Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sorumlularınız Sizi Sıkıştırıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları çözüme kavuşturmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Ayrıntıların her açıdan belirleyici olduğunu da unutmamanız gerekmekte. Odaklanmanız gereken bir süreçtesiniz.

Daha kontrollü olmalı ve atacak olduğunuz adımları ona göre atmalısınız. İçinde bulunduğunuz olumsuzluklara çok fazla takılı kalmadığınız sürece daha rahat adımlar atabilirsiniz.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Doğru yönlendirmeler sayesinde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayalinizdeki görünüm ve yaşam düzeyi için çalışabilirsiniz. Sağlık ya da güzellik amaçlı operasyonlar gündeminize gelebilir. Ekonomik ve fiziksel açıdan hayatınızı zorlaştırmayacak seçimler yaptığınızda, duygusal yoksunluklarınızı yönetebildiğinizi ve hayatınızdaki olumsuz etkisini azaltabildiğinizi anlayacaksınız.

9 Kasım 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcu olarak duygusal bir uyum içinde olabilirsiniz. İçsel dünyanızda bir denge ve huzur hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde anlayışlı ve hoşgörülü bir tutum sergilemek, sizin ve karşınızdaki insanın ilişkiden daha fazla memnun olmasını sağlayabilir. Kendinize zaman ayırarak şifalanma ve yenilenme sürecine odaklanmanız da faydalı olabilir. Bu süreçte hayatınıza giren yeni fırsatlara açık olun. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

9 Kasım 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her işinizi kendiniz halletmeye çalışmanız sizi zorlamaya başlayabilir. Sorumluluklarınıza yetişmekte zorlandığınız bir gün oluyor. Yeni ilişkiye başlamış Balık burcuysanız, sevgilinizle farklı hayat ideallerine sahip olduğunuzu düşünebilirsiniz. Partnerinizle daha fazla vakit geçirip onu daha yakından tanımak isteyeceksiniz.

9 Kasım 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda manipülasyonlarla karşılaşabilirsiniz. Bu etkiyi hissettiğiniz ortamlarda bulunmak sizi aşağıya çekecektir. Ne buna mahal veren olun ne de kendinizi bu ortamlarda tutun; bugün iyi hissetmek adına bir çaba göstermenin önemine sığının ve bunu bir rutine dönüştürün.

9 Kasım 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı para konuları gündeminizi oluşturabilir. Parasal konulardan dolayı bağlayıcı koşullar oluşabilir. Endişe duyduğunuz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgili yenileme yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Güven ve korunma konularıyla ilgili krizler yaşayabilirsiniz, dikkatli olmanızda fayda var.

9 Kasım 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birtakım problemlerden sıyrılacak ve doğru seçimler yapacaksınız. Enerjinizin yüksek, seçimlerinizin farkındalığında olduğunuz bir dönemdesiniz.

9 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öz disiplinine odaklanmak bugün seni daha iyi şeylere yönlendirebilir. Zihnen ve bedenen kendini kontrol etmek, gün içerisinde daha planlı hareket etmek gün sonunda sana çok şey katabilir. Bugün sağlam hareket etmen gerekecek.

9 Kasım 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugünkü tartışmalar aydınlatıcı olabilir veya kişisel gözlemleriniz tatmin edici olabilir. Bir konuyu, bir kişiyi ve hatta yaşam amacınızı daha iyi anlama fırsatını yakalayabilirsiniz. Bugün derinlere inmek daha iyi bir fikir gibi görünüyor. İyi düşünülmüşhamleleri yapmak için mükemmel bir gün olsa da sosyal ilişkiler ve eğitimle ilgili konularda da güçlü bir gün. Fikirlerinizi aceleye getirmemelisiniz ve bunları güvendiğiniz kişilerle seçerek paylaşma veya şimdilik hiç paylaşmama gibi akıllıca bir seçim yapabilirsiniz. Bir gruba veya ekibe katılım yoluyla ödüllendirici durumlar ortaya çıkabilir.

9 Kasım 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşadığınız her şeyin tadına varmak istiyor, yaratıcı çalışmalarla göz doldurmayı amaçlıyorsunuz. Yaşamınızda güven duygusunun önemli olması nedeniyle, maddi konulardaki bağlantılarınızın güçlenmesine dikkat ediyorsunuz.

9 Kasım 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve ruhsal açıdan güzel bir denge içindesiniz. Dışarıdan da yolunuza taş koyan olmayacak. Aksine, çevrenizdeki insanlar son derece samimi ve yardımcı yaklaşımlarıyla hayatınızı daha da güzelleştirecek. Enerjiniz yüksek olduğundan, içinizden gelen ne varsa yapabilirsiniz. Ama dikkatli olun ve yaptıklarınızın sizi hangi noktalara götüreceğini de hesaba katın, ileride her şeyin bu kadar kolay olmayacağı dönemler de olacak.

9 Kasım 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün para, kazançlarınızla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir gün geçirin.

9 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı sorgulayacağınız bir gün. Ondan alacağınız bir haber, ya da beraber şahit olacağınız bir olay neticesinde duygularınız tetiklenecek ve bunun sonucunda da sorumluluklarınız kafanızı kurcalamaya başlayacak. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Öyle ki artık gözünüz hiçbir şeyi görmüyor. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Başarı sizinle. Kendinizi dinleme huyundan vazgeçin. Hastalık hastası olmayın

9 Kasım 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 15" R
Ay
Boğa
09° 30' 23" R
Merkür
Başak
20° 09' 25" R
Venüs
Terazi
27° 27' 06" R
Mars
Yengeç
09° 26' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 15"
Satürn
Balık
15° 03' 32"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 54"
Plüton
Oğlak
29° 44' 44"
Chiron
Koç
22° 15' 34"
Lilith
Terazi
09° 15' 45"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:25

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>