Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Şüphelerinizin Üzerine Gidiyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili konularda çabalamaya devam etmelisiniz. Hata yapmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bakış açınızdaki değişimden dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. İstenmeyen ne kadar sorun ya da sıkıntı varsa üstesinden gelebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Altından kalkmakta zorlanmayacağınız bazı gelişmeler de gündeme gelebilir. Her türlü sorunun ve sıkıntının da üstesinden gelebilirsiniz.

8 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün, enerjiniz yüksek olacak ve içsel hedeflerinize odaklanma fırsatınız olabilir. Kendinizi geliştirmek ve yeni beceriler kazanmak için ideal bir zaman. Kişisel projeleriniz üzerinde çalışın ve hedeflerinize doğru emin adımlarla ilerleyin.

8 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal ortamınızı hareketlendirmek ve hafta sonunun keyfini çıkarmak adına arkadaşlarınızla farklı bir organizasyon yapabilirsiniz. Merak duygunuz ön planda, şüphelendiğiniz konuların üstüne gideceksiniz. Sosyal medyada paylaşımlarından rahatsız olduğunuz kişileri silebilirsiniz. Yabancı dil öğrenmek gibi konuları hedef listenize koyabilirsiniz. Yaşam alanınız, istekleriniz için harcama yapmaktan geri durmayacaksınız.

8 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki insanlardan beklentileriniz onların kapasitesi ve size verdikleri değer ölçüsünde olmalıdır. Düşündüğünüz karşılığı almadığınızda üzülmekte haklı olsanız da karşı tarafın da ne düşündüğünü bilmeye gayretiniz olmalıdır. Bazı konuların çözümü bu kadar basittir, kendinizi zora itmeyin.

8 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın tamamlanması gereken işler ve sorumluluklar olabilir. Eve yönelik konular da uğraştırabilir. Enerjinizi yaratıcı konulara verin.

8 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde artan sorumluluklarınızın yönetimini yapmakta oldukça başarılısınız. Ancak dik başlı olmak en büyük zaafınız olabilir.

8 Ekim 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçgüdülerinle hareket etmeye çalışmak senin için daha öncelikli olabilir. Karşılaşacağın olaylara sezgisel olarak bakmak daha hızlı hareket etmeni sağlayacak. Kendine güvenmeye ve kararlı adımlar atmaya devam etmelisin.

8 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün işleri hafif tutmakla işleri biraz daha ileri götürmek arasında bocalıyor olabilirsiniz ve sonuç karışık sinyaller olabilir. Gün farklı dalga boylarındalar ve diğerleriyle etkileşimler şimdilik pek sorunsuz ilerlemeyebilir. Coşku yükselebilir ama aniden düşebilir ve gerçekten ne istediğinizi düşünmenize neden olabilir. Kendinizi zorlu bir projeye veya probleme adamak ile biraz boş zamanın tadını çıkarmak arasında da biraz bölünmüş hissedebilirsiniz. Eğer aşırıya kaçıyorsanız, beklentilerinizi ayarlamanın zamanı olduğunu düşünün.

8 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanızdır. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve birçok dostluk kuracaksınız. Bugün konuştuğunuz kişileri kolayca etkileyebilirsiniz.

8 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

8 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün gündelik işleriniz, çalışma hayatınız, sağlık veya evcil hayvanınız ön plana çıkabilir. Harcamalarınız artabilir ama bir taraftan da yeni finansal kaynak fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

8 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Platonik bir aşk yaşıyorsunuz. Çok hoş şeyler yaşayacağınızı bilmenize rağmen, ilk adımı atacak cesareti bir türlü bulamıyorsunuz. Oysa cesaretinizi güçlendirecek gelişmeler oldukça yeterli. İş yerinde size verilen fırsatların yerine getirilmesini bekliyorsunuz. Her fırsatta, her imkan düştükçe, size verilmiş olan sözün yerine getirilmesi için teşebbüste bulunun, zaman aleyhinize işliyor. Para işlerinde bugün hassas olun. Eski kilonuza ulaşmak için artık bir şeyler yapmanız şart gibi görünüyor

8 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 01' 36" R
Ay
Boğa
17° 04' 58" R
Merkür
Başak
21° 07' 07" R
Venüs
Terazi
28° 04' 56" R
Mars
Yengeç
09° 43' 27" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 04"
Satürn
Balık
15° 01' 15"
Uranüs
Boğa
27° 05' 33"
Neptün
Balık
28° 30' 02"
Plüton
Oğlak
29° 44' 26"
Chiron
Koç
22° 14' 18"
Lilith
Terazi
09° 19' 11"
True Node
Koç
06° 38' 07"
Son Güncelleme : 21/09/2024 15:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>