Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Dobrasınız! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda biraz sabırlı olmanız gerekiyor. Her şeyin hemen olmasını beklemeniz size ve ilişkinize zarar verebilir.

Başarıya odaklanın ve hiçbir şeyin buna engel olmasına izin vermeyin. Odaklandığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Daha bilinçli olmanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgilerinizden doğru anlamda yarar sağlayacaksınız. Genel olarak anlamlandırmakta zorlanabildiğiniz sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. İç dünyanızda huzursuzlukları tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalısınız.

5 Ekim 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün kendinizihayatında önemli bir dönemeçte bulabilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak için doğru bir gün olacak.

5 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, yüz yüze geleceğiniz insanlara karşı niyetlerinizi açıkça belli edeceksiniz. Kimseye karşı alttan konuşmalar yapmayacaksınız. Çalışan bir Balık burcuysanız, kariyer hayatınızda aceleci kararlar almanızı tetikleyecek durumlar yaşanabilir. Bu noktada eski işinizi aratacak hamlelerden uzak durmanızda fayda var. Ailenizde sağlık problemi yaşayan bir kişi varsa, bu konuyla ilgili güzel haberler alabilirsiniz.

5 Ekim 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bağımlı hissettiren konuların fazla olması hayatınızda sizin kararlarınızın sayısını azaltabilir. Görünüşünüz ve bunun altında yatan kişiliğiniz arasında bir çatışma yaşanmaması için doğru sınırı bulmaya çalışmalısınız. İsteklerinizden geri durmayın.

5 Ekim 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili mevzular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde yaşadığınız olaylarla ilgili güven arayışı içine girebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemeniz konuları daha rahat çözmenize yardımcı olacaktır. Olaylara daha farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Öğleden sonra yaratıcı yönleriniz ortaya çıkabilir. Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir.

5 Ekim 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklediğiniz ve dönmeyeceğine inandığınız birdönebilir Aşk hayatınızda geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Partnerinizin sizi anlamadığından şikayet edeceksiniz.

5 Ekim 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hiç ummadığın arkadaşların ya da yakınların sana mesaj atıp görüşmek istediklerini söyleyebilirler. Bu çağrıya cevap vermek isteyebilirsin ama kendini gereksiz yere yormamaya çalışmak senin için çok önemli olacak.

5 Ekim 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi hayatınızı gerçekten sarsabilecek bir şeyin içine atmak için güzel bir gün. Elbette biraz korkutucu olabilir ama aynı zamanda canlandırıcı da olacak. Yeni bir hobi veya günlük rutininize yeni enerji katacak herhangi bir şeyi keşfetmenin zamanı geldi. Ruhunuzun arka bahçesinde keşfedecek bir dünya var, o yüzden oraya çıkın ve etrafı araştırmaya başlayın. Yol boyunca en az bir büyüleyici insanla tanışacağınızdan emin olabilirsiniz. Şu anda yeteneklerinizin zirvesindesiniz ve önümüzdeki birkaç gün içinde hedeflerinizi ilerletme ve hırslarınızı gerçekleştirme konusunda daha da kararlı olacaksınız. Ancak bu konuda çok fazla gürültü yapmayın; sürpriz yararlı bir silahtır.

5 Ekim 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz. Çevresel faktörlerin baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Yapmak istediğiniz bir ok işin listesiniz hazırlayın ve aceleye getirmeden sırayla toparlayın.

5 Ekim 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

5 Ekim 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, çocuk, tatil konularından dolayı harcamalarınız artabilir ancak hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek önemli gelişmeler de sizinle olacak. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

5 Ekim 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle bazı problemleriniz var. Kendi hatalarınızı da görmez, kabul etmezseniz durumu düzeltme yolunda bir adım atamazsınız. Doğru yolda ilk adım ve teşebbüs sizden bekleniyor. İş yaşamınızda düzen ve disiplin konularında katı ve ödünsüzsünüz. Bu alanda da kural dışılıklara biraz esnek bakmanız daha yararlı olacak. Küçük harcamalarınız büyük açıklara neden olabiliyor. Kendinize sağlık açısından biraz daha itina etmeniz önemli. Şu anda bir sorun yok ama, ilerleyen yaşlara da hazır olmalısınız.

5 Ekim 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 00' 47" R
Ay
Boğa
16° 52' 50" R
Merkür
Başak
21° 05' 34" R
Venüs
Terazi
28° 03' 55" R
Mars
Yengeç
09° 42' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 01"
Satürn
Balık
15° 01' 19"
Uranüs
Boğa
27° 05' 34"
Neptün
Balık
28° 30' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 27"
Chiron
Koç
22° 14' 20"
Lilith
Terazi
09° 19' 06"
True Node
Koç
06° 38' 06"
Son Güncelleme : 21/09/2024 15:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>