Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Rahatlıyorsunuz! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermek için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamalısınız. İlişkinize yönelik adımlar atmanız gereken bir gündesiniz.

Terslikleri geride bırakmaya çalışmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Başarıya odaklanmanız gereken bir gün.

Maddi durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Enerjinizdeki yoğunluk, beklenmedik harcamalar yapabileceğinize işaret etmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ifade etmek isterken beklenmedik sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmayı başardığınız takdirde etrafınızdaki insanlara da güven verebileceğini unutmamanız gerekiyor.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugünkonularında dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. Planlarınızı gözden geçirmek ve detaylara dikkat etmek önemli olacak. Kendinizi ifade etmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tabularınızı yıkıp, sosyal medyadan yeni arkadaşlıklara yelken açabilirsiniz. Eğer evli bir Balık burcuysanız, evliliğiniz yakın akraba, aile gibi dış etkenlere maruz kalıyorsa, bu duruma son verecek adımlar atabilirsiniz. Yaşam alanınızda yapacağınız değişiklikler içsel olarak rahatlamanızı sağlayabilir. Kronik rahatsızlığınız varsa, rutin kontrollerinizi aksatmamanızda fayda var.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi iyi hissettiğiniz ortamlarda bulunma isteğiniz ağır basabilir. Bu yüzden evinizde kalmak, işinizi sakin bir yerde sürdürmek ya da ihtiyaçlarınıza odaklanmak daha iyi hissettirebilir. Ailenizle konuşup netleştirmediğiniz hiçbir konuda peşin yargılarla hareket etmeyin.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Eğitim almak istediğiniz konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yüksek konsantrasyon içine girebilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yapılandırmaya çalıştığınız konuları dönüştürebilirsiniz. Sanat ile ilgili organizasyonlar yapabilirsiniz.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önemli bir başarı var önünde. Lütfen zamanını iyi yönet ve aslan gibi cesur ol, bu başarı için. Öz disiplin ve irade gücün sayesinde toplumda hızlıca tanınabilirsin. Kuvvetli içgüdülerin sert önyargılara dönüşmesine izin verme sakın. Affedici, şefkatli, tarafsız olmanda her zaman hayır var. Hayatında sana zarar veren kim veya ne varsa onlardan kurtulmak sana iyi gelecektir. Hayatın küçük güzelliklerini gör ve mutlu olmayı unutma.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçgüdülerine güvenmeye çalışmak senin için daha önemli olacak. Yapmak gereken seçimlerde, alman gereken kararlarda içindeki sesi dinlemek senin için daha yararlı olabilir. Hislerine güvenmeye devam etmelisin.

11 Ekim 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, sosyal yaşamınızı ve birebir ilişkilerinizi geliştiren bir döngüsü içindesiniz. Bu, yakın bağlantılar kurmak ve geliştirmek için güçlü bir dönem. Daha uzlaşmacı, açık birisiniz ve kariyerinizde yeni bir başlangıç yapmak için iyi bir konumdasınız. Buna karşılık, başkalarının size yardım etme ve destekleme olasılığı da yüksektir ve sizin de insanların neye ihtiyaç duyduğuna dair algınız yüksektir. Barışı sağlama çabaları başarılıdır ve bu aşamada hayatınıza giren insanlar özellikle çekici olabilir. Gün, öğrenmek, yönlendirmek ve paylaşmaktan yanadır.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, olağanüstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Retro Satürn ve Neptün yüzünden karşıt düşünceler içinde gerilim yaşamak yerine, yaratıcılığınızı vurgulayan çalışmalara yönelmelisiniz. Kendinize yeni kaynaklar bulabilirsiniz.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner, ortaklık veya evlilik konuları ön plana çıkabilir. Seyahat, eğitim planı yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye karşı o kadar değişken bir davranış şekliniz var ki, zaman zaman sizi hiç tanımadığını düşündürüyorsunuz. Bugün bu konuyla ilgili ufak bir tartışma yaşamanız olası. Çalıştığınız konu üzerinde dikkatinizi yoğunlaştırmanız gereken durumlar var, ancak sizin pek dikkatli olduğunuz söylenemez. Parada gözünüz yok ama para kazanmanın önemli olduğunu da unutmayın. İçinde bulunduğunuz koşuşturma içerisinde vücut direnciniz sarsılabilir.

11 Ekim 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 56' 42" R
Ay
Boğa
15° 52' 08" R
Merkür
Başak
20° 57' 49" R
Venüs
Terazi
27° 58' 51" R
Mars
Yengeç
09° 40' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 46"
Satürn
Balık
15° 01' 37"
Uranüs
Boğa
27° 05' 38"
Neptün
Balık
28° 30' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 30"
Lilith
Terazi
09° 18' 38"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>