıs 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize ve sevdiklerinize dair yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bunlar çok çalışmak, emek vermek şeklinde olabileceği gibi bazı konularla uğraşmayı bırakacak şekilde de olabilir. Bakış açınızı, düşüncelerinizi değiştirdiğinizde zorluk yaşadığınız ya da endişelendiğiniz konuların da değişebileceğini görmek için kendinize bir şans verin.

26 Mayıs 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlar ve gruplar içinde daha fazla sorumluluk ortaya çıkabilir ve gelecek yönünde daha ciddi düşünceler ortaya koyabilirsiniz.

26 Mayıs 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar hayatta almanız gereken dersler tekrar ve tekrar önünüze dökülebilir. Aynı tarz ilişkileri hayatınıza çektiğinizi fark edebilirsiniz.

26 Mayıs 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşadığın sıkıntıları gözden geçirmek ve kendine ders çıkarmak sana daha iyi gelecek bugün. Kendine üzülmek veya yaptıkların dolayısıyla dövünmek yerine yaşadıklarından ders çıkararak yeni bir adım atmak hayatında ihtiyacın olan bir kuvvete sahip olmanı sağlayabilir.

26 Mayıs 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün kişisel hayatınıza daha fazla uyum ve denge getirmek daha kolay. Evinizde, ailenizde ve kişisel yaşamınızda bazı iyileştirmeler deneyimleyebilirsiniz. Sevdiklerinizle bağlarınızı geliştirmek için harika bir zaman. Yaşam düzenlemeleri ve koşulları muhtemelen iyileşecektir. Ailenizle birlikte olmak ve evinizi inşa etmek veya geliştirmek özellikle keyifli olabilir. Şimdi özellikle maceracı olmasa da kendinizi çok tatmin olmuş hissedebilirsiniz. İçsel ve kişisel deneyimler artık dünyevi uğraşlardan çok daha çekici geliyor. Enerjinizi ve duygusal dünyanızı güçlendirmek mümkün ve çok faydalıdır! Kendiniz, kalbiniz ve size en yakın insanlar hakkında daha fazla şey öğrenmenin zamanı geldi.

26 Mayıs 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Kendinizi şimdiden güçlü ve sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz, değişik kulvarlarda önemli adımlar atmanızı sağlayacak. Sadece işlere odaklanmalısınız.

26 Mayıs 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

26 Mayıs 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. 10 Haziran 2025’e kadar; ev, aile, gayrimenkul konularında şanslı olacaksınız ve ilahi koruma sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

26 Mayıs 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda şartlarınızı zorlamak ve kendinize yeni konumlar gündeme getirme konusunda, her zamanki gibi savaş veriyorsunuz. Kazançlarınızı arttırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz. Bugün, yine ataklık gerektiren düşüncelerinizi pratiğe geçirme planları içindesiniz.

26 Mayıs 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 44' 46" R
Ay
Akrep
12° 16' 17" R
Merkür
Terazi
16° 15' 05" R
Venüs
Akrep
15° 05' 09" R
Mars
Yengeç
17° 10' 25" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 50" R
Satürn
Balık
14° 04' 08"
Uranüs
Boğa
26° 47' 34"
Neptün
Balık
28° 07' 09"
Plüton
Oğlak
29° 39' 08"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Terazi
10° 52' 01"
True Node
Koç
06° 37' 52"
Son Güncelleme : 05/10/2024 15:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>