Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Gruplaşmalardan Rahatsız Oluyorsunuz! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2023, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha pozitif yaklaşımlar ortaya koyacak ve birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışacaksınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Daha pozitif yaklaşımlar ortaya koymalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Başarı olarak adlandırdığınız noktaya kolaylıkla ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Her şeyin daha da iyiye gitmesi için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafan çok karışık bu aralar fakat mutlu sona ulaşıyorsun çok yakında. Karmanın yanması, eksik olanın tamamlanması var önünde. Mucize durumlar ortaya çıkabilir senin için. Mesela bir durum istediğin gibi sonuçlanıyor. Bu sayede bütün umutların ve hayallerin birer birer oluşuyor. Kendine mutlu sonlar yaşama izni ver lütfen. “Aldım, kabul ettim” der misin lütfen? Ayrıca kararsızlık seni yavaşlatıyor, bunu sakın unutma.

10 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün maddi konulara odaklanabilirsiniz. Gelir ve harcamalarınızı gözden geçirmek, tasarruf yapmak için uygun bir dönemdesiniz. Aynı zamanda kariyerinizle ilgili adımlar atmak için de uygun bir gün olabilir.

10 Ekim 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kurumsal bir firmada çalışan Balık burcuysanız, kurumdaki gruplaşmalar sizi rahatsız edebilir. Yeni başlayan bir ilişkiniz varsa, sevgilinizin davranışları karşısında şüpheye düşebilirsiniz. Sevgilinizin sosyal medya hesabını yakın markajınıza alabilirsiniz. Kendinize ve hobilerinize daha fazla vakit ayırmak istiyorsunuz. Kilo probleminiz söz konusuysa istediğiniz görünüme diyetisyen ve spor eşliğinde daha sağlıklı bir şekilde ulaşacağınızı düşünebilirsiniz.

10 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizden gelmiyorsa elinizden gelmesi için kendinizi her zaman zorlayamazsınız. Bugün dinlenmek, evinizden çalışmak ya da ailenizle bir plan yapmak kafanızı toplamanıza yardımcı olabilir. Kendinize görev addettiğiniz şeylerin aslında bir görev olmadığını fark etmek, yaşam alanlarınızı ve tarzınızı düzenlemenizi kolaylaştıracaktır. 

10 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili koşullarda değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı duyarlı olmanızda fayda var. Gün içinde bazı konularda ani değişiklikler olabilir. Çevrenizdeki kişilerin sizin yardımınıza ihtiyacı olabilir. Akşam saatleri daha sakin geçebilir.

10 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güleryüzünüz ile partnerinize kendisini iyi hissettirebilirsiniz. Herkesi kendiniz gibi dost ya da herkesi düşman bilmeden dengede bir hal alabilmek önemli olacak.

10 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer işler kontrolden çıkıyorsa ve birden fazla insan ile muhatap olmak zorunda kalıyorsan bugün bu konuda daha kesin davranman gerekebilir. İnsanlarla sağlıklı sınırlar çizmek konusunda kendinden ödün vermemelisin. Bir şeyleri yokuşa sürenlere inat senin dik durman gerekebilir.

10 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının görüşlerine saygı gösterin, onlar da sizinkine saygı duyacaktır. Bu kadar basit. Yanlış şeyler söyleyen birine bağırmamak için tüm öz kontrolünüzü kullanmanız gerekse de kendinizi geri tutmak kesinlikle çok önemlidir. Bu kişiyle kesinlikle aynı fikirde olmayabilirsiniz ancak doğru zamanda, iyi yerleştirilmiş ve incelikli bir söz yeterli olacaktır. Konuyu kişiselleştirmeye gerek yok. Bu sadece tartışmanızı azaltır. Bugün size pek çok fırsatı beraberinde getirecek ancak bunlardan bir şeyler yapmak size kalmış.

10 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda geri giden Neptün gezegeni sayesinde son derece cazip ve çekici bir görünüm sergiliyorsunuz. Partnerinizle ortak kararlar almak için uygun bir gün. Güven duygusunun çok önemli olduğunu ona hissettirmelisiniz.

10 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

10 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gündelik işler, çalışma hayatı, sağlık ve evcil hayvanlar bugün öne çıkıyor. Harcamalar artabilir, ancak yeni finansal fırsatlar da mümkün. İletişim, seyahat ve eğitimde ani sorunlara dikkat etmekte fayda var. Gününüz şahane geçsin!

10 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün merak ettiğiniz ruh eşinizle karşılaşma şansına sahip olacaksınız ve ilerleyen günlerde zihniniz bu konuyla meşgul olacak. Yeni fikirleriniz ve projeleriniz bugün dikkat çekecek. Özellikle gün içerisinde katılacağınıztoplantısında yeni projelerinizle göz dolduracaksınız. Bu sizi yeni anlaşmalara doğru götürebilir. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmaya çalışın. Tuzlu yiyeceklerden uzak durmak sizin için faydalı. Maddi ve manevi kazançların kapısı ardına kadar açılıyor

10 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 57' 14" R
Ay
Boğa
16° 00' 02" R
Merkür
Başak
20° 58' 49" R
Venüs
Terazi
27° 59' 30" R
Mars
Yengeç
09° 40' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 48"
Satürn
Balık
15° 01' 35"
Uranüs
Boğa
27° 05' 38"
Neptün
Balık
28° 30' 09"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 29"
Lilith
Terazi
09° 18' 42"
True Node
Koç
06° 38' 04"
Son Güncelleme : 21/09/2024 14:03

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>