Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendini Geliştiriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda olumsuzluk yaratabilecek her en varsa ondan uzak durmalısınız. Duygularınızı ve düşüncelerinizi doğru anlamda aktarmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Şansın yüzünüze gülebileceği bir gün.

Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Çözümle açısından sorun yaşanmayacak. Dengeli ve anlaşılabilir adımlar atabildiğiniz takdirde her şey daha da iyiye gidebilir.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmaktan kaçınmalısınız. Üstesinden gelemeyeceğiniz sorunlarla karşılaşmayacaksınız ancak daha iyisi için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgili balıklar, bugün tembellik yapmak birikmiş işleriniz buna izin vermiyor. Dağınık zihniniz işleri zorlaştıran en önemli etken. Kafa karışıklığınız sağlığınızı da etkiyor. Küçük de olsa bir yerden başladığınızda işlerinizin gözünüzde büyüttüğünüz kadar zor olmadığını da göreceksiniz.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygusal olarak biraz alıngan olabilirsiniz bugün. İlişkilerinizde karşı tarafın duygularını anlamaya çalışın ve iletişimde anlayışlı olmaya özen gösterin. Kendinize zaman ayırarak iç huzuru bulabilir ve sakinleşebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadele gezegeni Mars, su burcunda konumlanmaya başlıyor. Öğrenmeyi seven yapın revaçta. Gidilecek yeni kurs ve eğitim arayışları içerisindesin. Cilt bakımına dair yeni kürler deneyeceksin. Saçlarınla ilgili tarz değişikliği yapmayı düşünebilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, gün içerisinde katılacağın seminer ya da toplantıda seni hiç olmadığın kadar etkileyecek biriyle tanışabilirsin.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı emanet edeceğiniz kişileri seçmekte zorlanabilirsiniz. Yaşamınızda yeni bir perde aralamak isterken kırılmaktan korkmanız normaldir. Ama bunu sürekli korku ve endişe içinde olarak aşamazsınız; kendinize şans tanıyın.  

4 Eylül 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gün içinde sizi meşgul edebilir. Kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bugün kendinizi duygusal hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ise daha fazla fikir üretebilirsiniz. Sonuçlanmasını beklediğiniz işleriniz de gelişmeler meydana gelebilir. Gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatleri daha yorucu olabilir.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aileniz ve sevdiklerinizle vakit geçirmenin keyfine varabileceğiniz bugünlerde sosyal hayatınızda belirgin bir farkındalık ve artış gözlemlenebilir.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her şeyin ve herkesin kötü bir gidişatının olduğunu düşünerek ihtiyacınız olan iyiliği bulamazsınız. Çevrenizin, duygusal sorumlulukların uzağında kalmak sizi de isteklerinize yakınlaştırmayabilir. Özelliklenoktasındaki beklentileriniz ve alabileceğiniz destekler konusunda işlerin kendiliğinden olmasını düşünmek yerine hamle yapmaya çalışmalısınız.

4 Eylül 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni şeyler öğrenmeye, hayatınızı çeşitlendirmeye ve bağlantılar kurmaya olan ilginiz bu günlerde artıyor, sevgili Balık. Yine de ilişkilerinizde bazı karmaşıklıklar ilgi çekiyor. Gereksiz bağlardan kurtulmayı düşünmek için harika bir zaman olduğu için borçları temizleme veya hesapları kapatma fırsatlarını arayın. Bugünün zihin yapısından ortaya çıkan stratejiler altın değerinde olabilir. Güvenli bir geleceğe olan güçlü arzunuz ve hedeflerinize ulaşmanın verdiği memnuniyet, sizi evrak işlerini veya gözden kaçan işleri bitirmeye yönlendirecek ve ilerleme için ortamı hazırlayacaktır. Bugün rahat durumlara çekilseniz de büyüme fırsatının hemen önünüzde olabileceğini unutmayın.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki insanlara son derece sıcak ve samimi yaklaşımlarda bulunacaksınız. Tercihlerinizin genel olarak ön planda olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri lehinize çevirmeyi başardığınız sürece her şeyi daha net şekillendirme şansı da elde edebilirsiniz. Huzursuzlukların kısa zaman içerisinde çözüme kavuşmasını sağlamalısınız.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey sizin istediğiniz gibi gitmiyor ve bunun getirdiği stresin bedelini sağlığınızla ödeyebilirsiniz. Talihsizliğinizi telafi etmek için kendinizi çok zorluyor ve yıpratıyorsunuz. Bunun her zaman mümkün olmayabileceğini kabul edin, rahatlayın ve her şey yolunda gitmese bile kendinize iyi davranın.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Artan enerjinizi boşuna harcamak sizin için utanç olacaktır. Sözlü saldırıları yapıcı şekilde ortadan kaldırın. Bu gün mümkün olduğunca çokbaşarmaya çalışın.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizden alacağınız bir haber duygularınızın derinleşmesine neden olabilir. Olayları çok fazla büyütmeyin. İlişkinizi sorgulamaktan vazgeçin. Aslında duygularınızı anlatabilir ve isteklerinizi rahatça söyleyebilirsiniz. Böylece ilişkiniz bir dengeye oturabilir. İşinizde motivasyon eksikliği duymanız mümkün. Karşınıza yenifırsatları çıkabilir. Karamsar duygularla olaylara yaklaşmamalısınız. Bazı gündelik sıkıntılarınız olsa da parasızlık çektiğiniz söylenemez

4 Eylül 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>