Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Acelecisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, duygusal olarak kendinizi ifade etmekte zorluk yaşanmayacak. Tüm sorunları yavaş yavaş geride bırakmayı başarabileceksiniz.

Mesleki olarak belirsiz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Değişim gösteren koşullara uygun adımlar atmayı başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Genel olarak istediklerinize ulaşmayı başarabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fiziksel ve ruhsal zehirlenmelere maruz kalabilirsiniz. Önünü arkasını düşünmeden kapılıp gitmek için doğru bir gün olmayabilir. Sağlığınız ve yaşam koşullarınız konusunda daha özverili olmanızda fayda var.

31 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Üzerinizdeki negatif enerjiyi attığınız bir gün sevgili balıklar. Harekete geçmek için bugün şanslı etkiler altındasınız. İhmal ettiğiniz birçok konuda harekete geçebilir, çözüm odaklı bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Sağlığınızla alakalı konuları bir bilene danışın.

31 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Balık burcuysan, aniden gelecek olan misafirler iki elinin bir pabuca girmesine neden olabilir. Gününün büyük bir çoğunluğu mutfakta geçecek gibi görünüyor. Henüz partnerinden yeni ayrılanlardansan, gelen özür mesajıyla birlikte yelkenleri suya indirebilirsin. Rutin ev işlerinden sıkıldın. Değişiklik istiyorsun. Arkadaşlarını organize ederek, birlikte güzel bir akşam yemeği yiyebilirsiniz.

31 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tüm haftanın değerlendirmesini yapmak isteyebilirsiniz. Duygularınız ve mantığınız arasında sıkışıp kalmak yerine ikisini de dinleyerek ortak bir çıkış bulmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Kendinizi zorlamadan bir şeyler elde etmeniz mümkün olmayacaktır.

31 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda iken çok yaratıcı ve dışadönük etkilerle birlikte olacaksınız. Kendi beklentilerinize ve hedeflerinize odaklanmalı, dış etkilere karşı güçlü durmalısınız. Bu günlerde sizi bekleyen şanslar yaratıcı konular ve artistik çalışmalar üzerinden kendini gösterecektir. Bu arada spekülatif konular ya da aşırı harcamalara karşı daha çekinceli olmakta fayda var.

31 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde partnerinizle ilgili öğrenmek istediğiniz ancak erişemediğiniz bazı konuları öğrenebilirsiniz. Bu da sizi rahatlatabilir.

31 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanların seni tam olarak anlamadığını düşünebilirsin. Karşı tarafın seni anlamasını beklemek yerine kendini ifade edebilmek için bir fırsat yaratmak ve yapıcı olmak sana çok daha iyi enerjiler verecek.

31 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün sizi ilgi odağı haline getiriyor. Çok odaklanmış hissetmeyebilirsiniz ancak her türlü yararlı bilgiyi topluyor olabilirsiniz. Şimdi alışılmadık derecede konuşkan ve hareketli olabilirsiniz. Yeni fikirler için harika bir zamandır ancak konudan konuya atlama eğilimindesiniz ve yanlış anlaşılabilirsiniz. İşleri aceleye getirmekten kaçınmanız gerekir. Heyecan verici haberlerin veya çığır açıcı düşüncelerin zamanıdır ve mevcut ilgi alanları, çalışmalar ve girişimler konusunda hevesli olabilirsiniz. İletişim eğlenceli ve açıklayıcıdır.

31 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yaşantınızda hareketlenme ve canlılık söz konusu. Arkadaşlarınız birlikte birçok toplantıya çağırılırken, siz partnerinizle vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz... Bugün enerjinizi olumlu kullanacaksınız.

31 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

31 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Ev, aile konularında bazı sorunlara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

31 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel çatışmalardan uzak yaşamak isteyebilirsiniz. Fakat, isteklerinizden ve fikirlerinizden ödün vermediğiniz için, karmaşalar; her zaman gelip sizi buluyor. Bugün, yakın ilişkilerinizde faklı istekler peşindesiniz. Kendi düşüncelerinize, onlardan destek bekliyorsunuz. Sizi zorlayacak olaylar yaşayabilirsiniz..

31 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 40' 15" R
Ay
Akrep
11° 21' 39" R
Merkür
Terazi
16° 07' 14" R
Venüs
Akrep
14° 59' 35" R
Mars
Yengeç
17° 08' 06" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 46" R
Satürn
Balık
14° 04' 25"
Uranüs
Boğa
26° 47' 41"
Neptün
Balık
28° 07' 16"
Plüton
Oğlak
29° 39' 09"
Chiron
Koç
21° 38' 09"
Lilith
Terazi
10° 51' 31"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 05/10/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>