Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sosyal Medyanı Düzenliyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha net adımlar atacaksınız. Yönlendirmelerden olumlu anlamda geri dönüş alma şansınız da var. İlişkinize verecek olduğunuz önemin her açıdan belirleyici olabileceğini de unutmamalısınız. Daha sabırlı olmanız gereken bir gün.

Mesleki açıdan kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durum değişiklik gösterecek olsa da üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Para harcama konusunda kendinizi aktif hissedebilirsiniz. Sınırları gereğinden fazla zorlamadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Olur olmadık şeyler için harcama yapmaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun vadeli hedeflere odaklanmaksınız. Bu anlamda güçlü adımlar atmak için hedeflerinizin, isteklerinizin ve histerinizin de güçlü olmasına özen gösterin. Gerçek, altı dolu düşüncelerle yapacağınız her şeyin size olumlu dönüşü olacaktır.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızın derinliklerine inmek ve içsel dünyanızı keşfetmek için uygun bir zaman olabilir. İçsel huzurunuzu sağlayacak uğraşlar ve aktiviteler sizin için önemli olabilir. İletişimde şeffaf olmaya, duygularınızı açıkça ifade etmeye çalışın. Ayrıca bugün kendinize zaman ayırarak dinlenmeye ve ruhunuzu beslemeye odaklanabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medya detoksu yapmaya karar veriyorsun. Sosyal medya temizliği yaparken görüşmediğin her kim varsa takipten çıkacaksın. İlişkisi olmayan Balık burcuysan, kriterlerinin fazla yüksek olduğunu fark edeceksin. Uzun yıllardır aynı şirkette çalışan Balık burcuysan, aynı işi yapmak artık seni sıkabilir.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ve ekonomik ilişkilerde iyileşmeler yaşayabilirsiniz. Bu bazen beklemediğiniz şekilde gerçekleşebilir ama önemli olanın buradaki ders olduğunu unutmamalısınız. Acele etmeyin, eski tecrübelerinizi unutmayın ve duyduklarınızı mutlaka teyit edin. Önemli başvurularınız konusunda zamana ihtiyacınız olduğunu dile getirmeniz sizin için daha iyi olabilir. 

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal konular ilginizi daha fazla çekebilir. Yabancılarla ilgili konularda çaba göstermeniz gereken durumlar olabilir. Gün içinde işleriniz yavaşlayabilir. Kafanızı dağıtmak için seyahatler planlayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi belirginleştirmek için çaba sarf edebilirsiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kendi ruh haliniz, kabiliyetleriniz, başarılarınız ve öğreticiliğiniz çevrenizdeki diğer kişilere de ilham olacak.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayallerinizin yıkılması bir denge sorunundan kaynaklanabilir. Bugün bu dengenin iki yönlü olduğunu, sadece karşınızdaki kişiden değil sizden de kaynaklanan durumlar doğabileceğini düşünmelisiniz. İnsanları yönlendirmek yerine onların da hissettiklerine uygun bir şekilde yaşamalarına fırsat vermelisiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sosyal hayatınızı ve bire bir ilişkilerinizi geliştiriyor sevgili Balık. Sevdiğiniz insanların isteklerine daha fazla dikkat etme, denge ve uyumu yeniden sağlama eğilimindesiniz. Başkalarının size yardım etme ve destekleme olasılığı daha yüksektir. Buna karşılık, insanların neye ihtiyaç duyduğuna dair güçlü bir altıncı hissiniz de var. Bir arkadaşlığı beslemeye odaklanırsanız, muhtemelen daha tatmin olmuş hissedeceksiniz. Özel dokunuşlar ve ayrıntılarla ilginizi ifade etmek son derece ödüllendirici olabilir.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşınızla kurduğunuz samimiyeti,yerinizdeki diğer ortamlara da cesurca yaymalısınız. Bu sizi daha çok motive edecek. Alışkanlıklarınıza bağlı olmanız yüzünden, arkadaş ve dostlar konusunda seçici davranıyorsunuz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk veya uzak çevrenizle ilgili ani haberler size yeni kapıların açılmasına sebep olabilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşılıklı ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir ve partnerinizin kalbini istemeden kırabilirsiniz. Eleştirici yönlerinizi kullanmadan önce iyi düşünmeli ve gerçekleri daha pozitif algılamaya çalışmalısınız. Mantıklı hareket etmeyi sevdiğiniz halde, gerilimlerinizi ilişkilerinize yansıtabiliyorsunuz

12 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>