Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Karar Alıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak toparlanmaya çalışın. İletişim söz konusu olduğunda biraz daha anlaşılabilir olmaya dikkat edin. Düşündüklerinizi gerçekleştirme şansınız da bir hayli fazla.

Davranışlarınız konusunda abartıdan kaçınmanız gerekiyor. Hata yapacak olsanız da telafi etme şansınız var. Odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Elinizden gelenin en iyisini yapın.

Maddiyatla ilgili beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Sorunlar üzerinde etkinlik gösterme şansına sahipsiniz. İstediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrollü olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiçbir anı yalnız geçirmek istemeyebilirsiniz, ancak bu durum, kendinizle ilgili duyguları ve düşünceleri anlamanızı zorlaştırabilir. Bugün, ruhsal ve fiziksel olarak sizi iyi hissettirecek aktiviteler ve görüşmeler, bu engeli aşmanıza yardımcı olabilir.

5 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün ilişkilerinizde daha duygusal ve hassas olabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin sizi anlamasını bekleyebilirsiniz fakat net ifadeler kullanmak daha iyi sonuçlar almanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, bugün keyif aldığınız aktivitelere zaman ayırmak size iyi gelebilir. Sağlığınıza ve beslenmenize özen göstermenizde fayda var. Bugün karşınıza çıkabilecek fırsatları iyi değerlendirmek için dikkatli olmalısınız. Eğitim veya öğrenme konularında kendinizi geliştirebileceğiniz bir gün olabilir.

5 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenin senin için yapmış olduğu planları bugün öğrenebilirsin. Onlarla aynı düşünce yapısında düşünmek hem sana iyi gelecek hem de ailenin sana karşı olan duygularını güçlendirecek. Geçmişten bir arkadaşın sosyal medya aracılığıyla iletişime geçebilir. Çocukları olan bir Balık burcuysan; eğitimleriyle ilgili radikal kararlar alabilirsin.

5 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde sorumluluklarınıza dikkat etmeli ve kendi hikayenizi oluşturmalısınız. Ek gelir kaynakları ve yatırımlarla ilgilenebilir, ailenizden destek görebilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı güçlendirmek için bağımsız planlar yapmanızda fayda var. 

5 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konulardaki sıkışıklıklar sizi endişelendirebilir. Ortaklı konularda kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Bazı konuları çözmek ve yön kazandırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde kriz yaratabilecek durumlar meydana gelebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk konusunda ilişkinizi yürütmek için çaba göstermek yerine bireyselliğinizi ön plana çıkartmayı tercih edebilirsiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yerel yönetimler ya da sosyal alanlardaki eğitim çalışmalarına katılmak size iyi hissettirebilir. Duyarlı ve bilinçli bir birey olmanın hakkını vermek, hem kendi iç huzurunuz için hem de çevrenizle olan ilişkileriniz için destekleyici olabilir. Ailenizden ya da samimi arkadaşlarınızdan alacağınız fikirler sizde yeni bir ışık uyandırabilir.

5 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, dikkatinizi ev dünyanıza ve dışarıdaki sorumluluklarınıza dengelemeniz konusunda sizi zorlayabilir, sevgili Balık. Arkadaşlarınız veyaarkadaşlarınızla yaşadığınız zorluklar ev hayatınızı etkileyebilir veya iç dengenizi bozabilir. Kızgınlıklar veya çözülmemiş sorunlar bugün farklı noktalarda ortaya çıkmanın bir yolunu bulabilir ve ruh halinizin asıl unsuru olabilir. Beklediğiniz gibi davranmayan insanlara duyulan hayal kırıklığı zirveye ulaşabilir. Sorunların kökenine inmeden önce biraz deneme yanılma ve başkalarıyla bazı çatışmalar gerekebilir ancak buna değer!

5 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Psikolojik ve fiziksel sağlığınız bugün gündemde olabilir sevgili balıklar. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutmaya çalışın. Parasal krizler, güven vermeyen insanlar canınızı sıkıyor. Belirsizlik ve gizlilik içeren konulardan uzak durmaya çalışın. Riske girmeyin.

5 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinize güveniniz epey yüksek, bunu sınırsızca kullanırsanız size pek fayda getirmeyecek. Sinirinizi en yakınınızdaki insanlardan çıkardığınızdan, çok değerli bağlantılarınız size verdikleri desteği geri çekebilir. Balıklama dalmayın, bir adım geri çekilin, sükunetinizi korumaya çalışın ve sağlığınızla ilgilenin, çünkü şu günlerde ortalamanın biraz altında.

5 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün finans, özel hayat veya sağlığınızla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir ancak ailenizin korumasıyla bazı sorunlardan korunacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

5 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızı nazardan koruyun! Dost, düşman bütün gözler üzerinizde. Bugün her şeyin sürekli yolunda gitmesi sizi hatalı davranışlara itebilir, şansınızı fazla zorlayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri sarsabilecek davranışlarda bulunmaktan kaçının. Bazı gelişmeler yüzünden sıkıntı duymanız mümkün. Kuruntulu ve karamsar bir tutum içine girebilirsiniz. Her zaman kazandığınızdan daha çoğunu harcamanız sizi zor duruma sokuyor. Gün içinde tansiyonunuz düşebilir, dikkatli olun

5 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 27' 36" R
Ay
Yengeç
19° 13' 58" R
Merkür
Akrep
14° 52' 60" R
Venüs
Yay
06° 44' 11" R
Mars
Yengeç
25° 29' 44" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 21" R
Satürn
Balık
13° 09' 19"
Uranüs
Boğa
26° 13' 37"
Neptün
Balık
27° 40' 45"
Plüton
Oğlak
29° 40' 22"
Chiron
Koç
20° 49' 04"
Lilith
Terazi
12° 50' 52"
True Node
Koç
06° 23' 35"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>