Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda bazı gerginliklerin devam edeceği bir gündesiniz. Duygusal olarak bir huzursuzluk içine gireceksiniz ve nedensiz bazı gerginlikler olabilir. Acele hareket etme eğiliminiz bugün sizin için zararlı olabilir. bir konuda kararsızlığa düşebilirsiniz bu sizin için beraberinde kötümserliği de getirecektir.Duygularınız düşüncelerinizi etkileyecektir. Ani çıkışlar yapabilirsiniz ve karşınızdaki insanların kalbini kırabilirsiniz. Duygusal yaşamınızda oldukça dikkatli olmalısınız ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız.

İş ortamınızda beklemediğiniz bazı değişikliklerin olabileceği yada sizi rahatsız edecek konuların gündeme gelebileceği bir gündesiniz. Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı yeterince değerlendiremeye bilirsiniz. İş ortamınızda her zamankinden çok çalışmanız gerekebilir ve üzerinize çok fazla yük alabilirsiniz. Günlük programınıza uymakta zorlanabilir ve hesapta olmayan şeylerle vakit geçirebilirsiniz.

Maddi konularda dikkatsiz davranabileceğiniz bir gündesiniz ve ani kararlarla masraflarda bulunabilirsiniz. Ancak bu eğiliminizi kontrol altında tutmak bugün sizin için önemli olacaktır.

Yaşayacağınız gerilimler ikili ilişkilerinizi etkileyecektir. Planlarınız doğrultusunda hareket etmeye devam edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kısa vadede yoluna koymayı hedeflediğiniz bazı sıkıntılı uğraşlar, biraz daha zamana ihtiyaç gerektirebilir. Geçmişle ilgili hala kopamadığınız bazı bağları, uzun zamandır zorluyor, koparmaya çalışıyorsunuz. Bugünlerde, biraz problemli biriyle sorun yaşayacaksınız. Sorunu yaşarken, bu ortamı kendinizin yarattığını düşünecek, pişmanlıklara gireceksiniz.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 02:04 Ay-Pluto karşıtlığı, güçlü duyguların, derinlemesine düşünerek verilen kararlar işaretçisidir. Hislerimizden eminizdir. Kendimizi güvende hissederiz. Partnerimize inanmakta haklıyızdır ve bunun doğruluğundan eminizdir. Saat 04:10 Ay-Merkür görünümü, hoş etkili ve olumlu hisler duymamızı sağlayan bir enerjidir. Gönlümüz ve zihnimizden geçenler uyumludur. Duygularımızı, düşüncelerimizi sağlam ve dürüst şekilde dışa iletiriz. Saat 04:22 Ay-Kuzey düğüm görünümü, kararlarımızı ciddi anlamda ele almamızı, ileriye taşımamızı sağlar. Saat 08:23 Ay-Güneş görünüm etkisi altında,  en çok önem verdiğiniz olgu, kendinize duyduğunuz güven olmalıdır. Şöyle bir etrafınıza bakınız. Sizin  kadar mücadele vermiş, kaç insan tanıyorsunuz. O zaman lütfen olumlu düşününüz. Çünkü bu kadar çetin yollardan geçmiş biri, artık yaş tahtaya ayak basmamalıdır. Ne dersiniz? Saat 10:34-12 Mayıs saat 00:32  arasında etkili  boşluk süresince, tedbirli olmakta yarar var. Hangi konuda kendimizi güvende hissetmek istiyorsak onu daha fazla önemseriz. Sezgiler bir hayli güçlüdür. Aileyle olan irtibat yüksektir. Geçmişimiz, köklerimiz, değer verdiğimiz her şeyi önemseriz.   Huzurun, sevginin, güvenin etkin olduğu bir gün geçirmemiz dileğimle,

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bazı bilgi birikimlerinizden yaralanabilirsiniz. Üstün yönleri olan kişilerden hoşlandığınız için, görüşlerinizi sadece size performans kazandıracak nitelikteki kişilerle paylaşmaktan yanasınız.. Yüksek bir yaşam standartı peşindesiniz.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olayları ya da durumları yönlendirmeye çalışmanız durumunda size karşı gelen kişiler olabilir. Ne istediğinizi biliyorsunuz. Dolayısıyla, kazanmak için daha ılımlı olmanız gerekebilir. Ancak, size blöf yapan ya da yönlendirmeye çalışan kişilere de izin vermemelisiniz. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz ön planda. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile, ülke ve geçmişten gelen değerler başlıklı konular ön planda. Günün ilk yarısında, görüşmeler, yazışmalar, iletişim ağırlıklı konular ve toplantılar ağırlıklı. Ancak, rutini bozabilecek değişik durumlar veya ufak tefek stresli olaylar da söz konusu olabilir. Ardından, belirsizlikler, kararsızlıklar, güven ve istikrar arayışları güne yayılıyor. Önemli işleri saat 11.00' kadar bitirmiş olmakta fayda var. Ancak, hafta başında yazdığımız gibi, ikili ilişkilerimizde yeniliklere ve sevgi alışverişlerine açık günlerdeyiz. Birbirimizi mutlu edelim ve yeni ilişkilerden korkmayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız şeylere yönelmek için uygun bir gün. Kendinizi şımartabilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Günlük işlerinizi toparlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde karar vermek için acele etmeyin.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadıklarınızı dostlarınızla paylaşmalısınız. Çünkü karmaşık hayatınıza ancak onlar çözüm üretebilirler. Aşka kendinizi fazla kaptırmamanız gereken bir dönem. Yorgunluğunuzu partneriniz anlayışla karşılıyor ve size sahip çıkmaya çalışıyor. Onunla daha çok birlikte olmalısınız. Aksi halde ilişkiniz rutine girebilir dikkat edin.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sanata, yaratıcılığa, eğlenceye ve spora dayalı renkli aktiviteler içinde olabilirsiniz. Özel hayatınızdaki mutluluk kafanıza taktığınız her şeyi geride bırakmanızı sağlayacak.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğitim, medya, pazarlama, reklamcılık ve benzer konularda gökyüzünün size verdiği şanslı enerjileri kullanabilir, fırsatları değerlendirebilirsiniz.Ruh haliniz tembelliğe yatkın olabilir. Ancak akşam saatlerinde sosyalleştiğiniz mekanlarda günün yorgunluğunu atıyor olmanız mümkün hale gelecektir. Hedefiniz iletişim fırsatlarını değerlendirmek olmalıdır.Genel olarak ise; Ay bugün saat 09:34'te boşluk etkisine girecek ve 23:32'de Ay Aslan burcuna geçecek. Ay Aslan burcuna geçene kadar tüm gün Yengeç burcunda boşlukta kalacağı için siz de akışta kalmalısınız. Aşırı hareketli, kararlı ve planlı bir gün olmayacağını düşünerek işlerinizi kendi içsel temponuzda tamamlamalı, stres getirecek aktivitelerden kaçınmalısınız. Bu süreçte içe çekilmek, kendinizle baş başa kalmak, yabancılarla fazla bağ kurmadan tanıdık bildik ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Bu nedenle eğlenceyi, kalabalıkları, hareketli ve dinamik aktiviteleri yarın Ay Aslan'a geçinceye kadar erteleyebilirsiniz.Bugün duygu yoğunluğuna veya hassasiyetlere kapılabilirsiniz. Dolayısıyla yakınlarınıza ve sevdiklerinize sitem edip, kırgınlıklarınızı yansıtmadan önce bir süre bu ruh halinin dağılmasını bekleyebilirsiniz. En iyisi sevdiğiniz, aşina olduğunuz, bildik tanıdık kişilerle birlikte olup en iyi yaptığınız alışık olduğunuz işlere yönelmeyi tercih edin.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok.

11 Mayıs 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 36' 45" R
Ay
Boğa
10° 53' 11" R
Merkür
Başak
20° 19' 53" R
Venüs
Terazi
27° 33' 58" R
Mars
Yengeç
09° 29' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 35"
Satürn
Balık
15° 03' 07"
Uranüs
Boğa
27° 05' 58"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 41"
Chiron
Koç
22° 15' 20"
Lilith
Terazi
09° 16' 23"
True Node
Koç
06° 37' 49"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>