Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Dalgınsınız! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, içinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmaya çalışın. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor.

Çabalarınızın karşılığını almaya başlayacak ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Başarı olarak adlandırdığınız noktaya adım adım ulaşabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Tüm sıkıntıların son bulmasını sağlayacak adımlar atabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Her türlü sorunun ve sıkıntının son bulmasını sağlayabileceğiniz bir süreçtesiniz. Olumsuzluklar zamanla çözüme kavuşmaya başlayacaktır. Biraz sabırlı olmaya çalışın.

6 Ekim 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün kendinizihayatında önemli bir dönemeçte bulabilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak için doğru bir gün olacak.

5 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gördüğünüz rüyanın etkisiyle güne başlayabilirsiniz. Özel sektörde çalışan bir Balık burcuysanız, Cuma gününün yoğunluğu bir anda neşeli çalışma ortamına dönüşebilir. İlişkisi olan bir Balık burcuysanız, partneriniz sizi romantik bir akşam yemeğine davet edebilir, hazırlıklı olmalısınız. Bugün, dalgın bir ruh halinde olabilirsiniz. Küçük kazalara ve yaralanmalara dikkat etmelisiniz.

6 Ekim 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kazanç sisteminizin yenilenmesi, kararları kendinizin alması sizin için hayati önem taşıyabilir. Yüzünüzde güller açacakken bahçenize dikenlerin değmesine karşı duruşunuzu değiştiriyorsunuz. “Bundan sonra önce ben” demeyi öğreneceksiniz.

6 Ekim 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı işlerinize hız kazandırmak için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alabilirsiniz. Çocuklarınız ile zaman geçirebilirsiniz. Finansal konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz.

6 Ekim 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda arkadaş ve aile çevrenizde verdiğiniz emeklerin takdir edilmemesi, özverilerinizin karşılığını alamamanız moralinizi bozabilir.

6 Ekim 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin insanlarla bir arada olmak kendini daha iyi hissetmene yardımcı olacak. Seni seven ve sayan insanlarla bir arada olmak hayata daha farklı bakmanı sağlayabilir. Yanındaki insanlardan sürekli yeni şeyler öğrenmek iyi olacak.

6 Ekim 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi hayatınızı gerçekten sarsabilecek bir şeyin içine atmak için güzel bir gün. Elbette biraz korkutucu olabilir ama aynı zamanda canlandırıcı da olacak. Yeni bir hobi veya günlük rutininize yeni enerji katacak herhangi bir şeyi keşfetmenin zamanı geldi. Ruhunuzun arka bahçesinde keşfedecek bir dünya var, o yüzden oraya çıkın ve etrafı araştırmaya başlayın. Yol boyunca en az bir büyüleyici insanla tanışacağınızdan emin olabilirsiniz. Şu anda yeteneklerinizin zirvesindesiniz ve önümüzdeki birkaç gün içinde hedeflerinizi ilerletme ve hırslarınızı gerçekleştirme konusunda daha da kararlı olacaksınız. Ancak bu konuda çok fazla gürültü yapmayın; sürpriz yararlı bir silahtır.

6 Ekim 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayları abartmadan önce, içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Sezgilerinizin sizi yönlendireceğini düşünerek, her zamanki temkinli ve sistemli yapınızı bozmamalısınız. Biraz daha temkinli olmalısınız.

6 Ekim 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

6 Ekim 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, çocukler ve tatil harcamaları artabilir, ama hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek önemli gelişmeler de yaşanabilir. Harika bir gün geçirmenizi dilerim.

6 Ekim 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok duygusallaşıyorsunuz. Sizden beklenmeyecek kadar güvensiz, onaya muhtaç bir tavır geliştiriyorsunuz. Bu onu çok şaşırtıyor. Çalışma yaşamında beraber olduğunuz insanların ikna edilmek için beklemeleri artık sizin de canınızı sıkmaya başladı. En azından bugün bırakın, nasıl istiyorlarsa öyle düşünsünler. Bugünlerde maddi sıkıntı yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var. Yediğiniz her şeye dikkat etmenize rağmen kilo veremiyorsunuz. Uzmana başvurun

6 Ekim 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 00' 47" R
Ay
Boğa
16° 52' 50" R
Merkür
Başak
21° 05' 34" R
Venüs
Terazi
28° 03' 55" R
Mars
Yengeç
09° 42' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 01"
Satürn
Balık
15° 01' 19"
Uranüs
Boğa
27° 05' 34"
Neptün
Balık
28° 30' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 27"
Chiron
Koç
22° 14' 20"
Lilith
Terazi
09° 19' 06"
True Node
Koç
06° 38' 06"
Son Güncelleme : 21/09/2024 15:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>