Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Eski Günleri Özlüyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sizi huzursuz eden her ne varsa onun üzerine gitmeli ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. Olumlu gelişmelerle karşılaşacaksınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmamalısınız.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalmalısınız.

Maddiyatla ilgili konularda ufak tefek belirsizlikler yaşanabilir. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gündesiniz. Genel olarak her şey daha iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşinizi büyütmek, uluslararası çalışmalar yapmak ya da bu yönde destekler vermek konusunda istekli olabilirsiniz. E-ticaret, kozmetik sektörü gibi alanlar ilginizi çekebilir. İyi bir plan ve hazırlık yapmanız gerektiği gibi, düşüncelerinizi paylaşmanız gereken ortamları da doğru seçmeniz gerektiğini unutmayın.

10 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iç dünyanızda derin bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Kendinizi araştırma ve anlama isteği duyabilirsiniz. Önemli kararlar almak veya önemli adımlar atmak için içsel bir rehberliğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Yaratıcı projeler üzerinde çalışmak için uygun bir gündesiniz. Fakat dikkatinizi dağıtan etkenlere karşı dikkatli olmanız önemlidir. İçsel sessizliğe zaman ayırarak, doğru bilgileri almak için daha net bir zihinle hareket edebilirsiniz. Kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlarda zaman geçirmek ve keyif aldığınız aktivitelere odaklanmak sizi rahatlatabilir. Aşk hayatınızda ise, duygusal açıdan karmaşık bir döneme giriyor olabilirsiniz. Partnerinizle aranızda iletişim bozuklukları olabilir. Anlayışlı olmak ve karşı tarafa zaman tanımak önemlidir. Kendinizi ifade etmek için doğru kelimeleri bulma konusunda çaba sarf etmelisiniz. Umutsuz veya endişeli hissettiğiniz durumlarda, içsel gücünüzü bulmak için meditasyon veya yoga gibi rahatlama tekniklerine başvurabilirsiniz.

10 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatınızda detaylara çok fazla takıldığınızı fark ediyorsunuz. Arkadaşlarınızın bu konudaki uyarılarını dikkate alıyorsunuz. Verdiğiniz borçları tahsil etmekte zorlanabilirsiniz. Borçlarınızı alamamak ödemelerinizi aksatmanıza yol açıyor. Evli Balık burcuysanız, eşinizle aranıza mesafe girdiğini hissedebilirsiniz. Eski günlere dönmek istiyordunuz.

10 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mutlu olmaktan kaçınmamalısınız. Sizi bundan mahrum eden durumları düşünmek yerine size bu duyguyu yaşatan ortamları tercih etmeli, öncelik haline getirmelisiniz. Bazı kaygılarınızı kontrol altına alabildiğinizde yeteneklerinizi ortaya koymak ve kazanca dönüştürmek kolaylaşacaktır.

10 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kriz yaratan koşullar oluşabilir. Sabah saatlerinde hızlı akan iletişimden kaynaklı problemler yaşayabilirsiniz. Sakin kalmaya özen gösterin. Parasal konularda yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde aşk hayatınız canlanabilir. Yeni ortamlara girebilirsiniz.

10 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizden geçen dilekleri duygusal tarafınızı mantığınızla desteklediğinizde başarılı olmanız kaçınılmaz. Özellikle işinizde lider olmak isteyebilirsiniz.

10 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çevrendekilere sözünü biraz daha geçirebilirsin. Kendini içine kapatmadan hareket etmek sonuç verebilir. Emin olduğun konularda geri çekilmemelisin. Emeklerinin arkasında durmak sana çok şey katabilir.

10 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün huzur ve rahatlık duygunuzu güçlendiriyor. Artık gizli, incelikli ve çok katmanlı olan her şeye ilgi duyuyorsunuz. Gün, başkalarıyla paylaşma ve uyum sağlama isteğinizi harekete geçirir ve kişisel geliriniz dışındaki kaynaklardan size gelen veya paylaşılan para için ideal bir zaman olabilir. Bu, yenilenme, aşk hayatınızdaki son olayları veya yeni duyguları işleme ve daha odaklı veya derinlemesine proje ve ilişkilerin tadını çıkarma zamanıdır. Sevgi ve bağlanma duyguları yoğunlaşır. Bu, ihtiyacınız olan maddi veya duygusal desteği çekmek için yılın en iyi dönemlerinden biridir.

10 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi savunma ihtiyacı içindesiniz. Güzel sohbetinizle çevrenizi etkileyecek ve zıt fikirlere karşı etkileyici bir konuşma yapacaksınız. Kendinizi anlatma çabaları içindesiniz. İlginç bir gün.

10 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yıldızlar yüzünüze gülüyor. Neye el atsanız başarıyorsunuz ve sorunlar sanki kendiliğinden çözülüyor. Bu dönemde çok fazla yeniliğe kalkışmayın; bunun yerine günlük hayatın içinde sizi meşgul eden ve ayak bağı olan ufak tefek şeylere kapınızı kapatın. Haddinden uzun bir süredir omuzlarınızda taşıdığınız tüm yüklerden kurtulun. Yarım kalan projelerinizi tamamlayın, içinizden artık bir bağlılık hissetmediğiniz sorumlulukları bırakın. Her şeyin bu kadar iyi gitmeyebileceği günler için, kendinize nefes alabileceğiniz bir alan yaratın.

10 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Adım atmak için doğru zamanı kollamanız gerekiyor. Amaçlarınıza uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız. Şartlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekmekte. Odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

10 Kasım 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız fırtınalı bir dönemden geçiyor. Tartışmadan uzak durun ve şimdilik sorunun üstüne gitmeyin. Sorunu, vakti gelmeden çözmeye çalışmak hata olur ve neticede sizin incinmenizle sonuçlanır. Dürüstçe ve açık davranmanız ödülünüz olacak. Yakın çevrenizden sizi tenkit yağmuruna tutanlar çıkacak, içlerinden haklıları da var, yararlanmalısınız. Şu sırada uyarılara ihtiyacınız var. Maddi alandaki sıkıntıları daha rahat ve çabuk atlatmak için bir şeyler yapmalısınız

10 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 30' 14" R
Ay
Boğa
09° 15' 02" R
Merkür
Başak
20° 07' 29" R
Venüs
Terazi
27° 25' 50" R
Mars
Yengeç
09° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 11"
Satürn
Balık
15° 03' 36"
Uranüs
Boğa
27° 06' 04"
Neptün
Balık
28° 30' 55"
Plüton
Oğlak
29° 44' 44"
Chiron
Koç
22° 15' 36"
Lilith
Terazi
09° 15' 38"
True Node
Koç
06° 37' 45"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>